*
140
*
3
*
7
*
2
*
1
#
:ِدی
*
140
*
3
*
7
*
2
*
1
#
:ِدی
سلام بر دوستان عزیز
من یک گوشی ال جی kc910 با دوربین 8 مگاپیکسل دارم . اما در کل از گوشیم راضی نیستم و می خوام 5800 بگیرم .
از طرفی دوربین برای عکسبرداری و فیلمبرداری تا حدود زیادی برام مهمه ولی تو صفحه های اول این تاپیک خوندم که 5800 دوربین خوبی نداره .
خواستم همه صفحاتو بخونم که دیدم ماشاالله خیلی زیاده . لطفا ً منو راهنمایی بفرمایید که دوربین این گوشی راضی کننده هست یا نه ؟ چون شاید در سری جدیدش ، دوربین بهینه شده باشه .
در ضمن بفرمایید که فرق Xpress music و Navigation در چیه ؟
بسیار از همه دوستان گل متشکرم . ان شاالله که منم به جمع شما بپیوندم .![]()
شرمنده سه تا شد . آخه هرچی دکمه "ارسال جواب" رو می زدم هیچ عکس العملی نشون نمی داد . ظاهرا ً همه با هم اومده .
در ضمن شما بدجوری آشنا می زنی . ظاهرا ً غیر از کلوپ ال جی ، توی کلوپ نوکیا هم باید شما جواب من رو بدید و از ال جی دفاع کنید
نکنه از این فروشنده ها یا نماینده های ال جی باشی که اینقدر فعال تبلیغات می کنی ؟
ولی بازم از جوابت ممنون .
---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------
دوستان گل ... یه گوشی نوکیا می خوام که مثل 5800 باشه اما دوربینش بهتر باشه و در ضمن قیمتش هم از 250 تومن بیشتر نباشه . پیشنهادی واسم دارید ؟
Last edited by omg77; 24-10-2010 at 01:00.
برادر چیزه خاصی که من سراغ ندارم
به نظرم از تو gsm aerna ببنی بهتر میتونی پیدا کنی ولی قمیت ها نجومی فرق میکنه تو ایران
کلا گوش موبایل در همین حد به نظرم دوربینش بسه! مهم سی پی یو و .امکاناته جانبیشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر صورت که کاره دوربین رو نمیکنه برای شما
حالا هر 10 هزار پیکسل که میخواد باشه
سلام دوستان
برتامه ای هست که بشه به عنوان مسیر یاب ازش تو ماشین استفاده کرد؟
یعنی یه مسیر رو مشخص کنیم بعد راهنمایی کنه که از کدوم طرف بریم
مرسی
پس ovi map چیه
میگم بچه ها تا حالا کسی ویندوز 3.1 یا 95 و رو 5800 نسب کرده
من dosbox نصب میکنم ولیباز نمیشه
خیلی هم لازمم میشه
تازهکلی هم کلاس داره
اگه خواستین بگین چند تا فیلم ازش بزارم
Last edited by behrooz.shie; 24-10-2010 at 15:58.
سلام
دوستان چرا در مورد فریمورهایی مانند N97 و C6 که برای 5800 پورت شده صحبت نمی کنید؟من یک نمونش را روی
گوشی خودم فلش زدم(N97 v12)،خیلی خیلی گوشی جالب شده،دقیقا سیستم خود N97 را روی 5800 دارم،فکر کنم
وقتشه که دیگه موضوع صحبت ها بشه این موضوع،با تشکر.
بای
منم از 5800XM V50 ipod Edition V2.0 استفاده می کنم
اگه فریمور جالب تر سراغ دارین معرفی کنید.
یه خصلت مشترک میان بر و بچ نوکیا و بر و بچ الجی اینه که هرگز تعصب خرکی روی برندشون ندارن و همواره دنبال بهترین ها هستن و همواره هم از ته دل مشاوره می دن.مث برخی از این خر متعصب های برندهای کاذب نیستن که فقط توی اندیشه خراب کردن برندهای دیگه اند...
خدایی گوشی خودت از این 5800 خیلی سرتره. تنها وجه مثبت این 5800 یکی صدای خوب و یکی هم سیستم عامل سیمبینشه؛ وگرنه در بقیه موارد الجی رنوار پادشاهی می کنه.
در نوکیا هم گوشی های لمسی خوب هست که دوربینش از 5800 بهتر باشه، مانند N97 و N97 Mini، X6 و C6. اما خب خیلی گرون اند و ( امروزه با اومدن گوشی های تازه ) تقریبا نسبت به اون پولی که به پاشون ریخته می شه ارزشی ندارن.
تنها گوشی ای که ارزش داره نوکیا N8 هست؛ اون هم به شرط این که به همون قیمت اصل 470 هزار تومان عرضه بشه.
بسیار مضخرفه!!!
من هم گول این صفحه هوم اسکرین زپرتی C6 / N97 رو خوردم؛ ذوق این رو هم داشتم که عکساش رو هم اینجا بگذارم. اما گفتم اول بگذار خودم بررسی کنم اگه خوب بود بچه ها رو تشویق کنم.
در کل بگم که به هیچ درد دیگه ای نمی خوره. وایرلس مشکل دار می شه، پاسخگویی تاچ افتضاح تر می شه، گوشی در بسیاری از جاها به ویژه موزیک پلیر خنگ خنگ می شه!!
در کل ما عطای N97 رو به لقاءش بخشیدیم...! با همین فریمور فابریک 5800 خوشیم.
در ضمن؛ اجرای ویندوز های 3.11، 95، 98 و... روی موبایل دروغه. یه سری آدم بیکار نشستن از سر و ته ویندوز زدن و بسیاری از ویژگی هاشو خذف کردن و عملا تبدیلش کردن به یه نرم افزار فیک Fake که فقط واسه کلاس گذاشتن خوبه
شاد باشین![]()
یک برنامه هست به اسم داس باکس با اون میتونین سورس ویندوز نصب کنید هالا میخاین وینوز تعغیر بدبد میخاین ندین
یک حالت سخت افزار مجازیه
در ضمن میتونین فرمور ی که میخاین طبق سلیقه خودتون بسازید
اگر کسی نصب کرده بگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)