تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 2605 اولاول ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ها شرمنده..اما ما هر چی گرفتیم بکار نکرد از سا کس گرفته تا وی پی و فری گت و.. این روزا هیچ کدوم واسم کار نمیده با این اینترنت مخابرات..یه چیزی معرفی کنین..
    کسی راه سراغ داره حلش کنه ؟
    منم مشکل شما رو داشتم.روزی که همه کانکت بودند من داشتم ملق میزدم کانکت بشم ولی حالا درست شده (البته پرا-کسی که دارم فروشنده اش ناتو هست گاهی قطع میشه گاهی وصل).شما هم زیاد چیزای مختلف نخر یک خرده صبر کنید احتمالا درست بشه.

2. این کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایا امکان داره سرعت من رو روی 1024 بسته باشن ولی به خاطر نویز زیاد خط downstream 160 به من نشون بده
    هر چی به پشتیباتی میگم مشکل از کجاس شاید نویز زیاد دارم میگه نه همه چی ارومه.
    البته خطم در حالت اینجوریش که صحبت میکنم نویزی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر فی جدید که بوجد اومده دیگه هیچ کدوم از روش های قبلی مثل کر...یو س...ا.کس جواب نمیده و الان دوتا سرویس جایگزین شده یکی اس..پ..ر.وکسی که تجاری نشده و باید خودتون رو سرور شخصی یا رایگان راه بندازید یکی دیگه +t..un..ne..l هستش که تجاری شده و اکانتش در حال حاضر خیلی جاها میفروشن تو گوگل سرچ کنید از یه جا خرید کنید(البته اسم اصلی این برنامه چیزی دیگست که فروشندگان با وجدان برای اینکه فقط خودشون سود کنن و کسی نتونه راه بندازه اسمش عوض کردن) ولی خب یک نفر با وجدان اومد لو داد

5. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی ایا روال کار مخابرات اینه که برای محدود کردن و شلوغ کردن خطها بیان کل سرویس رو روی مثلا 160 ببندن؟
    قبلا که پارس انلاین داشتم وقتی سرعت میومد پایین upstream هیچ تغییری نمیکرد و همیشه روی 1024 بود.!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

راستی ایا روال کار مخابرات اینه که برای محدود کردن و شلوغ کردن خطها بیان کل سرویس رو روی مثلا 160 ببندن؟
    قبلا که پارس انلاین داشتم وقتی سرعت میومد پایین upstream هیچ تغییری نمیکرد و همیشه روی 1024 بود.!
    برات نوسان داره؟
    اگه ثابته تو هر روز خودشون این کار رو کردن ولی اگه نوسان داره نویزت زیاده.برای من هم همینطور بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

برات نوسان داره؟
    اگه ثابته تو هر روز خودشون این کار رو کردن ولی اگه نوسان داره نویزت زیاده.برای من هم همینطور بود
    مشکل اینه اینترنت 1 مگ گرفتم ولی دانلودم رو 18 هست.البته نوسان هم داره بین 14 تا 25 ولی downstream روی 160 هست
    ایا امکان داره ودم من جواب نده؟.زایکسل استفاده میکنم.
    این مودم با این frimware امکان نشون دادن نویز خط رو نداره.پیشتیبانی هم میگه چون خط فیبره ما دسترسی به نویز خط رو نداریم.
    چه باید کرد؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مشکل اینه اینترنت 1 مگ گرفتم ولی دانلودم رو 18 هست.البته نوسان هم داره بین 14 تا 25 ولی downstream روی 160 هست
    ایا امکان داره ودم من جواب نده؟.زایکسل استفاده میکنم.
    این مودم با این frimware امکان نشون دادن نویز خط رو نداره.پیشتیبانی هم میگه چون خط فیبره ما دسترسی به نویز خط رو نداریم.
    چه باید کرد؟
    اصلا پشتیبانی مخابرات مفت بدرد نمیخوره من که تا الان موندم فقط برای سرعت بالای نامحدود هست.چون پشتیبانی ندارن سرویسهاشونم محدود نیست این خوبه.
    از دو در تست بگیر اگه لبتاب داری ببر دو در فقط دوشاخه مودم رو به پریز وصل کن با اسپلیتر ببین دان استریمت تغییر میکنه یا نه. اگه تغییر کرد سیم کشی خونه رو عوض کن اگر هم تغییر نکرد به بازرسی نامه بده بگو که پشتیبانی حضوری نمیان بازم اگر نیومدن با سازمان رادیویی نامه بده عدم پشتیبانی مطلوب یا همین چیزا بود.الان نامه بدی فردا بهت زنگ میزنن بهشون بگو بیاین خونمون خودتون تست کنینومن هم همین کار رو کردم اونا هم اومدن مثل سگ ترسیده بودند گفت که چرا شکایت کردی منم گفتم که بهتون زنگ میزدم چرا نیومدیم.ولی در کل باز م مشکل حل نشد.
    سازمان بازرسی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سازمان رادیویی:

10. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصلا پشتیبانی مخابرات مفت بدرد نمیخوره من که تا الان موندم فقط برای سرعت بالای نامحدود هست.چون پشتیبانی ندارن سرویسهاشونم محدود نیست این خوبه.
    از دو در تست بگیر اگه لبتاب داری ببر دو در فقط دوشاخه مودم رو به پریز وصل کن با اسپلیتر ببین دان استریمت تغییر میکنه یا نه. اگه تغییر کرد سیم کشی خونه رو عوض کن اگر هم تغییر نکرد به بازرسی نامه بده بگو که پشتیبانی حضوری نمیان بازم اگر نیومدن با سازمان رادیویی نامه بده عدم پشتیبانی مطلوب یا همین چیزا بود.الان نامه بدی فردا بهت زنگ میزنن بهشون بگو بیاین خونمون خودتون تست کنینومن هم همین کار رو کردم اونا هم اومدن مثل سگ ترسیده بودند گفت که چرا شکایت کردی منم گفتم که بهتون زنگ میزدم چرا نیومدیم.ولی در کل باز م مشکل حل نشد.
    سازمان بازرسی
    سازمان رادیویی:
    یعنی میگین سرعت رو 1024 بستن ولی بخاطر نویط downstream پایینه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یعنی میگین سرعت رو 1024 بستن ولی بخاطر نویط downstream پایینه؟
    ممکنه به خاطر نویز باشه چون برای من هم همینقدر بود بعد از اینکه از مخابرات اومدن توی تابلو مخابرات سیم که از زیر زمین میاد به تابلو وصل میشه لق بود وقتی که درستش کردن رفت بالای 5 مگابیت.البته سرعت بالاتر 480 نرفت به خاطر نویز زیاد نویز از 55 به 30 بیاد سرعت عالی میشه ولی حیف چون برای دوری از مرکز و سیمکشی منطقمون هست.
    حالا از دم در تست بگیر بعد بهم بگو منم بهت میگم چیکار کنی جون من سابقشو داشتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ممکنه به خاطر نویز باشه چون برای من هم همینقدر بود بعد از اینکه از مخابرات اومدن توی تابلو مخابرات سیم که از زیر زمین میاد به تابلو وصل میشه لق بود وقتی که درستش کردن رفت بالای 5 مگابیت.البته سرعت بالاتر 480 نرفت به خاطر نویز زیاد نویز از 55 به 30 بیاد سرعت عالی میشه ولی حیف چون برای دوری از مرکز و سیمکشی منطقمون هست.
    حالا از دم در تست بگیر بعد بهم بگو منم بهت میگم چیکار کنی جون من سابقشو داشتم.
    از سر سیم هم تست کردم بازم تغییر نکرد.
    سیم تلفن از بیرون کنار کابل برق اومده تاثیر داره اینقدر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •