تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 698 از 1759 اولاول ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام . مودم من Comtrend-ct 562

مثل ct-507 فقط یه کم بزرگ تر . من الان مودم رو بریدج تنظیم میخواستم روی PPPOE تنظیم کنم . اگه میشه کمک کنید .

من وقتی ip 192.168.1.1 میزنم این صفحه رو میاره در صورتی که مارک مودم من یه چیز دیگست !!!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه شبیه ct507 هست احتمالا تنظیمش هم مثل همونه که شاتل راهنمای فارسیشو گذاشته:
    کد:
    ولی این چیزی که توی عکسه ، کلا یه مدل دیگست و ضمنا شرکت سازنده و راهنماش هم پیدا نمیشه (من گشتم نبود)
    توی مودم های ساپورت پارس آنلاین موجوده :
    کد:
    پس زنگ بزن پشتیبانی پارس ، اگه لازم شد و خودت نتونستی ، ببر برات کانفیگ کنن ، یعنی همون PPPOE
    معمولا هم باید quick setup رو بزنی ، و VCI و VPI رو وارد کنی (که معمولا به ترتیب 35 و 0 هست) و NEXT و گزینه PPPOE رو انتخاب کنی و یوزر و پسورد و ریبوت مودم!
    ولی بهتره زنگ بزنی پشتیبانی!

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

کنار ساعت ویندوز یک connection هست دیگه راست کلیک و properties و سپس TCP/IP و ای پی بهش بده 192.168.1.10
    و سپس در مرورگر از ای پی مودتان برای ورود به firmware مودم استفاده نمایید !@

مرسی جیگر همه این کارهارو کردیم الانم با adsl دارم پست میدم فقط دو pc با هم نمیتونن استفاده کنن

مشکل اصلی اینه که نمیتونیم وارد کنسول مودم بشیم

دفعه اول که وارد تنظیمات کنسول شدم خودش تنظیمات رو پیش فرض انجام داد و طبیعتا Bridge گذاشت
    الان میخوام وارد کنسول بشم تنظیمات رو برگردونم رویPPPOE
    منتها دیگه هرکار میکنم وارد نمیشه..مودمو ریستم کردم..خاموشم کرد..ولی فایده نداره

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من اخرش نتونستم یه بار دیگه وارد صفحه کانفیگ بشم
    حتی موردمو ریست کردم همینطور خاموش کردم ولی جواب نگرفتم
    منظور شما از کارت شبکه ip address تو قسمت اینترنت پروتوکل هس دیگه..؟!

ممنون
    بله حتما باید اینکار رو انجام بدی:

کد:

دوستان کسی مودم Linksys wag120N داشته؟ من بین این مدل و Asus N10 موندم! می خواستم بدونم کدوم برای آن لاین گیم و دانلود و استفاده مداوم بهتره؟ و آیا wag 120N با اکانت مخابرات سازگاره؟
    اگر کسی مدل بهتری از سری های N می شناسه ممنون می شم معرفی کنه! (سری های N دارای سرعت و برد بالا تر می باشند)
    Linksys بهتره و با مخابرات هم هر مودمی سازگاره.

آخر فروم باز akhoond's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

یکی از دوستان ، چند وقتیه که یه مودم دی لینک 2640یو گرفته ، ولی باهاش مشکل داشت ، امروز رفتم خدمت اش ، ولی هم چنان مشکل پا برجاست .

مشکل این جاست که وقتی تنظیم می کنیم روی pppoe درست کار می کنه ، کانکت هم می شه ، ولی به چند دقیقه نرسیده دی سی می شه و دیگه کانکت نمی شه ، مگه این که مودم ری استارت بشه .
    اولین موردی که به ذهنم رسید ، نویز بود ، رفتم از دم در این کار رو تست کردم ، آما باز هم به جایی نرسیدم .
    به ذهنم رسید که بذارم روی بریج کانکت بشه ، تست کردم و جواب داد ، ولی بلند مدت تست نگرفتم که ببینم دی سی می شه یا نه ، ولی بهش سپردم که حتما با بریج تست کنه ، به صورت بلند مدت .
    ضمنا مودم رو هم با آخرین فریم ویر از توی سایت آپ کردیم ، اگه فرض رو بر این بذاریم که با بریج بتونه بلند مدت وصل بمونه و دی سی نشه ، بحث نویز بی فایده است ، و مشکل از مودم و به نظر بنده فریم ویر هست .
    چیزی هم که مشکوک می کنه قضیه رو اینه که پورت مال مخابرات هست ، مرکز شهید محلاتی ...

دوستان ، کسی نظری یا تجربه ای نداره در این مورد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مرسی جیگر همه این کارهارو کردیم الانم با adsl دارم پست میدم فقط دو pc با هم نمیتونن استفاده کنن

مشکل اصلی اینه که نمیتونیم وارد کنسول مودم بشیم

دفعه اول که وارد تنظیمات کنسول شدم خودش تنظیمات رو پیش فرض انجام داد و طبیعتا Bridge گذاشت
    الان میخوام وارد کنسول بشم تنظیمات رو برگردونم رویPPPOE
    منتها دیگه هرکار میکنم وارد نمیشه..مودمو ریستم کردم..خاموشم کرد..ولی فایده نداره
    باز خوبه نوشتی که همه کارا رو انجام دادی!
    مودمتو از کامپیوتر جدا کن ، با دکمه پشتش ریست کن ، بعد وصلش کن به کامپیوتر!
    من روی فن آوا این مشکلو داشتم ولی روی شاتل نه!
    اگه با دکمه پشت مودم ریست میکردم ، مطمئنا درست میشد!
    میتونی از این عکس هم کمک بگیری ، فقط DNS هاشو نمی خواد کانفیگ کنی ( چون برای شاتله) ، همون ip هاش کافیه :
    کد:

6. 2 کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان

یکی از دوستان ، چند وقتیه که یه مودم دی لینک 2640یو گرفته ، ولی باهاش مشکل داشت ، امروز رفتم خدمت اش ، ولی هم چنان مشکل پا برجاست .

مشکل این جاست که وقتی تنظیم می کنیم روی pppoe درست کار می کنه ، کانکت هم می شه ، ولی به چند دقیقه نرسیده دی سی می شه و دیگه کانکت نمی شه ، مگه این که مودم ری استارت بشه .
    اولین موردی که به ذهنم رسید ، نویز بود ، رفتم از دم در این کار رو تست کردم ، آما باز هم به جایی نرسیدم .
    به ذهنم رسید که بذارم روی بریج کانکت بشه ، تست کردم و جواب داد ، ولی بلند مدت تست نگرفتم که ببینم دی سی می شه یا نه ، ولی بهش سپردم که حتما با بریج تست کنه ، به صورت بلند مدت .
    ضمنا مودم رو هم با آخرین فریم ویر از توی سایت آپ کردیم ، اگه فرض رو بر این بذاریم که با بریج بتونه بلند مدت وصل بمونه و دی سی نشه ، بحث نویز بی فایده است ، و مشکل از مودم و به نظر بنده فریم ویر هست .
    چیزی هم که مشکوک می کنه قضیه رو اینه که پورت مال مخابرات هست ، مرکز شهید محلاتی ...

دوستان ، کسی نظری یا تجربه ای نداره در این مورد ؟
    کجا بودی شما استاد PCM
    یکسری دیگه از بچه ها هم که از مخابرات سرویس می گرفتند به همین مشکل خوردند.
    ولی همیشه دلیل نویز مشکل از سیم کشی داخلی نمیتونه باشه ممکنه از مرکز بد رانژه شده باشه.
    شما اگر بتونی اطلاعات زیر رو از مودم پیدا کنید میشه فهمید خط مشکل داره یا نه:

کد:

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان کسی مودم Linksys wag120N داشته؟ من بین این مدل و Asus N10 موندم! می خواستم بدونم کدوم برای آن لاین گیم و دانلود و استفاده مداوم بهتره؟ و آیا wag 120N با اکانت مخابرات سازگاره؟
    اگر کسی مدل بهتری از سری های N می شناسه ممنون می شم معرفی کنه! (سری های N دارای سرعت و برد بالا تر می باشند)
    کسی نبود جواب مارو بده؟

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام به همه
    ( مخصوصا دوستان خوبم Sei_pm و Mahdi.p30 )

خوب شد به این بهانه تونستیم یه بررسی کامل روی Splitter انجام بدیم که فکر کنم واسه همگی مفید بوده .

اینم دل و روده ی یکی از Splitter هام. که جانش فدای دوستان . . .

عکس سمت راست مدار چاپی (PCB) از پشته که تو فوتوشاپ نسبت به محور افقی Mirror کردمش. در نتیجه دو مدار متناظر هم هستن:

Last edited by a6l3i; 08-04-2010 at 23:37.

11. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Ghost_MRB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان.
    من می خوام مودممو تو حالت bridge قرار بدم.ولی تو تنظیمات مودم گزینه ی bridge نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه
    ( مخصوصا دوستان خوبم Sei_pm و Mahdi.p30 )

خوب شد به این بهانه تونستیم یه بررسی کامل روی Splitter انجام بدیم که فکر کنم واسه همگی مفید بوده.

عکس سمت راست مدار چاپی (PCB) از پشته که تو فوتوشاپ نسبت به محور افقی Mirror کردمش. در نتیجه دو مدار متناظر هم هستن:
    مرسی ، واقعا از اطلاعات شما استفاده کردیم
    ببخشید دوستان.
    من می خوام مودممو تو حالت bridge قرار بدم.ولی تو تنظیمات مودم گزینه ی bridge نیست.
    حالا جالبه این ایران بلاگ امروز سخت بالا میاد ، همه (همچنین خودم) میرن عکسشونو اونجا اپ میکنن!
    چیه ، شما هم هوس سرعت بالا به سرت زد؟؟
    خدا بگم این شاتلو چه کنه!
    نام مودم رو لطف کنید

14. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •