تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 773 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

دوست عزیز در مورد مدل ex520 سونی باید بگم مدل خوبیه ولی با توجه به مشکلی که توی پخش مسابقات ... دارد برات مناسب نیست . منم در مورد تلویزیون الجی با نظرت موافقم .
    حالا میمونه انتخاب بین D6920 سامسونگ و le8300x شارپ که قبل از مقایسه قیمتش باید بگم یکم بی انصافیه مقایسه این دو برند با هم چون تکنولوژی کواترون که باعث خلق تصاویر زنده و بینظیری شده فقط در انحصار شارپ هست و با توجه به مشخصاتش و پانل ژاپنی اش خیلییی برتره . در مورد قیمت این مدل le8300x سایز 40 اینچش میدونم که 1990 تومنه در حالیکه باهاش یه بلوری پلیر شارپ که قیمتش 300 تومنه و دو تا عینک 3D شارپ که روی هم قیمتشون 160 تومنه (2*80 تومن) به عنوان هدیه روی این tv میدن که اگه آنها رو حساب کنی میبینی قیمت tv اش میشه 1530 تومن در حالیکه D6920 قیمتش 1850 هست و بنا به دلایلی که گفتم قابل مقایسه نیست ! ضمن اینکه قیمتشم به خاطر هدایاش کمتره !
    خدمت دوست گرامی عرض شود که قیمت 46 اینچ سام 6920 بعلاوه سینمای خانوادگی(410 ت) بعلاوه 2 عدد عینک (کم کم 150 ت) بعلاوه 2 سال اشتراک وایمکس هست 2349 ت که وقتی مخلفاتش کسر بشه میشه 1749. حالا این در مورد قیمت...حالا سایر بحث های که فرمودید بجاست.
    البته هیچ جا نشنیدم که عینک را بشه بهشون عودت داد!
    با این حال از اونجایی که نمیخوام بیش از 2 م هزینه کنم احتمالا برم حوالی 6920!!
    Last edited by e_parshang; 11-01-2012 at 01:25.

2. این کاربر از e_parshang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

منم با ال جی حال نمیکردم
    ولی وقتی رفتم جمهوری و همه رو تک تک مقایسه کردم دیدم ال جی به خصوص برای 3D بهترین هست
    خودتون هم برید و تست کنید و خیلی هم به حرفها تکیه نکنید
    برای اون موارد هم که گفتید ( مسابقات ورزشی از جمله فوتبال، دو و میدانی و.. این دست ورزش ها با تحرک زیاد برای من اولویت اوله ... ) LW 65100 ال جی رو بهتون پیشنهاد میکنم

اصولا یک سوالی که برای من مطرحه اینه که هر برندی طرفدارای خاص خودش را داره توی بازار ایران، ولی اکثرا در مورد انتقاداز ال جی متفق القول هستند؟ آیا کاسه ای زیر نیم کاسه هست؟
    یا اینکه واقعا دلیلی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام.
    من با بودجه حدود 2.5 و کمتر قصد خدید یه تی وی دارم. plasma ?led ؟
    کدوما بهترن؟؟سه بعدی باشه یا نباشه فرقی نداره.مهم واسم فققط کیفیتشه.ظاهر تی وی مهم نیست.
    بعدم تو مدلهی زیر کدوما به ترتیب بهترن؟؟
    nx925 & nx 725 & nx 535
    Le830
    Vt30 و St30 و Vt20
    بین 46 تا 50 اینچ باشه.
    واقعا ممنون اگه میشم کسی بی طرف از هیچ برندی راهنماییم کنه...

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصولا یک سوالی که برای من مطرحه اینه که هر برندی طرفدارای خاص خودش را داره توی بازار ایران، ولی اکثرا در مورد انتقاداز ال جی متفق القول هستند؟ آیا کاسه ای زیر نیم کاسه هست؟
    یا اینکه واقعا دلیلی داره؟
    نه دلیلی نداره من خودم هم از ال جی بدم میومد بعد که تحقیق کردم نظرم عوض شد

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

با سلام.
    کدوما بهترن؟؟سه بعدی باشه یا نباشه فرقی نداره.مهم واسم فققط کیفیتشه.ظاهر تی وی مهم نیست.
    nx925 & nx 725 & nx 535
    Le830
    Vt30 و St30 و Vt20
    بین 46 تا 50 اینچ باشه.
    پاناسونیک vt30 بهترین تلوزیون 3بعدی حال حاضر رقیب نداره
    بعد از پاناسونیک هم مدل های ال جی از همه بهترن

