دوستان من بعد مدتها مسنجحر رو نصب کردم.
ورژن 11.
مشکلی که دارم اینه که هر چی تایپ می کنم تو محیط Conversation و یا طرف مقابلن تایپ میکنه رو نشون نمیده. رنگ صفحه اش سفیده و با تغییر تم هم درست نشد.
رنگ فونت رو هم که عوض می کنم باز هم نمیشه.
دوستان من بعد مدتها مسنجحر رو نصب کردم.
ورژن 11.
مشکلی که دارم اینه که هر چی تایپ می کنم تو محیط Conversation و یا طرف مقابلن تایپ میکنه رو نشون نمیده. رنگ صفحه اش سفیده و با تغییر تم هم درست نشد.
رنگ فونت رو هم که عوض می کنم باز هم نمیشه.
سلام
راه حل زیر رو امتحان کنین:
توی استارت بنویسین Run و اینتر کنین
توی Run بنویسین regedit و اینتر کنین
توی Regedit به مسیر زیر برین:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft\ Windows \ CurrentVersion \ Internet Settings \ Zones
اونجا باید 5 تا فلدر که اسم هاشون از 0 شروع میشه تا 4، باشه!
هر فلدر دیگه ای به غیر از این 5 تا بود رو پاک کنین.
بعد از پایین صفحه کنار ساعت یاهو رو ببندین و دوباره لاگ این کنین.
سلام دوستان
مشکلم با یاهو مسنجره
مشکلم اینه که هر کاری می کنم تا آی دی رو به لیستم Add کنم نمیشه آخرش یه صفحه میاد و مجبوری finish بزنی.
دوستان کمک
اینو هم اضافه کنم بارها و بارها از یاهو مسنجر خارج شدم و دوباره امتحان کردم فایده ای نداشت بعلاوه چند تا یاهو مسنجر مختلف رو حذف ( دستی و غیر دستی ) و نصب کردم بازم نشد .
ولی اگه برم با یه آی دی دیگه طرف رو add کنم میشه ولی این آی دی که الان باهاش کار میکنم هیچجوری نمیشه کسی رو add کرد.
راستی اون ای دی هم که میخوام اد کنم کاملاً درسته ....
ممنون از همه دوستان![]()
کلً توی یه روز فقط چندتا آی دی میتونی ادد کنی و وقتی از اون میزان میره بالا این پیغام رو نشون میده
سلام و خسته نباشید
خدمت دوستان عزیز
نرم افزار یاهو روی سیستم سون دارم که ارورر میده و کانکت نمیشه
و ویندوز این ارورر رو ثبت کرده :
چکار باید بکنم ؟؟
و عکس سوم هم که می بینید وقتی برای حل این مشکل میزنم میاد :
![]()
برنامه یاهو که روی سیستم خودتون نصب هستش کامل پاک کنید ورژن داخل تاپیک پایین دان کنید نصب کنید ببینید بازم ارورمیده اگربرنامه ------ هم دارین بطور موقت غیرفعالش کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
همونطوری که گفته شده یاهو مسنجر رو پاک کنید و اخرین نسخه پایدارش رو نصب کنید...متن اروری که خود یاهو مسنجر هم میده رو بزارین بهتر میشه گفت مشکل از کجاست...از پراک سی ک استفاده نمیکنی؟
تصویر زیر هم تنظیمات بخش کانکشن یاهوست اینطوری بزار ببین تغییری میکنه؟
![]()
ممنونم از پاسخگووییتون !!
اما همین نرم افزارو که دادین نصب کردم و الان این ارورر رو میده :
بی زحمت بازم راهنمایی کنین !!!!!
![]()
ببین دوست من ، شما Internet Explorer رو باز کن و از Tools برو به Internet Options.
سپس برو به تب Connections و اون پائین LAN Settings برو و چک کن که Use a p.r.o.x.y server for ... تیک نداشته باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)