من هم امروز میرم شاتل میگیرم
هر دو تا روی همون مودم قبلی وصل میکنم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم امروز میرم شاتل میگیرم
هر دو تا روی همون مودم قبلی وصل میکنم
Last edited by fanoostalaei; 06-06-2011 at 05:43.
در حالیکه سرعت دانلود امشب من بین 240 تا 280 بود
فقط تونستن 2 گیگ دانلود کنم اونم تا ساعت 8
ای دی ام دانلود نکرده بود
---------- Post added at 06:55 AM ---------- Previous post was at 06:55 AM ----------
در حالیکه سرعت دانلود امشب من بین 240 تا 280 بود
فقط تونستن 2 گیگ دانلود کنم اونم تا ساعت 8
ای دی ام دانلود نکرده بود
![]()
احتمالا شما از لینک های دانلود سرور همارا دانلود میکنید که 114 تا میده،لینک های دیگه که وضعیت اینطوری نیست.
نميدونم چون تو مغازه هستخونه همارا دارم! ولي اسفند كه خونه داشتم شبانه 90-100 ميداد!
اينم تست روزانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ما كه همارا داريم شبانه از 50 بالاتر نميره معمولا هم رو 40 هست ... من يه بار كه باهاشون صحبت ميكردم ميگفت كه شبانه رو 384 ميبنديم كه قاعدتا سرعت دانلود ميشه 48 ولي شركتايي مثل صبا و پارس سرعت رو محدود نميكنن و كم و زياد بودن سرعت بستگي به تعداد يوزر داره!
چه خبره همه دارند از هارد و اطلاعات صحبت میکنند
از اینجور اتفاقا واسه همه میفته
مثلا من خودم باعث شدم هارد یکی کلا فرمت بشه اونم نه یه بار بلکه دوبار و بعدش من بدو اون بدو
شاتل هنوز واسه ما جوابی نداده از همارا هم خبری نیست
تست همین الانم! این شعر گفته ها دانلودم روی 200 ـــه
![]()
شما هم میخواین از شاتل سرویس بگیرین؟
---------- Post added at 10:18 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
این کدوم شرکته؟
گور بابای ماکس و مخصوصا شاتل . می گه تو شهر ما زیر ساخت دادن اینترنت 2 مگ وجود نداره . آخه عوضی 2 مگ رو ماکس داره میده . زنگ زدم ماکس سرویسو عوض کنم میگه نمی تونیم عوض کنیم باید دورت تموم بشه .
یه نفر پیدا میشه مردونگی کنه discovery رو تمدید کنه ببینیم سرعتش چنده . اگه سرعتش بالای 200 باشه رو خط دومم discovery می گیرم . آخه 3 ماهه 69 تومن . 10 تومن هم واسه رانژه . کفر آدمو در میارن .
با چيز پي انه؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)