متاسفانه از همه اینها بدتر ssl رو باز نمیکنه یا به زور من الان نمیتونم برم رو سی پنل هاستم
انشالا سال آینده باید از وایمکس هجرت کنیم ADSL![]()
متاسفانه از همه اینها بدتر ssl رو باز نمیکنه یا به زور من الان نمیتونم برم رو سی پنل هاستم
انشالا سال آینده باید از وایمکس هجرت کنیم ADSL![]()
چرا قبول نکنن؟ اونا فقط واسشون سربرگ مهمه و مهر شرکت
SSL که تقریباً همه جا کم سرعت شده.
دوستان یکی اگر میتونه یک تریس بگیره نتیجه رو بگذاره اینجا. میخوام ببینم چند تا روتر از داخل ایران سر راه است.
توی Command Prompt مینویسید:
tracert 4.2.2.4
ایرانسل امشب ترکونده)))))
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوري فوري
دوستان عزيز لطفا در مورد وايمكستون وضعيت رو اعلام كنيد. مال من كه اصلا در حد دايل آپه. سايت speedtest هم اصلا لود نميشه برام كه دقيقش رو بگم.
متاسفانه وايمكسم به نام خودم نيست كه زنگ بزنم از پشتيباني بپرسم، چون ميگن بايد صاحبش زنگ بزنه. اگر كسي تماس گرفته لطفا بگه چي گفتن. يا اگر كسي امكانش رو داره زنگ بزنه پيگيري كنه لطفا.
الان 2-3 روزه كه اين طوري داغون شده. براي من حتي در روزهايي كه مال بقيه خراب بود، تا به اين حد افتضاح نشده بود. ميخوام بدونم اين وضعيت تا كي ادامه داره؟ بابا همه دانلودهام مونده!!! اگه قراره همين طور بمونه برم براي ماه بعد تعرفه 128 تقاضا بدم! والا پول مفت ندارم بدم براي 1 مگ!!!
چرا ایرانسل مثل بقیه 1 به 4 ارائه نمیده؟؟؟؟ تو اخبار تکنولوژی میخوندم که وایمکس برای طرزمین های پهناور خوبه چون یه دستگاه خیلی کوچک رو روی bts های خودش نصب میکنه و تا شعاع بالایی به همه ارائه میده. الان شرکت اریکسون سرعت 1 گیگ رو ارائه میده از طرفی شرکتی در امریکا 518 گیگ همچین چیزی بود مخم سوت کشید. حالا اینا نمیتونن این همه پول میگیرن بین bts ها رو مجهز کنن و 1 به 1 ارائه بدن آخه این پولی که دارن میگیرن حتی برای 1 به 1 هم خیلی زیاده و واقعا درست نیست و باید تقاصش رو پس بدن.
Last edited by mrmostafa; 08-03-2012 at 15:38.
وضعیت من متعادله...الان دارم با سرعت 64 دانلود میکنم
با ساکس تست گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mehdi_vsgh; 08-03-2012 at 16:19.
براي من ظهر حول و حوش ساعت 2 تا 4 كه استفاده كردم خوب شد. الان دوباره ساعت حول و حوش 8 شبه دوباره افتضاح شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)