سیـو بـازی Rome Total Wat .
پ . ن : بـه دلـیل نداشتن نسخـه های Barbarian و Alexander سیـوهـای ایـن نسخـه هـا رو برام بآلـا نمیـاره ، متاسفـانه .
سیـو بـازی Rome Total Wat .
پ . ن : بـه دلـیل نداشتن نسخـه های Barbarian و Alexander سیـوهـای ایـن نسخـه هـا رو برام بآلـا نمیـاره ، متاسفـانه .
خسته نباشید
ترینر بازی Command & Conquer Generals میخوام
ممنون
میدونی چرا چون نسخه بازی با نسخه ترینر دانلودیمون فرق میکنه .................
دانلود کردم کار نکردن چون نسخه ترینر هر دو 16...بود ولی مال من 15 هست عکسو ببینید
![]()
iهه هه ..پیدا کردم
فقط نمیدونم چرا بازی 30 دقیقه نشد تموم شد................برادر امتحان کن خبر بده در صفحه موردنظر اولین لینک دانلود خودشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by max_3d; 14-11-2011 at 01:22.
سلام من ترینر بازی rouge trooper رو میخاستم و سیو بازی kill switch اخه یه مرحلش هست وقتی تمومش میکنم مرحله بعدیش لود نمیشه . ممنون
ورژن بازی ؟
F.E.A.R. 3 v15.20.0992 +4 TRAINER
F.E.A.R. 3 v15.20.0992 +10 TRAINERکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRogue Trooperنوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kill Switchکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا چه عرض کنم.اسمش همون جنرالز هست.Command & Conquer Generals.ورژن خبر ندارم
اون ZERO:HOUR نیست.قبل از اینه نسخه ZERO:HOUR هست
![]()
سلام . میشه یه جای دیگه اپلود کنید ؟ من به این سایت رفتم اما چیزی پیدا نکردم
نوشته شده توسط alireza_goodboy_20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این لینک ها بصورت مستقیم هستن و باید تو برنامه های دانلود مانند Internet Download Manager لینک رو بذارید و دانلود کنید.نباید داخل لینک ها برید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)