اقا عطا تمام اطلاعاتم پرید :((((((((((
خدا رو شکر اطلاعات مردم اسیب ندید :(((((((((
چرا اینجوری شده
اصلا به هارد ضربه نخورده حتی جابجا هم نکردمش
هارد رو با بیت لاکر قفل کرده بودم
الوکیشن سایز هم 32 بود
اقا عطا تمام اطلاعاتم پرید :((((((((((
خدا رو شکر اطلاعات مردم اسیب ندید :(((((((((
چرا اینجوری شده
اصلا به هارد ضربه نخورده حتی جابجا هم نکردمش
هارد رو با بیت لاکر قفل کرده بودم
الوکیشن سایز هم 32 بود
Last edited by mehrabooni; 03-08-2014 at 15:12.
ممکن هست برنامه از کار بیافتد ولی هیچ ارتباطی با رمزگذاری ندارد .
مقداری فضا هم میتواند صرف ساختار مربوط به فایل سیستمها شود . مثلاً همانطوریکه در عکس سمت چپ میبینید پارتیشنی که کلاسترهای 64 کیلوبایتی دارد و فضای اشغال شده آن پارتیشن در حدود 92.7MB هست . در عکس سمت راست حجم هر کلاستر 4K و فضای اشغالی حدود 133MB هست.
به هر حال 147 مگابایت فضای اشغال شده پارتیشن هارد دیسکتان زیاد نیست و جای نگرانی ندارد .
4K Cluster size
64K Cluster size
دوست عزیز :
CMD را اجرا كنيد و دستور زير را وارد و سپس اينتر بزنيد و ببينيد آیا مشکل the file or directory is corrupted and unreadable درست ميشود يا خير .
نكته : هارد اكسترنال اگر letter ديگري دارد به جاي D در دستور بالا ، آنرا وارد كنيد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر از دوست عزیزمون، اونکاری که توی تابناک گفته بود رو انجام دادم، فرقی نکرد.
مشکل من اینه که میخوام بدونم این سرعت برای این مدل هارد طبیعی است؟ خراب نیست؟ مشکلی نداره؟
دوست عزیز :
با برنامه HDtune یک Benchmark بگیرید و عکس آنرا در اینجا بگذارید . همچنین میتونید از قسمت Health همان برنامه SMART Statusـها را بررسی کنید .
اگر حجم کلی دیتاهایی که قرار هست منتقل شوند را یکسان و همچنین سایر پارمترها مانند مشخصات سیستم و ... را مساوی در نظر بگیریم ؛ سرعت ترانسفر تعداد زیاد دیتاهای کم حجم معمولاً کمتر از زمانی خواهد بود که تعداد کمتری دیتای پرحجم ترانسفر میشوند .
من مشکلی با سرعت این هارد ندارم خیلی هم خوبه با ویندوز 7 و usb 3 داره با سرعت 50-70 کپی میکنه
![]()
چرا عکس ها اینجوری شدن :((((((
چرا بیشتر فایل هام نابود شد :(((((
![]()
هارد رو ببرم گارانتی ؟ برم پس بدم ؟ میشه بگی چرا اینجوری شد داداش
نظرت چیه ! چکار کنم ! تورو خدا بگو اگه بازهم فایل بریزم امکان داره اینجوری بشه
محتوای مخفی: External Hard (WD My Passport Ultra )
محتوای مخفی: Internal Hard
محتوای مخفی: Health
یکنواخت بودن نمودار در محدوده 23.5MB/s نشاندهنده این هست که به USB2 سیستم متصل شده و تا زمانیکه از USB2 استفاده میکنید سرعت ترانسفر دیتا پایین خواهد بود . دقت کنید برای بهرمندی از سرعت بالا نه تنها هارد اکسترنال باید USB3 داشته باشد بلکه سیستمی که هارد اکسترنال را به آن متصل میکنید باید از USB3 پشتیبانی کند . SMART Status هارد اکسترنال هم OK هست و مشکلی ندارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)