کاملا تایید میشه .
منم بازی رو یه بار تا آخر بردم هیچی نداشت .
پس شایعه نندازین !!!
این بحث رو هم تموم کنید .
![]()
کاملا تایید میشه .
منم بازی رو یه بار تا آخر بردم هیچی نداشت .
پس شایعه نندازین !!!
این بحث رو هم تموم کنید .
![]()
مهدی جان شما اگه اورجینال داشتی الان بیشتر بهت حال میداد. چون دو تا اچیومنت باحال میگرفتی
--------------------------
ببین عزیزم . اگه شما خیلی دوست داری چرا میخوای تو بازی باشه ؟ خب برو یوتیب ویدیو ببین . اینجا رو هم خراب نکن
خوب هنوز مراحل فرعی کلی برام مونده الان حدود 64-65 درصد بیشتر نرفتم...یه چنتا مراحل فرعی رو میرم بهدش دوباره میخوام اون یکی پایان رو هم ببینم...
راسی کسی سیو برای پایان داره (چون میخوام پایان برای حالتی که معامله را انتخاب میکنیم رو هم برم)
حالا مثلا اچیومنت به چه دردی میخوره؟؟؟مهدی جان شما اگه اورجینال داشتی الان بیشتر بهت حال میداد. چون دو تا اچیومنت باحال میگرفتی![]()
دوستان برای رفتن پایان دوم باید از مرحله ی چند شروع کنیم؟ یعنی شماره ی اون مرحله ای که بین کشتن رومن و دزدیدن الماس ها انتخاب می کردیم شمارش حدودا چند بود؟
منظورت کشتن دیمیتری و یا معامله هستش؟
مرحله90 باید بری(اگه سیوش رو داری بهم بده ممنون میشم منم میخوام پایان دوم را هم ببینم)
توش هست به همراه xlive_wrapper
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی آخر سر با رونج ادامه بده که رومنم زنده بمونه
اگه میشه لینک بهترین و کامل ترین و جدید ترین کرک رو برام بزارین.
و لینک پچ درست شدن فریم ریت رو برام بزارین.
سلام من آخرین مرحله که رد کردم دزدی بانک با packie بود که پول هنگفتی بهم دادند می خواستم بدونم این پولا به چه دردی می خوره تو بازی ... البته یه سری کاربرداش مثلا خرید اصلحه و لباس و غذا خوردن و تاکسی و ... رو می دونم ولی اینا خریدای ارزونی نسبت به اون همه پول هستند!
یه سوال
تعداد ماشینهای جیکوب که باید دلیوری بشن چنتاس؟
من فکر کنم نزدیک 6-7تایی رو دلیور کردم ولی هنوز انگاری ادامه داره.
سوال بعدی
نقشه این پرنده هایی که باید بزنیمشون کجا میشه پیدا کرد؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)