صد در صد سورن ای ال ایکس بعد 207
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
شرایط فروش چکی ایران خودرو خیلی خوبه ولی همونطور که گفتی باید تا فروردین 90 منتظر بمونی
صد در صد سورن ای ال ایکس بعد 207
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
شرایط فروش چکی ایران خودرو خیلی خوبه ولی همونطور که گفتی باید تا فروردین 90 منتظر بمونی
با سلام
به نظرم الان با توجه به نزدیکی به انتهای سال خریدن ماشین نوی مدل 90 فقط باعث ضرر بیشتر هست
الان کسی تمایل زیادی به این کار نداره
مگر اینکه برنامه سفر داشته باشید
افرادی که تو بورس ماشین هستن بیشتر تو این فکر هستن تا افراد عادی.
گاهی اوقات برای یه خانواده داشتن خودرو قبل از عید نیاز هست
چون میخوان تو ایام عید راحت باشن.
اما افرادی که تو کار خرید و فروش خودرو خصوصا صفر کیلومتر هستن براشون مهمه
و تقریبا 2 ماه قبل از عید خرید ندارن.
اما ایران خودرو هم ترفندی رو اجرا میکنه و میاد از دهه فجر به بعد تمام محصولات رو با مدل سال دیگه
تولید میکنه تا بازار فروشش کاهش پیدا نکنه.
درسته! منم ماشینم رو اسفند 88 خریدم مدلش رو زدن 89![]()
یعنی اول بهمن ثبت نام کنی تحویل یک ماهه باشه اول اسفند تحویل بگیری مدلشو 91 میزنن.؟اگه بشه عالیه؟![]()
بله دوست من دقیقا همینجوره.
فرق 206 تیپ 2 با تیپ 2 سفارشی توی چیه؟؟؟
دیروز دم نمایندگی دیدم زده سیستم زد قفل داره و فرمان هیدرولیک!
خب میگه معمولیش اینارو نداره؟؟؟![]()
در مورد اینکه ماشین اسفند ماه رو مدل 91 بزنن زیاد هم مطمئن نباشین اول از نمایندگی بپرسین تا مطمئن بشین ! من سمند ثبت نام کردم تحویل یک ماهه 27 اسفند 87 ماشین رو گرفتم به خاطر 2 روز مدل ماشینو همون 87 زدن حسابی اعصابم رو بهم ریخت و جالبتر اینکه بیمه رو هم 20 روز قبل از تحویل تاریخ زده بودن یعنی ماشینی که 20 روز مونده تا تحویلش بیمه کرده بودن
چی میگی؟!
من اسفند 88 سمند ال ایکس سفارشی گرفتم مدل ماشینم رو 89 زدن. کارتشم هست بخوای عکس میگیریم ببینی.
بله دوست من درسته.
این قضیه از سال 88 و 89 شروع شد که از 2 ماه قبل مدل سال جدید رو بدن تو بازار
---------- Post added at 05:08 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
206 جدید این موارد رو داره:
رینگ اسپرت
تودوزی چرم
خطر عقب اسپرت
زه های همرنگ بدنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)