تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 4105 اولاول ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بگو مریضی میپره وسط معرکه!؟

سختی ارتش!!؟

ولی کلا منم یه سری بحثها بکنم در مورد ارتش که خوبه بعضی ها بدونن!
    راستش در مورد سپاه زیاد اطلاعاتی ندارم ولی در مورد ارتشی که خودم توش خدمت کردم و یکی از دوستان صمیمیم هم توی بندرش خدمت کرده میتونم بگم که ارتش هم اونجوری که شما میگید سخت نیست!
    اون دوستم که تو بندر هست در زمان علمیات ولایت 90 که مال نیرودریایی بود و کلی هم بحث روش بود اونجا خدمت میکرد و میگفت ابهت نیرو رو که میدیدم کف میکردم. از طرفی میخواست که واسه اون برنامه ها بره و لااقل فقط رو کشتی باشه ولی نگذاشتن و گفتن که اونایی که ررفتن واسه عملیات دوره دیدن یه سریهاشون تک آور هست و از این حرفا ( رسته اش تفنگداره )
    بهر حال میگه تو بندر میره و میادو اداری کار میکنه و یه بخش دستشه که خارج از محیط پادگان هست .ساعت میزنه میره و میاد مثل یه کارمنده!

خود من هم که تهران دارم خدمت میکنم با فرمانده ام خیلی خوب هستم و میشه گفت همیشه می شینم اوقات بیکاری با هم بحث میکنیم. هیچ وقت نشده ناراحت بشه از حرفام و حتی سرم داد بزنه. درسته که کاردی هست و درجه ی نسبتا خوبی هم داره ولی هیچوقت نشد که بابت احترام نگذاشتن بازخواستم کنه. کلا منو به اسم صدا میکنه از طرفی کاری هم که واسش میکنم کار 3 نفره! ولی خوب چون خودم در زمینه کامپیوتر و شبکه و مخابرات تقریبا وارد هستم دیگه احتیاج ندیده که کسی رو بیاره کنار دستم! ( البته الان یکی رو آورده چون خوب دیگه باید یکی دیگه رو قبل از پایان خدمتم توجیه کنم!)
    این نظر شخصیه منه البته .ممکنه هم شهر با شهر تفاوت کنه!!!

غذا

والا چون ارتش یکمی میشه گفت قانون منده جیره نهار و شام و صبحونه ی بچه ها به صورت روزانه ثبت میشه!
    و به ازای هر نفر تقریبا یکی و نصفی غذا میرسه! بستگی به یگان هم داره
    فصل به فصل غذا ها کلا عوض میشه و در روزهای مبارک و مهم مثل عید ؛ شب یلدا ، روز نیرو دریایی ، روز ارتش ، روز 22 بهمن ، و روزهای مهم غذاها و دسر یا میوه های بهتری رو واسه سربازها در نظر میگیرن!

البته وقتی مرغ میدن نه که نفری یدونه مرغ!
    واسه هر نفر مثلا یه رون و ته رون میرسه!
    ماسه 70 نفر حدودا 20 تا مرغ میشه فکر کنم!

صبجونه رو پنیر و کره و مربا و عسل و حلوا شکری یک نفره میدن که واسه هر نفر 2 تا میرسه! ( اونم بستگی به برش اون یارو که میره میگیره و آماری که میدی داره )

کافور!!؟

من حتی زمان دانشگاه هم میشنیدم که تو غذا کافور میریزن . یه زمانی میگفتن واسه اینکه طرف سیر بشه و یه زمانی هم میگفتن که یه وقت تو خواب یا بیداری چیز نشه!!!

کلا چون غذاهاشون بدرد نخور هست مورد اول خود به خود از بین میره! و مورد دورم رو که هنوزم من روش شک دارم نمیدونم مربوط میشه به این و میشه گفت کافور تو زمان آموزشی باعث این موضوع میشه یا نه!؟

ولی کلا من تا 2 هفته هیچی نخوردم!

سخترین نیرو!!!؟؟

به نظر من سخت ترین نیرو نیروی انتظامی هست. پسر دائی من داره خدمت میکنه و میشه گفت در بیشترین حالت اماده باش قرار دارن و شده که 3 یا 4 روز نیومده خونه و فرستادنش واسه کنترل ترافیک یا تو خیابون یا پشت سیستم و این حرفا !
    بعضی وقتا راننده فلانی میشه بعضی وقتا باید بره کمک دست فلانی چون نیرو نیست.
    کلا نیرو انتظامی از همه سخت تره.

در کل بگذرونید برید تموم کنید زودتر که در همه ی موارد وقت تلف کردنه!

2. 8 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دستت اقا میلاد و بقیه بچه ها درد نکنه . دیگه تمام سوالامو پرسیدم چیزی نموند
    یکم تو شک بودم که صبر کنم تا کنکور (تیر ماه) دفترچه بفرستم یا قبل فروردین که تصمیمم رو گرفتم همین ماه میرم ببینم وضعیتم چطوره و دفترچه رو بفرستم . میدونید چرا دو دل بودم چونکه خودم میدونم احتمال 99 درصد غیبت خودم . ولی با خودم گفتم اگه تا کنکور بهم گیر ندن قبول میشم و میرم دانشگاه ... از وضعیتم خبر ندارم دیپلمم رو سال 89 گرفتم (دو سال پیش ریاضی سوم بودم) بعد پیش دانشگاهی رو غیرحضوری ثبت نام کردم از قضا فکر کنم غیر حضوری که بخونیم دانش آموز حساب نمیشیم نمیدونم اگه قرار بود 6 ماه بعد ترک تحصیل دفترچه رو بفرستیم که الان برای من دو ساله گذشته پس چرا بهم گیر ندادن مگه میشه یکی تا آخره عمرش هم خدمت نره همینجوری غیبت میخوره تا زمان مرگش

الان مشکل اینجاست نمیدونم چقدر غیبت خوردم یا اصلا غیبت خوردم یا نه ! ولی اگه سربازی برم خودم کلا بچه ی زرنگیم همه کار هم میکنم کار کامپیوتری , تایپ , آشپزی
    Last edited by pourya.3232; 25-01-2012 at 15:37.

4. این کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دقیقا همین طوره .. اصلا احترام گذاشتن نظامی بعد از تقسیم شدن فقط مربوط به سلسله مراتب خودته و اونم بعد مدتی که صمیمی بشی میره ...

ارتش خوبی که داره قانون مند تره و همین قانون مندی باعث میشه عدالت برقرار بشه ...

کلا بستگی داره کجا بیفتی و کجا خدمت کنی و این طوری نیست که بشه گفت حتما فلان جا بده یا خوبه
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:08.

6. 3 کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم قبل از اقدام کفالت مادر یه سوالی بکنم....
    پدر و مادر از هم طلاق گرفتن و من میخوام کفالت مادر رو در حالی بگیرم که یه داداش از پدر دارم (از مادر ناتنی هستش) چطوریاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian-sr599's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کسی از دوستانی مه سال۸۸و۸۹کارت معافیتشان صادر شده اینجا نیست که کارتشو برای هوشمند(تعویض) داده باشه؟

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سختی ارتش!!؟

سخترین نیرو!!!؟؟

به نظر من سخت ترین نیرو نیروی انتظامی هست. پسر دائی من داره خدمت میکنه و میشه گفت در بیشترین حالت اماده باش قرار دارن و شده که 3یا 4 روز نیومده خونه و فرستادنش واسه کنترل ترافیک یا تو خیابون یا پشت سیستم و این حرفا !
    بعضی وقتا راننده فلانی میشه بعضی وقتا باید بره کمک دست فلانی چون نیرو نیست.
    کلا نیرو انتظامی از همه سخت تره.

در کل بگذرونید برید تموم کنید زودتر که در همه ی موارد وقت تلف کردنه!
    3 ، 4 روز خونه نیومد !!! پسرای خوب کسایی مثل من بدبخت که نه شانس دارن نه پارتی و ممکنه توی نیرو انتظامی خدمت کنن و مخصوصا اگر خارج از استان خودشون باشن ، بدونن که ممکنه ماهی یه بار هم به زور بهشون مرخصی بدن . البته اگر شهرستان های کوچیک بیفتن حجم کاریشون کمتر از تهران و اصفهان و ... است ولی خوب ماهی یه بار باید به خونه فکر کنن . حتی لیسانس و فوق لیسانس .
    من الان خودم بقیه ی خدمتمو دارم با این پیش زمینه ی فکری میرم . برا همه جور سختی و دوری هم آماده ام . به بقیه هم توصیه میکنم این جوری فکر کنن که بعد از آموزشی افسرده نشن .

دقیقا همین طوره .. اصلا احترام گذاشتن نظامی بعد از تقسیم شدن فقط مربوط به سلسله مراتب خودته و اونم بعد مدتی که صمیمی بشی میره ...

ارتش خوبی که داره قانون مند تره و همین قانون مندی باعث میشه عدالت برقرار بشه ...

کلا بستگی داره کجا بیفتی و کجا خدمت کنی و این طوری نیست که بشه گفت حتما فلان جا بده یا خوبه
    تو نیرو انتظامی بعد از آموزشی به جز ستادهاش ، احترام نظامی یعنی پشم . من روز اول دمپایی پام بود میخواستم از زیر احترام در برم ، سرگرده یه ساعت داشت بهم میخندید ،میگفت چرا اینقد جدی میگیری . اون قدر جو ممکنه تو یگان صمیمی باشه که حتی با بعضی کادری ها حرفهای ناجور هم میشه زد .
    Last edited by imanpod; 25-01-2012 at 19:40.

10. 2 کاربر از imanpod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

3 ، 4 روز خونه نیومد !!! پسرای خوب کسایی مثل من بدبخت که نه شانس دارن نه پارتی و ممکنه توی نیرو انتظامی خدمت کنن و مخصوصا اگر خارج از استان خودشون باشن ، بدونن که ممکنه ماهی یه بار هم به زور بهشون مرخصی بدن . البته اگر شهرستان های کوچیک بیفتن حجم کاریشون کمتر از تهران و اصفهان و ... است ولی خوب ماهی یه بار باید به خونه فکر کنن . حتی لیسانس و فوق لیسانس .
    من الان خودم بقیه ی خدمتمو دارم با این پیش زمینه ی فکری میرم . برا همه جور سختی و دوری هم آماده ام . به بقیه هم توصیه میکنم این جوری فکر کنن که بعد از آموزشی افسرده نشن .

تو نیرو انتظامی بعد از آموزشی به جز ستادهاش ، احترام نظامی یعنی پشم . من روز اول دمپایی پام بود میخواستم از زیر احترام در برم ، سرگرده یه ساعت داشت بهم میخندید ،میگفت چرا اینقد جدی میگیری . اون قدر جو ممکنه تو یگان صمیمی باشه که حتی با بعضی کادری ها حرفهای ناجور هم میشه زد .
    درسته. کلا اوایل واست توجه کردن احترام نظامی لازمه ولی جاهای که بیشتر کاراش اداری هست لازم نیست خلی هم سخت بگیری فوقش یه پا بکوب همین! تازه اونم بستگی داره طرف کی باشه!
    یادمه یکی اومده بود پیش فرمانده امون از یه یگان دیگه اومد اول از اتاق من رد باید بشه ( امور اداری) گفتم رفتی تو پا بکوب
    رفت تو همچین پا کوبید فرمانده ازتو اتاق گفت یا اباللفضل تو از کجا اومدی دیگه ؟؟
    مرده بود از خنده. خوب طرف تازه کار بود از طرفی هم خوب ما کلا کسانی که میان پیشمون خودشون کادری هستن یا سربازای معمولی هستن . توی ستاد هم که همه کلفت و گنده مونده هستند بخوای اینطوری هی پا بکوبی میخچه میگیری!
    زیاد سخت نمیگیرن خیلی ها!
    از طرفی من نمیگم که نیرو انتظامی خدمت کنی دیوونه میشی یا فراری!؟ و نمیگم که ارتش و سپاه هتله!
    الان صفحه پیش یکی از بچه ها گفت که تو سپاه خدمت میکنه و چطوری هست
    نیرو انتظامی چون حجم کاریش بالاست واسه همین ممکنه سخت باشه. بدیش اینه که سختیش هم بیتشر واسه لیسانسا و فوق لیسانساست. یا تو خیابونن یا تو دفترها یا تو کلانتری!
    فوق دیپلم ها و لیسانس ها بعضی هاشون می افتن تو بانکها
    ولی من گفتم 4روز خونه نیومد چون اولا محل کارش خارج پادگان بود دووم تو خود تهرانه و مثل بقیه تا 2 کارش تمومه!
    یهو می بینه خفتش میکنن فلانی رو ببر فلان جا!
    دوستی رو داشتم که پلیس دیپلمات بود که زیر مجموعه ی نیرو انتظامی هم هست. خدا شاهده که از خونه شون تا اونجا 5 دقیقه پیاده روی داشت!
    مثل مرد هم خدمت کرد حسابی هم حال کرد.
    شانس
    شانس
    همه چیز بسته به شانس داره!
    فعلا ارتش نیرو کم آمده چون خیلی ها کسری داشتن که اومدن خدمت!
    فکر کنم اول ارتش بعد ناجا بعد سپاه نیرو بگیره واسه این مدته هرکی دفترچه بفرسته!

12. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پسر همسایه مون سپاه خدمت میکنه از وقتی رفته 10 کیلو چاق شده ! فقط آموزشی سخت بود براش ولی بقیه خدمت افتاده یه اداره ای که فقط به امورات بسیج و اینا رسیدگی میکنن. میگه فقط بخور بخوره، میگفت یارو کله گنده میاد پیشمون 4 تا جک ناجور میخونه بعد میگه برید اتاقمو تمیز کنید، خودشم سوار هایلوکس میشه میره خونه ش

2 تا همکلاسی داشتم یکی بچه اردبیل بود که بخاطر متاهل بودن افتاد شهرخودشون راهنمایی رانندگی، افسردگی گرفته بیچاره

اون یکی همکلاسیم بچه زنجان بود، مجرده. افتاد ارتش مراغه، میگفت تنها بدی که داره اینه که هر 2 روز یه بار باید پست بدم (البته اینو 2 ماه پیش میگفت الان دقیقا اطلاع ندارم)، بغیر از اون بقیه اوقات بیکارم و اینور اونور علاف میچرخم واسه خودم

همکلاسی هام هر دو اعزام اول شهریور امسال هستن
    Last edited by urumchi; 25-01-2012 at 20:50.

14. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

پسفردا امتحانا تموم می شه انشالا شنبه میرم برای درخواست معافیت.
    فقط دو تا سوال:
    - این برگه واکسیناسیونو، واقعا باید برم بزنم یا منی که فقط برای معافیت می خوام می تونم اون "تلقیح نموده ام" رو امضا کنمو حله؟
    - اون استشهاد نمی دونم چی چی که 3 تا جای امضا برای بستگان داره رو باید چی کارش کرد؟
    دوستان لطف می کنن راهنمایی کنن؟ اگه واکسنا لازمه برم فردا بزنم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دستت اقا میلاد و بقیه بچه ها درد نکنه . دیگه تمام سوالامو پرسیدم چیزی نموند
    یکم تو شک بودم که صبر کنم تا کنکور (تیر ماه) دفترچه بفرستم یا قبل فروردین که تصمیمم رو گرفتم همین ماه میرم ببینم وضعیتم چطوره و دفترچه رو بفرستم . میدونید چرا دو دل بودم چونکه خودم میدونم احتمال 99 درصد غیبت خودم . ولی با خودم گفتم اگه تا کنکور بهم گیر ندن قبول میشم و میرم دانشگاه ... از وضعیتم خبر ندارم دیپلمم رو سال 89 گرفتم (دو سال پیش ریاضی سوم بودم) بعد پیش دانشگاهی رو غیرحضوری ثبت نام کردم از قضا فکر کنم غیر حضوری که بخونیم دانش آموز حساب نمیشیم نمیدونم اگه قرار بود 6 ماه بعد ترک تحصیل دفترچه رو بفرستیم که الان برای من دو ساله گذشته پس چرا بهم گیر ندادن مگه میشه یکی تا آخره عمرش هم خدمت نره همینجوری غیبت میخوره تا زمان مرگش

الان مشکل اینجاست نمیدونم چقدر غیبت خوردم یا اصلا غیبت خوردم یا نه ! ولی اگه سربازی برم خودم کلا بچه ی زرنگیم همه کار هم میکنم کار کامپیوتری , تایپ , آشپزی
    شما میگی الان دو سال شده و بهت گیر ندادن.اونا دلیلی ندارند که بخواند بیان ببینن کی اومده سربازی یا کی غیبت داره.
    سیاستشون اینه که بالاخره گذر پوست به دباغ خونه میفته.
    شما بخوای بری دانشگاه باید وضعیت سربازیت مشخص بشه.بخوای بری جایی که باید برات بیمه بگیرن نیاز به وضعیت نظام وظیفه داری،خرید ملک و املاک،خروج از کشور و ... هزار جور از همین دنگ و فنگها نیاز به معلوم شدن وضعیت نظام وظیفه داره.
    البته میتونین هم خودتون رو ایزوله کنین و کلا دور و بر این کارا نرین که اونموقع میتونین بیخیال سربازی هم بشین

17. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •