سرعت دانلود از warez10 چنده؟سرورش داخلیه؟اگر با مخابرات سرعت داره اکانتشو بگیرملینک دانلود برای تست نداره؟
![]()
سرعت دانلود از warez10 چنده؟سرورش داخلیه؟اگر با مخابرات سرعت داره اکانتشو بگیرملینک دانلود برای تست نداره؟
![]()
دوست عزیز من که مخابرات دارم سرعتم قبلا 400 بود الان به زور 100 میرسه اونم محدود دارم ماهیانه 8گیگ. خط من هم تا 24مگابایت رو ساپورت میکنه
آسیا تک تو نامحدود باز سه تا سر ویسه دیگه داره1-برنزی 2-نقره ای 3-طلایی که برنزی فقط سرعت واقعی.نقرهای مقدار کمی هدیه میدن مثلا 2گیگ که این 2 گیگ رو تو سی روز تقسیم میکنن هر چقدر شد سرعت بالا میدن بعد از اون سرعت واقعی که قیمتش از برنزی یکم گرونتره. ولی تو طلایی مثلا20گیگ میدن روال کار همونجوریه فقط 2برابر قیمت برنزی هستش.آسیا تک اینجوریه.منظورش همین بود مگه نه؟
سلام دوستان
دربحث سرور داخلی وخارجی علیرغم اینکه به نظر توجیه قابل قبولی هست ولی ۱چیز جور در نمیاد
واون اینکه اگه دوستان از من و تو دانلود داشته باشن میبینند که سرعت دانلود ۴۰۰_۳۵۰ هست درصورتی
که این سایت دارای آی پی174.129.13.191که سرورش در ویرجینیا مستقرهست،حالااین داستان
چه جوری قابل توجیه؟![]()
دوست عزیز مشکل شما از جای دیگه هست در ضمن این سرعت 100 شما برا یک فایل دانلود هست یا زمانی که چند فایل هم می زارید به همین شکل هست اگه با گذاشتن چند فایل هم همین مشکل رو دارید نویزتون رو چک کنید اگه مشکلی ندره امکان اینکه محدودیتی از طرف مرکزی که تنظیمات خط شما رو انجام میدن اعمال شده باشه زنگ بزنید و در جریان بزاریدشون چون تو کل مازندران سرعت کاربرا با چند لینک در ساعات اوج مصرف به 350 میرسه و هر کابری که به این شکل نباشه یا از سیستم خودش یا از طرف مخابرات منطقش صد در صد مشکلی وجود داره
علی جان سرور من و تو تو کشور انگلستان هست ولی بازم چرا دانلود ازش با سرعت بالا منم گیج شدم یادته قبلنا یه پست داده بودم گفتم سرعت دانلود از سرور های بعضی کشور ها محدود شده برا همین وقتی از چیز پی ان استفاده می کنین سرعتا بالا میره فکر کنم سرور های انگلستان محدود نباشن الان می گردم یه سرور دانلود دیگه تو انگلیس پیدا کنم ببینم چی میشه![]()
همین سایت uploadbaz
برای شکایت در مورد سرعت اینترنت ADSL مخابرات میتونید از لینک زیر شکایت خودتونو پر کنید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرضیمون از اساس غلط در اومد والا خودمم دیگه موندم چرا از سرور این سایت تک لینک 350 دانلود میده فکر کنم اینم باید بزاریم به حساب عجایب هفت گانه مخابرات![]()
شکایت کنی بگی من با ماهی 15تومن میتونم تا 800گیگ دانلود کنم؟یا که بگی سرعت دانلود نامحدود 128که باید 16 باشه برای من تا 9صبح هست300 تا بعدش
میشه مثلا 60 تا!!!خب بااین حساب تا اینجای کار شکایت نکرده متهم هستیم دادا!
نیان به جرم مکیدن شیره ی دیتا مازندران دستگیرمون نکنن خوبه!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)