آنتی ویروس شید البته 17 روزه که آپدیت نشده
آنتی ویروس شید البته 17 روزه که آپدیت نشده
کاربران گرامی مراقب بدافزار های باج گیر باشید.
اولین گزارشها در مورد این مخرب مربوط به سال 2011 میشه اما نمونه های جدید تر اون از ماه آگوست منتشر شدن.
برخی از انواع این مخرب فایلهای شما رو رمزنگاری کرده و برای رمزگشایی از شما باج خواهی میکنن!!!
خبر مرتبط:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش سرویس امنیت و شبکه پایگاه خبری فن آوری اطلاعات ایران از خبر خون، ساخت، فروش و سوء استفاده از بدافزارهای Ransom-ware یا باج-افزارها، تبدیل به یک حرفه و تجارت بزرگ شده است. این گروه از بدافزارها علاوه بر استفاده از مهارت ها و فناوری های مختلف جهت رخنه و نفوذ به کامپیوتر قربانیان خود، از احساسات و آبروی کاربران نیز سوء استفاده و بهره برداری می کند.
باج افزارها پس از نفوذ به کامپیوتر قربانی در زمان های خاص و حساب شده، با نمایش یک پنجره هشدار بر روی صفحه کامپیوتر کاربر، وانمود می کنند که کاربر تحت نظر و کنترل مقامات انتظامی و امنیتی بوده و به دلیل انجام امور خلاف نظیر مراجعه به سایت های غیرمجاز اینترنتی، مجرم شناخته شده و باید جریمه پرداخت کند.
در این پیام که اغلب به زبان محلی است از نام مقامات و مراکز انتظامی آن کشور استفاده شده تا هرچه بیشتر واقعی به نظر آید. پیام هشدار بر روی صفحه باقی می ماند و به کاربر قربانی اطلاع داده می شود که تا زمان پرداخت جریمه، کامپیوتر در این وضعیت باقی خواهد ماند.
نحوه پرداخت جریمه هم اغلب بر اساس روش های متداول در هر کشور، متغیر است. در گونه های جدید بدافزارهای باج خواه، امکانات استفاده از دوربین کامپیوتر قربانی نیز وجود دارد تا بر اساس مشاهده رفتار و واکنش های کاربر، دستورات جدید و متفاوتی به بدافزار ارسال گردد.
در جدیدترین گزارش شرکت McAfee در خصوص تهدیدات سایبری در جهان که تحت عنوان Threats Report به طور فصلی منتشر می شود، افزایش قابل توجهی در تعداد بدافزارهای Ransomware و میزان فعالیت های آنها مشاهده می شود.
Last edited by *Batman*; 21-09-2012 at 02:56.
سلام
از این 71 مخرب نورتون فقط 3 مورد نتونست پاک کنه فایل 16.exe اجرا نشد بقیه توسط اسکنرو سونار حذف شدن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kases; 21-09-2012 at 09:02.
سلام
Kaspersky Internet Security 2013
Threats: 21
Neutralized: 19
![]()
نه خیر این طور نیست برای من نورتون همه شو پاک کرد
حتما تو اون زمان در دیتابیس نبودن ... عموما اونایی که توسط سونار شناسایی میشند خیلی زود به دیتابیس اضافه میشند .
من اطلاعاتم درباره سیستم سونار ناقص هست لینکی هم پیدا نمیکنم که خوب توضیح داده باشه ....... همشون فنی توضیح دادن که من نمیفهمم ........ در کل سونار بدون اینترنت هم میتونه تشخیص بده ؟؟؟ اخه من شنیدم سونار بدون ایترنت هیچ قدرتی نداره ؟؟؟
نه خودم فرستم تو پوشه ای و اسکن کردم
سونار و کلا هر سیستمی که در آنتی ویروس ها بدون دیتابیس تشخیص مخرب دهد رفتار شناسی نام دارد
حالا توی هر سوییتی این رفتار شناسی ساز و کار مربوط به خودش را داره البته سونار سیمانتک اتکا خاصی هم اگر اشتباه نکنم روی امضا های دیجیتال فایل ها داره
ولی در کل آنتی ویروس ها فقط دارای قدرت دیتابیس و رفتار شناسی برای دفع مخرب ها هستند زیاد درگیر نام ها و سیستم ها نشید
دیتابیس سالم و قدرتمند + رفتار شناسی عالی = بهترین آنتی ویروس
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)