بگو مریضی میپره وسط معرکه!؟
سختی ارتش!!؟
ولی کلا منم یه سری بحثها بکنم در مورد ارتش که خوبه بعضی ها بدونن!
راستش در مورد سپاه زیاد اطلاعاتی ندارم ولی در مورد ارتشی که خودم توش خدمت کردم و یکی از دوستان صمیمیم هم توی بندرش خدمت کرده میتونم بگم که ارتش هم اونجوری که شما میگید سخت نیست!
اون دوستم که تو بندر هست در زمان علمیات ولایت 90 که مال نیرودریایی بود و کلی هم بحث روش بود اونجا خدمت میکرد و میگفت ابهت نیرو رو که میدیدم کف میکردم. از طرفی میخواست که واسه اون برنامه ها بره و لااقل فقط رو کشتی باشه ولی نگذاشتن و گفتن که اونایی که ررفتن واسه عملیات دوره دیدن یه سریهاشون تک آور هست و از این حرفا ( رسته اش تفنگداره )
بهر حال میگه تو بندر میره و میادو اداری کار میکنه و یه بخش دستشه که خارج از محیط پادگان هست .ساعت میزنه میره و میاد مثل یه کارمنده!
خود من هم که تهران دارم خدمت میکنم با فرمانده ام خیلی خوب هستم و میشه گفت همیشه می شینم اوقات بیکاری با هم بحث میکنیم. هیچ وقت نشده ناراحت بشه از حرفام و حتی سرم داد بزنه. درسته که کاردی هست و درجه ی نسبتا خوبی هم داره ولی هیچوقت نشد که بابت احترام نگذاشتن بازخواستم کنه. کلا منو به اسم صدا میکنه از طرفی کاری هم که واسش میکنم کار 3 نفره! ولی خوب چون خودم در زمینه کامپیوتر و شبکه و مخابرات تقریبا وارد هستم دیگه احتیاج ندیده که کسی رو بیاره کنار دستم! ( البته الان یکی رو آورده چون خوب دیگه باید یکی دیگه رو قبل از پایان خدمتم توجیه کنم!)
این نظر شخصیه منه البته .ممکنه هم شهر با شهر تفاوت کنه!!!
غذا
والا چون ارتش یکمی میشه گفت قانون منده جیره نهار و شام و صبحونه ی بچه ها به صورت روزانه ثبت میشه!
و به ازای هر نفر تقریبا یکی و نصفی غذا میرسه! بستگی به یگان هم داره
فصل به فصل غذا ها کلا عوض میشه و در روزهای مبارک و مهم مثل عید ؛ شب یلدا ، روز نیرو دریایی ، روز ارتش ، روز 22 بهمن ، و روزهای مهم غذاها و دسر یا میوه های بهتری رو واسه سربازها در نظر میگیرن!
البته وقتی مرغ میدن نه که نفری یدونه مرغ!
واسه هر نفر مثلا یه رون و ته رون میرسه!
ماسه 70 نفر حدودا 20 تا مرغ میشه فکر کنم!
صبجونه رو پنیر و کره و مربا و عسل و حلوا شکری یک نفره میدن که واسه هر نفر 2 تا میرسه! ( اونم بستگی به برش اون یارو که میره میگیره و آماری که میدی داره )
کافور!!؟
من حتی زمان دانشگاه هم میشنیدم که تو غذا کافور میریزن . یه زمانی میگفتن واسه اینکه طرف سیر بشه و یه زمانی هم میگفتن که یه وقت تو خواب یا بیداری چیز نشه!!!
کلا چون غذاهاشون بدرد نخور هست مورد اول خود به خود از بین میره! و مورد دورم رو که هنوزم من روش شک دارم نمیدونم مربوط میشه به این و میشه گفت کافور تو زمان آموزشی باعث این موضوع میشه یا نه!؟
ولی کلا من تا 2 هفته هیچی نخوردم!
سخترین نیرو!!!؟؟
به نظر من سخت ترین نیرو نیروی انتظامی هست. پسر دائی من داره خدمت میکنه و میشه گفت در بیشترین حالت اماده باش قرار دارن و شده که 3 یا 4 روز نیومده خونه و فرستادنش واسه کنترل ترافیک یا تو خیابون یا پشت سیستم و این حرفا !
بعضی وقتا راننده فلانی میشه بعضی وقتا باید بره کمک دست فلانی چون نیرو نیست.
کلا نیرو انتظامی از همه سخت تره.
در کل بگذرونید برید تموم کنید زودتر که در همه ی موارد وقت تلف کردنه!![]()