تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 1185 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اعلام پایان کل کل!

به نظرم گروه بویایی نباید مورد بررسی قرار بگیره.چون ممکنه ترکیب نت ها و بالانسشون خیلی تغییرات ایجاد کنه.من که نمیتونم بگم از کدوم خوشم میاد.بستگی رایحه ادکلن داره و چجور باشه.هم تو اینور از چیزایی خوشم میاد و هم اونور .هم از یه سریا اینور تنفر دارم و هم

اونور

بارک ا... cyber که اسم قشنگت رو یادم رفته
    البته بی احترامی به فرید دوست خوبمم نشه

ولی به نکته خوبی اشاره کردی و اون اینه که دو تا ادکلن چوبی مختلف از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن و همین رابطه در مقایسه بین دو ادکلن شرقی هم صدق میکنه و نتیجه میگیریم این ضد و نقیض بودن باعث میشه ما بعد از بوییدن یه عطر چوبی به فضا بریم -ولی روز بعدش با بوییدن یه عطر شرقی به فضا بریم و مجددا روز سوم که عطرای چوبی یا شرقی از کمپانی های دیگر رو تست میکنیم چرخه تصمیم گیری 180 درجه نسبت به روز قبل تغییر میکنه و نظرمون نسبت به روز قبل بالعکس میشه.
    و برای همینه که میگن دنیای عطر انتها نداره.یه بار این گروه جلو میزنه یه بار اون گروه بویایی! یه رقابت بی پایان !

2. 5 کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به نظرم گروه بویایی نباید مورد بررسی قرار بگیره.چون ممکنه ترکیب نت ها و بالانسشون خیلی تغییرات ایجاد کنه.من که نمیتونم بگم از کدوم خوشم میاد.بستگی رایحه ادکلن داره و چجور باشه.هم تو اینور از چیزایی خوشم میاد و هم اونور .هم از یه سریا اینور تنفر دارم و هم

اونور

والا منم زیاد علاقه ندارم که گروه بویایی رو بررسی کنم و خب برای اطلاع رسانی انجام دادم.....

ولی تا حدودی با حرفتون موافق هست اما بیشترش رو متاشفانه موافق نیستم علی جان

چون همیشه ما برای انخاب یک ادکلن باید از کل به جز برسیم و باز از این حرفم هم منظور این نیست که چشم روی دیگر گروه بویایی ببندیم

ولی به نظر من خوبه که آدم بدونم بیشتر به کدام گروه بویایی گرایش داره. شما ها هم میتونید با کمی دقت به ادکلنهاتون به این نکته پی ببرید. بسیار در انتخاب عطر کمک میکنه

من خودم اونقدر تنوع طلب هستم که از هر گروهی بگی ادکلن دارم

اون که گفتی ترکیب نت ها با بالانسشون رو من ارتباطی با این موضوع نمیبینم اگر میشه کامل تر توضیح بدید

یک چیزی هم هست در مورد قسمت بولد شده که شما دارید عناصر و نت های بویایی رو با گروه بویایی قیاص میکنید که به نظرم اشتباه هست. اونجا این بحث پیش میاد که هر فرد از کدام عناص و گروه بویایی خوشش میاد که اصلا گرفتن آمار در این مورد کار غلط و نا ممکنی هست. ولی در مورد گروه بویایی میشه این کار رو انجام داد و حتی بهتر از اینکه ادکلن خنک طرفدار بیشتر داره و یا گرم!

4. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب میتونی کارای لیمیتد ادیشن تق رو بخری که خیالت راحت باشه
    مرسی فرید جان منظورت از لیمیتد ادیشن تق کدوم هست؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ولی به نکته خوبی اشاره کردی و اون اینه که دو تا ادکلن چوبی مختلف از زمین تا آسمون با هم تفاوت دارن و همین رابطه در مقایسه بین دو ادکلن شرقی هم صدق میکنه و نتیجه میگیریم این ضد و نقیض بودن باعث میشه ما بعد از بوییدن یه عطر چوبی به فضا بریم -ولی روز بعدش با بوییدن یه عطر شرقی به فضا بریم و مجددا روز سوم که عطرای چوبی یا شرقی از کمپانی های دیگر رو تست میکنیم چرخه تصمیم گیری 180 درجه نسبت به روز قبل تغییر میکنه و نظرمون نسبت به روز قبل بالعکس میشه.
    و برای همینه که میگن دنیای عطر انتها نداره.یه بار این گروه جلو میزنه یه بار اون گروه بویایی! یه رقابت بی پایان !

اسمش علی بود!

اختیار دارید دوست گرامی. چه بی احترامی!؟ اینجا همه برای نظر دادن آزاد هستند و خوشحال میشیم نظرتان شما دوستان رو هم بشنویم

به هر حال ما اینجا جمع شدیم تا تجربیاتمون رو با هم به اشتراک بزاریم و مطمئنا تا به اینجا خیلی برای من و فکر میکنم برای شما ها هم این تاپیک مفید بوده و مهمتر از اون چندتا دوست هم پیدا کردیم

کاری رو که اینجا آقا حامد برای من انجام داد شاید یکی از دوستان خودم تو شهرستان برام انجام نمیداد.

7. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی فرید جان منظورت از لیمیتد ادیشن تق کدوم هست؟
    تق لیمیتد ادیشن زیاد داره با طرح های مختلف

مثلا این یک نمونه که موجود هم هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی قیمتاشون چطور هست؟ من تا حالا تو مغازه ها ندیدم.. البته تو فروشگاه زند شیشه تسترش طرح لوزی لوزی داره روی شیشه اون هم لیمیتد ادیشن هست؟

11. 3 کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

والا منم زیاد علاقه ندارم که گروه بویایی رو بررسی کنم و خب برای اطلاع رسانی انجام دادم.....

ولی تا حدودی با حرفتون موافق هست اما بیشترش رو متاشفانه موافق نیستم علی جان

چون همیشه ما برای انخاب یک ادکلن باید از کل به جز برسیم و باز از این حرفم هم منظور این نیست که چشم روی دیگر گروه بویایی ببندیم

ولی به نظر من خوبه که آدم بدونم بیشتر به کدام گروه بویایی گرایش داره. شما ها هم میتونید با کمی دقت به ادکلنهاتون به این نکته پی ببرید. بسیار در انتخاب عطر کمک میکنه

من خودم اونقدر تنوع طلب هستم که از هر گروهی بگی ادکلن دارم

اون که گفتی ترکیب نت ها با بالانسشون رو من ارتباطی با این موضوع نمیبینم اگر میشه کامل تر توضیح بدید

یک چیزی هم هست در مورد قسمت بولد شده که شما دارید عناصر و نت های بویایی رو با گروه بویایی قیاص میکنید که به نظرم اشتباه هست. اونجا این بحث پیش میاد که هر فرد از کدام عناص و گروه بویایی خوشش میاد که اصلا گرفتن آمار در این مورد کار غلط و نا ممکنی هست. ولی در مورد گروه بویایی میشه این کار رو انجام داد و حتی بهتر از اینکه ادکلن خنک طرفدار بیشتر داره و یا گرم!

آخه وقتی بگی فقط فلان گروه ,نمیشه بگی از بقیه خوشت نمیاد.

اصل این قضیه مشکل داره.بعد من بخوام گروه خاصی رو بگم قطعا مرکبات هست نه این دوتا.ولی دلیل نمیشه که از این گروه ها لذت نبرم.

خب این گروه ها خودشون زیر مجموعه دارن.تو همون زیر مجموعه که یکم جزیی تر میشه بازم نمیشه بگی از همه خوشت میاد.علتش به نظرت چی میتونه باشه؟جز نت ها و مقدار دوزشون و نحوه باز شدنشون؟

نمیدونم تونستم قضیه رو بگم یا نه؟حالا تو موزیک میگم که مثلا من هم سنتی دوست دارم و هم 6&8 .ولی تو اینا از یه ساز هایی خوشم میاد و یه سریا زیاد خوشم نمیاد.حالا دلیل نمیشه به خاطر ساز یا نوازنده بگم فلان سبک بده یا خوب.

13. 4 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آخه وقتی بگی فقط فلان گروه ,نمیشه بگی از بقیه خوشت نمیاد.

اصل این قضیه مشکل داره.بعد من بخوام گروه خاصی رو بگم قطعا مرکبات هست نه این دوتا.ولی دلیل نمیشه که از این گروه ها لذت نبرم.

خب این گروه ها خودشون زیر مجموعه دارن.تو همون زیر مجموعه که یکم جزیی تر میشه بازم نمیشه بگی از همه خوشت میاد.علتش به نظرت چی میتونه باشه؟جز نت ها و مقدار دوزشون و نحوه باز شدنشون؟

نمیدونم تونستم قضیه رو بگم یا نه؟حالا تو موزیک میگم که مثلا من هم سنتی دوست دارم و هم 6&8 .ولی تو اینا از یه ساز هایی خوشم میاد و یه سریا زیاد خوشم نمیاد.حالا دلیل نمیشه به خاطر ساز یا نوازنده بگم فلان سبک بده یا خوب.

علی جان اصلا من هم اتفاقا خواستم بگم که مثلا شما از هیچکدومشون خوشت نمیاد و بیشتر به عطر های مرکباتی گرایش داری

منم همین رو گفتم که کسی پیدا نمیشه فقط از یک گروه بویایی استفاده کنه. نمونه اش خود من که همه جوره دارم. ولی بحث کلی و اولیه من چیز دیگری بود که کمی ازش دور شدی

و اون هم این بود که پر طرفدارترین گروه بویایی تو دنیا شرقی هست که دوست خوبم جناب 30vil نظر دیگری داشت. دلیل نمیشه که شرقی بهترین باشه و تو حیطه عطر و ادکلن همه چیز سلیقه ایی هست.

فقط و فقط بحث پر طرفدار ترین مطرح بود که کمی شما از اصل قضیه دور شدید و به بحث در مورد سلیقه پرداختید

15. 3 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرسی قیمتاشون چطور هست؟ من تا حالا تو مغازه ها ندیدم.. البته تو فروشگاه زند شیشه تسترش طرح لوزی لوزی داره روی شیشه اون هم لیمیتد ادیشن هست؟
    این که عکش رو گذاشتم یک شیشه 125 میل + 30 میل هست که وقتی 30 میل تمام شد قابل شارژ هست. قیمتش در حدود 250 هست. شاید هم کمتر

اون طرح لوزی لوزی و یا نمونه دیگرش طرح H هم جز طرح های متفرقه هستند و کم پیش میاد تقلبی داشته باشند.
    Last edited by f.t.g; 17-07-2012 at 13:34.

17. این کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

الان متوجه عنوان پستتون شدم> پایان کل کل!

اینجا که کسی کل کل نمیکنه! علی جان جز اولین دوستان من تو نت هست

19. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •