تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 698 از 923 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

Longman یه سر و گردن از آکسفورد بالاتره به نظر من... در بین دیکشنری ها بیشترین جملات و مثالها رو داره.
    )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته نمیتونیم بگیم به دلیل داشتن بیشترین مثالها و جملات یک دیکشنری بهتره!

برای مثال به نظر من توضیح کلمات انگلیسی در دیکشنری "cambridge" خیلی واضح و ساده مطرح شده، مثالهایی هم که آورده قابل درک و آسون هست.

البته این نسخه جدید "collins" هم خیلی خوب کار کرده و مشخصه که میخواسته نسبت به نسخه قبلیش حرکت رو به جلو خوبی داشته باشه.

به شخصه دیکشنری "macmillan" نسخه advanced learner's رو خیلی دوست دارم ولی حیف که مثالهایی که برای جملات زده خیلی کمه!

دیکشنری "macmillan phrasal verbs plus" هم برای افعال ترکیبی عالیه!

در مجموع انتخاب دیکشنری بیشتر بسته به سطح دانش زبان آموز بستگی داره، همون طور که دوستمون سجاد انتخاب دومشون رو webster اعلام کردند که هممون میدونیم توضیحاتی که برای کلمات آورده به نسبت به دیکشنری های دیگه به عنوان مثال "longman" قابل مقایسه نیست و از کلمات سنگین تری استفاده کرده.

من خودم به شخصه تمام دیکشنری هایی که اسم برده شده رو به همراه یک سری از اونها که اسم برده نشد نظیر همون "macmillan" مورد علاقه خودم برای بابیلون بر روی لپ تاپم و برای اندروید بر روی گوشیم استفاده میکنم چرا که زیاد پیش اومده معنی یک کلمه رو تو دیکشنری های مختلف به همراه مثالهاشون نگاه میکنم تا به یک درک کلی از اون کلمه برسم.

2. 2 کاربر از godfather_mk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

خب آره ، مثالهای زیاد فقط یه نمونش بود ، به خاطر همین جدول رو گذاشتم. ولی خودم به شخصه لانگ من رو خیلی دوس دارم
    خصوصا شاهکار Lexicon که متعلق به لانگ من هستش فوق العادس.

کار Merriam-Webster هم عالیه. ولی انتخاب من همیشه لانگ من.
    :x

پ.ن: محمد جان فقط بیزحمت این جدول رو از نقل قول بنده پاک کن چون تاپیک یکم از حالت در رفته

4. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

یه مقایسه‌ی جامع از فرهنگ‌های انگلیسی مرجع و مخصوص زبان‌آموزی رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونین...

دوستان می‌دونستین بزرگ‌ترین فرهنگ زبان انگلیسی فرهنگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟

تا الان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این فرهنگ چاپ شده و به دلیل جایگزینی فرهنگ‌های الکترونیکی گویا دیگه چاپش منسوخ شد...

ولی خوب تا فرهنگ‌های آنلاین و کامپیوتری هست دیگه کی از کتابیش استفاده می‌کنه؟! (به استثنا زبان‌آموزها...)...

6. 2 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

به هرحال منظورش اینه که توسط فعلانی یا فعلان جا طراحی شده ، کافیه این رو توی گوگل بزنید:"drawing courtesy of"حالا یه سری جاها of رو گذاشتن ، یه سری جاها هم of رو نزاشتن.. جای بحث زیادی نداره.از لحاظ گرامری هم بخوایم حساب کنیم ، این ترکیب Drawing Courtesy Snohetta شکل درستی نیست و باید بعد از Courtesy حرف اضافه ی of دنبال بشه گرنه معنی خاصی نمیده
    سلامبا نهایت احترام در دنیای زبان حرف اضافه به صورت قراردادی می باشد نمی توان بحث گرامری کرد روی آن

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان. به تقویم (سال) های میلادی و شمسی و قمری تو انگلیسی چی گفته میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان. به تقویم (سال) های میلادی و شمسی و قمری تو انگلیسی چی گفته میشه؟؟
    تقویم میلادی: Gregorian calendar, Western calendar, Christian calendar

تقویم شمسی: Solar Hijri calendar, Jalali calendar

تقویم قمری: Islamic calendar, Muslim calendar, Hijri calendar, Lunar calendar

10. 4 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 2 تا سوال
    1- وقتی میخوایم بگیم 5 و نیم (( پنج و پنج دهم )) چی میگیم ؟! مثلا " زلزله پنج و نیم ریشتری " چی میشه ؟!
    2- این سوال نیست بلکه یه درخواسته ! من 11 دی ماه لکچر دارم راجع به خلاصه یک کتاب......تا اون موقع هم اصلا نمیرسم کتاب 70-60 صفحه ای بخونم و خلاصه کنم
    کسی میتونه خلاصه یه داستان را واسم بفرسته ؟! خواهشا کمک کنید بدجوری تو دردسر افتادم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان 2 تا سوال
    1- وقتی میخوایم بگیم 5 و نیم (( پنج و پنج دهم )) چی میگیم ؟! مثلا " زلزله پنج و نیم ریشتری " چی میشه ؟!
    2- این سوال نیست بلکه یه درخواسته ! من 11 دی ماه لکچر دارم راجع به خلاصه یک کتاب......تا اون موقع هم اصلا نمیرسم کتاب 70-60 صفحه ای بخونم و خلاصه کنم
    کسی میتونه خلاصه یه داستان را واسم بفرسته ؟! خواهشا کمک کنید بدجوری تو دردسر افتادم

1- five and a half
    2-i don't know
    :d
    پنج و پنج دهم هم پرسیدی؟
    Five & five-tenths
    Last edited by CRIS Joon CR7; 06-12-2012 at 14:52.

13. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان 2 تا سوال

خلاصه از چی؟ تا چند صفحه؟

معمولا ویکی‌پدیا یه خلاصه‌ی چند صفحه‌ای از رمان‌هایی که واسه‌شون مدخل داره می‌ذاره...

مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

15. 3 کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز faded's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این عبارت ها به چه معنی هستند؟
    direct object position1
    indirect object position2
    object to the proposition3
    object complement position4
    object compelment5
    subject complement position6
    noun adjunct position7
    oppositive position8

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •