به حق چیزای نشنیده من شنیده بودم اون چینیه یه توت فرنگی قدرت قلابی بهت می فروشه تا حالا نشنیده بودم توت فرنگی قدرتی بپره![]()
به حق چیزای نشنیده من شنیده بودم اون چینیه یه توت فرنگی قدرت قلابی بهت می فروشه تا حالا نشنیده بودم توت فرنگی قدرتی بپره![]()
آقا یه ساعت مشخصی معلوم کنید تا همه بیان تو فروم تا سریع به جوابا برسیم در ضمن این طوری بیشتر هم حال میده چیه یکی ساعت 12 پیام می زاره جوابشو فردا 8 شب میدید عیبه والا![]()
راستی از اونایی هم که از من به خاطر مطلب توت فرنگی قدرتی تشکر کرده بودند ممنونم وقتی دیدم واقعا روحیه گرفتم حال داد![]()
راستی کسی میدونه چه جوری میشه با این فروم تبادل لینک کرد![]()
يه سيب قدرتي آورد ازش خريدم خوردمش يكي از توت فرنگي هام پريد 5000 تا هم واسم آب خورد....![]()
حالا اشکالی نداره خوشبختانه من برای تو راه حل دوازده تا توت فرنگی قدرتی رو گذاشتم اون که پرید![]()
Last edited by kasrasimon; 20-02-2013 at 15:23.
در ضمن من برای دوستانی که می خواهند راحتر بازی هاروست مون رو انجام دهند من ترینر هایی رو براشون می زارم تا سریعتر و بهتر درصد بازی را زیاد کنند برای کسایی که نمی دونند ترینر چی هست یه چیزی تو مایه های کد گیم شارک منتهی این تو کامپیوتر اجرا میشه و استفاده کردنشم راحتره البته این ترینر ها روی harvest moon: back to nutur که شرکت دلفین تبدیلش کرده جواب میده بازی با این ورژن از هاروست مون خیلی راحته چون نیازی به مبدل نداره فقط باید رو آیکون کلیک کنید
د [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
مسابقه شنا هم كه بيخيال شدم خيلي سخته....![]()
سلام
مسابقه شنا رو هم حتما باید ببری...چون اون توت فرنگی که از الهه عشق(تو دریاچه) می گیری حساب نمی شه فک کنم و فقط برای قدرت بدنی هستش....![]()
وقتي نميشه ببري چيكار كنم خب....
اون بچه شهريه خوب شنا ميكنه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)