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگر ممكنه فوري بين اين دو مدل يه مقايسه (كيفيت تصوير - مونتاژ كجا - امكان پخش فرمت‌ها و...) داشته باشيد ممنون:
    سوني 40nx720
    سامسونگ 40d6940
    سامسونگ 40d6960

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نه دلیلی نداره من خودم هم از ال جی بدم میومد بعد که تحقیق کردم نظرم عوض شد

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:21 AM ----------

بعد از پاناسونیک هم مدل های ال جی از همه بهترن
    اونوقت قیمتش چنده؟؟تو بازار تهران پیدا میشه؟؟تو اون مدل های دیگه ای که گفتم چی؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز این مدلی که گفتی قیمتش 2150 تومنه و طبق صحبت persiantoolsbaz قیمت le8300x حدود 1990 تومنه (سایز 40 اینچشون البته )
    امکاناتشونم دیدم تقریبا" یکسانه فقط اون مدل شارپ پنلش ژاپنیه و اینکه به خاطر کواترون بودنش تصاویر زنده تره .
    تصمیم نهایی با خودته
    تلويزيونهاي شارپ بدون گارانتيشم هست؟ مثلا تو بانه؟ اگه هست كسي از قيمت اطلاع داره؟

---------- Post added at 12:12 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------

دوستاني كه ميخوان ال جي بگيرن يكم دست نگه دارن 10 روز ديگه جشنواره ال جي شروع ميشه كه رو تلويزيون ها قراره بلوري و كنترل جادويي رايگان بدن

9. این کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خدمت دوست گرامی عرض شود که قیمت 46 اینچ سام 6920 بعلاوه سینمای خانوادگی(410 ت) بعلاوه 2 عدد عینک (کم کم 150 ت) بعلاوه 2 سال اشتراک وایمکس هست 2349 ت که وقتی مخلفاتش کسر بشه میشه 1749. حالا این در مورد قیمت...حالا سایر بحث های که فرمودید بجاست.
    البته هیچ جا نشنیدم که عینک را بشه بهشون عودت داد!
    با این حال از اونجایی که نمیخوام بیش از 2 م هزینه کنم احتمالا برم حوالی 6920!!
    در مورد قیمت 6920 منم قیمتی که گفتم با کسر این هدایاش بود . منظورم از کسر هدایا اینه که بتونی قیمت واقعی tv رو بفهمی . 6920 قیمتش با شارپ یکیه چون LC-46LE8300X شارپ هم 2350 تومن هست ضمن اینکه کواترون بودنش و تصاویر زندش و پنلش با 6920 قابل مقایسه نیست !
    در مورد پس دادن عینک من منظورم این نبود که پسش بدی چون بالاخره باید دوبار بخریش و لازمش داری ! من خواستم با این کار قیمت خود tv ها رو با هم مقایسه کنیم .
    در کل قیمتاشون یکیه و به نظر من شارپ با توجه به ویژگیهای منحصر به فردش که گفتم بهتره . حالا نمیدونم چرا میگی : "با این حال از اونجایی که نمیخوام بیش از 2 م هزینه کنم احتمالا برم حوالی 6920 ! "
    چون قیمتاشون یکیه !!!!
    موفق باشی

11. این کاربر از persiantoolsbaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بعد از پاناسونیک هم مدل های ال جی از همه بهترن[/QUOTE]

اونوقت قیمتش چنده؟؟تو بازار تهران موجوده؟؟؟تو مدل های دیگه ای که گفتم چی؟؟

---------- Post added at 10:25 AM ---------- Previous post was at 10:24 AM ----------

با سلام.
    nx925 & nx 725 & nx 535
    Le830
    Vt30 و St30 و Vt20
    بین 46 تا 50 اینچ باشه.
    کسی نیست یه راهنمایی کامل کنه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

10

سلام
    چند مدل تلویزیون "46 ترجیحآ از برند سامسونگ معرفی کنید ؟
    حداکثر بودجه : 1.400
    LED یا LCD هر کدوم که تو این رنج بهتره پیشنهاد بدید لطفآ زیاد فرقی نمی کنه چی باشه فقط تو این رنج بهترین باشه
    LCD شارپ مدل LC-46A77M به نظرم امکاناتش با توجه به هزینه ات خوبه . حدود 1450 تومنه. هم full hd هست و کنتراستش بالاست و 3تا hdmi داره و زاویه دیدش هم وسیعه و با اینکه lcd هست ولی طراحيش باريکه . خودتم مشخصاتشو ببین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ضمن اینکه با اینکه هزینه متوسطی واسه سایز 46 میذاری ولی داری یه پنل ژاپنی با گارانتی خوب میخری که خیالت راحته .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •