تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 2199 اولاول ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

دوستان این مصرف ترافیک چرا اینقدر دیر به روز میشه.
    من صبح نگاه کردم 249مگ مصرف کرده بودم. و کلی با نت کار کردم. الانم نگاه میکنم همون 249مگ هستش.
    این کی آپدیت میشه ؟؟؟؟؟؟
    نکنه روزی 1 بار آپدیت میشه ؟
    هر زمانی شما مودم رو کامل خاموش کنید و دوباره به برق بزنید اونوقت حجم مصرفی قبل از خاموش کردن مودم محاسبه میگردد

2. 2 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض نمایندگی مبین نت

با سلام خدمت تمامی سروان
    مبین نت تازه توی شهر ما دکل زده و صحبتهایی جهت همکاری و گرفتن نمایندگی با مدیرش شده اونا هم بسیار مشتاق بودن موندم قبول کنم یا نه؟
    صاحب نظرانی که البته بیزینس من هم هستن نظر بدن لطفا

پروفشنال mx_2dar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    انگلستان - منچستر

پيش فرض

گاهی وقت ها نمی تونم wifi مودم رومیزی رو ببینم یا پیدا کنم کسی به این مشکل برخورده؟ باید چندبار خاموش و روشن کنم که شانسی ببینمش
    معمولا هم وقتی خاموش و روشن میکنی اینجوری میشه فعلا فقط رو لپتاپ های Dell تست کردم این مشکل وجود داشته
    گوشی مشکلی تو دیدن wifi نداره

تو تنظیمات وای فای مودم کانال (Channel) رو تغییر بده.
    کانال رو Auto هست رو چند بذارم ؟
    من یه بار از رو Mix انداختم رو G پیدا کرد ولی بازم اینطوری میشه و wifi رو نمی بینه . چون اکثر لپتابا مدل G هستن من رو G ست کردم
    Last edited by mx_2dar; 07-04-2012 at 01:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گاهی وقت ها نمی تونم wifi مودم رومیزی رو ببینم یا پیدا کنم کسی به این مشکل برخورده؟ باید چندبار خاموش و روشن کنم که شانسی ببینمش
    معمولا هم وقتی خاموش و روشن میکنی اینجوری میشه فعلا فقط رو لپتاپ های Dell تست کردم این مشکل وجود داشته
    گوشی مشکلی تو دیدن wifi نداره

کانال رو Auto هست رو چند بذارم ؟
    من یه بار از رو Mix انداختم رو G پیدا کرد ولی بازم اینطوری میشه و wifi رو نمی بینه . چون اکثر لپتابا مدل G هستن من رو G ست کردم
    کانال رو از حالت اوتو در بیار و یکی دو بار امتحان کن رو عددای مختلف ببین جواب میگیری یا نه. من این مشکل برام پیش اومده بود بعضی دستگاها میشناختن بعضی نه. با این کار درست شد.

6. این کاربر از aliprince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام
    سرعت سرویس 128 وایمکس نسبت به adsl بهتره؟قطعی داره؟سرعت دانلود؟چند روزه وصل میشه؟هزینه های راه اندازی وایمکس؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان وایمکس توی اهواز از ساعت 6 عصر تا 7 عصر آنتن نداشت. تازه درست شد

9. 3 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه چرا سرویس مبین نت موقع نصب برنامه ها و بازی هایی که خودشون موقع نصب از سایت اصلی دانلود میکنن از کل پهنای باندش استفاده نمیکنه؟
    من سرویس یک مگ دارم اما موقع نصب بازی بتل فیلد هیروز از سایت اصلی با سرعت حدود 6... 7 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میشه فایلها! اما وقتی یه چیزی میذارم واسه دانلود با IDM سرعت تا 140 هم میره!
    من اینو روی لب تابم با اینترنت مخابرات امتحان کردم . رو لب تابم با اینترنت 512 مخابرات بازی رو با سرعت 60 دانلود میکرد اما با مبین نت 6 کیلو بایت بیشتر نمیشه!!! اشکال کار از کجاست؟!!

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه چرا سرویس مبین نت موقع نصب برنامه ها و بازی هایی که خودشون موقع نصب از سایت اصلی دانلود میکنن از کل پهنای باندش استفاده نمیکنه؟
    من سرویس یک مگ دارم اما موقع نصب بازی بتل فیلد هیروز از سایت اصلی با سرعت حدود 6... 7 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میشه فایلها! اما وقتی یه چیزی میذارم واسه دانلود با IDM سرعت تا 140 هم میره!
    من اینو روی لب تابم با اینترنت مخابرات امتحان کردم . رو لب تابم با اینترنت 512 مخابرات بازی رو با سرعت 60 دانلود میکرد اما با مبین نت 6 کیلو بایت بیشتر نمیشه!!! اشکال کار از کجاست؟!!
    چون کیفیت سرویس های مبین نت پایینه. اون اوایل فقط خوب بود و با یک کانکشن سرعت کامل میداد.

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------

دوستان وایمکس توی اهواز از ساعت 6 عصر تا 7 عصر آنتن نداشت. تازه درست شد
    تایید میشه.

12. 3 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

الان بعد از قطعی اینترنت تو اهواز سرعت اینترنت سرورهای خارج خیلی پایین و سایت های که سرورشون تو ایرانه خیلی خیلی زیاد شده

کم کم دارن این اینترنت ملی را پیاده سازی می کنن

---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

الان بعد از قطعی اینترنت تو اهواز سرعت اینترنت سرورهای خارج خیلی پایین و سایت های که سرورشون تو ایرانه خیلی خیلی زیاد شده

کم کم دارن این اینترنت ملی را پیاده سازی می کنن

14. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

الان هم کیفیت سرویس به شدت اومده پایین.
    پینگ و وبگردی هم فاجعه است.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •