تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 698 از 2403 اولاول ... 19859864868869469569669769869970070170270874879811981698 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان من الان اینترنت پارس انلاین دارم میخوام برم فسق کنم و اندیشه بگیرم به دلیل گرانی بیش از حد سرویس نامحدودش مودممم symphony هست 48 تومن گرفتم میخوام 128 نامحدود ماهانه که 155000 ریال هست را بگیرم

میشه بگید هزینه راه اندازی و هزینه اولیه که باید بپردازم چقدر میشه
    ممنون
    اگه مودمتو خودت نصب کنی یا ببری شرکت برات نتظیم کنن هیچی فقط پول سرویستو باید بدی
    یعنی همون 15500 تومن

2. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دمت گرم دوست من

یعنی دیگه اون 20 تومن یا چه میدونم هزینه ثبت تو مخابرات را از من نمیگیرن دیگه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دمت گرم دوست من

یعنی دیگه اون 20 تومن یا چه میدونم هزینه ثبت تو مخابرات را از من نمیگیرن دیگه ؟؟؟
    نه نمیگیرن

5. این کاربر از mailer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دمت گرم دوست من

سلام می شه توضیح بدین بابت چی 20 هزار تومان می گیرن بعدش هزینه ثبت تو مخابرات این که گفتی یعنی چه من تا حالا نشنیده بودم چون اینجا بچه های پارس هستن ولی کسی همچین چیزی نگفته بود

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام می شه توضیح بدین بابت چی 20 هزار تومان می گیرن بعدش هزینه ثبت تو مخابرات این که گفتی یعنی چه من تا حالا نشنیده بودم چون اینجا بچه های پارس هستن ولی کسی همچین چیزی نگفته بود
    من پارس بودم 20 تومن هزینه راه اندازی ازم گرفتن و گفتن مال مخابراته شاتل هم رفتم گفتن 15 تومن پول راه اندازی باید بدم که با کارت تخفیف مسخرشون شد 5 تومن

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من پارس بودم 20 تومن هزینه راه اندازی ازم گرفتن و گفتن مال مخابراته شاتل هم رفتم گفتن 15 تومن پول راه اندازی باید بدم که با کارت تخفیف مسخرشون شد 5 تومن
    من خودم 10 هزار تومان پول نصب داده بودم به اندیشه فکر کنم پارسال اجباری بود ولی الان ظاهرا براشون مهم نیست چون وقتی 2 هفته پیش رفتم واسه یکی از بچه ها پرسیدن خودتون نصب می کنین یا کارشناس بفرستیم ما گفتیم خودمون طرفم گفت اگه گیر کردین زنگ بزنین پشتیبانی از قضا مودم بی سیم هم بود اصلا راه نمی افتاد یه 1 ساعتی با پشتیبانی همه چیزا روچک کردیم تا ردیف شد ولی 10 تومان پول نصب ندادیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من خودم 10 هزار تومان پول نصب داده بودم به اندیشه فکر کنم پارسال اجباری بود ولی الان ظاهرا براشون مهم نیست چون وقتی 2 هفته پیش رفتم واسه یکی از بچه ها پرسیدن خودتون نصب می کنین یا کارشناس بفرستیم ما گفتیم خودمون طرفم گفت اگه گیر کردین زنگ بزنین پشتیبانی از قضا مودم بی سیم هم بود اصلا راه نمی افتاد یه 1 ساعتی با پشتیبانی همه چیزا روچک کردیم تا ردیف شد ولی 10 تومان پول نصب ندادیم
    پارسال هم پول نصب اجباری نبود چون من خودم نصب کردم.پول هم ندادم
    با تشکر.
    هادی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام.این مودم وایرلسی که خود اندیشه میده قیمتش چنده؟من شنیدم که 60 تومانی tplink داره که با 4 تا پورت lan هست ولی همون مودم تک پورت lan هست 45 تومان.درسته؟
    مودمش چطوره؟مثلا اگه مودمو تو اطاق بزاریم و با لپ تاپ تو حال بمونیم تو سرعت تاثیری داره؟اگه در اطاق رو ببندیم چی؟ممنون میشم یکم راجع ببه کیفیتش بگین.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    یه مدت نبودم جاتون خالی رفته بودم مسافرت می بینم که دوستان سخت مشغولن ، راستی امروز یه احوالی از شاتل گرفتم
    یه هدیه جدید تو پائیز دارن می دن دوستان
    اگه از امروز برین اونجا ثبت نام کنین و مودم رو هم از اونجا بگیرین 1 ماه اینترنت رایگان می دن
    راستی قیمت گیگ هم تو این سرویسش خیلی اومده پائین جالبه 1 گیگ بخر 3 گیگ ببر 5000 تومن

مخلص همه دوستان

12. این کاربر از baran1059 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اوضاعه بر و بچ اندیشه خط 4 چطوریاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •