عالی البته با در نظر گرفتن مخارج خرید لنز های دیگر خیلی بیشار از این عدد بعد ها باید خرج کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی البته با در نظر گرفتن مخارج خرید لنز های دیگر خیلی بیشار از این عدد بعد ها باید خرج کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس با این حساب این دوربین (مدل K-x پنتاکس) با لنز همراهش بهتره ، کیفیت عکسهاش بهتر از G11 هست؟ به خصوص برای چاپ. درسته؟
شما خودتون با این دوربین کار کردین یا بر اساس نمونه عکسهای اینترنتیش می گید که این مدل بهتر از G11 هست؟
نه من پنتاکسی نیستم ولی دوستی داشتم که از پنتاکس ک 7 استفاده می کرد و چاپ شده ی عکس هاش البته بعد از ادیت واقعا خوب بود در ضمن مدتی است که در سایت های معتبر٫عکس های در سطح اول گرفته شده البته باز هم تاکید میکنم در برابر کراپ دارهای کنون.نیکون و بخصوص لنزهای فوق العاده و گران این برندها شاید نتوان پنتاکس را رقیب محسوب کرد اما باید به قیمت عالی این دوربین ها توجه خاصی داشت و در صورتیکه محدودیت بودجه وجود داشته باشد می توان در برابر کامپکت های خوب این SLR را یک سر و گردن بالاتر دانست(فقط عکاسی در رنج لنز معادل مد نظرمه)
یه سری دوربین میخواستم ممنون میشم نظر شما رو هم بدونم
۱- یه دوربین ضد آب و ضربه میخواستم دوستان پاناسونیک FT2 رو پیشنهاد دادن نظر شما چی؟
۲- یه دوربین متوسط با فیلمبرداری اچ دی که پاناسونیک TZ10 رو گفتن خوبه نظر شما چیه؟
۳- یه دوربین نیمه حرفی با بهترین کیفیت عکس مخصوصا تو نور کم که G11,G12 رو گفتن ممنون میشم کمک کنین و از نظرات شما هم استفاده کنم
با تشکر
سلام
مبارک باشه
باید 55mm باشه من هم باید برم بخرم
البته منظور محافظ هست دیگه نه
ببخشیدا اما شما قصد زدن فروشگاه دارید
۱ این دوربین 2 حریف دیگه داره Canon PowerShot D10 و یه مدل Pentax که اسمش رو یادم نیستیادم اومد Optio W90 که باید از بین D10 و FT2 یکی رو انتخابی کرد به نظر منFT2
درباره W90
تو همین سایت بیشتر دوربین ها معرفی شدند اما کامل بهش تکیه نکن (سایت رو میگم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2 بله TZ10 عالی هست اما نه تو ایران به علت قیمت غیر واقعی و بالاش دوربین های رقیب SX210 یا HX5 یا H55
3 بله G11,G12 و Nikon Coolpix P7000 و Panasonic Lumix DMC-LX5 و Panasonic Lumix DMC-LX3
که G12 و P7000 و LX5 تازه معرفی شدند![]()
Last edited by ELSIN; 30-09-2010 at 13:10.
۱-یه نگاهی به الیمپیوس بنداز یکی دو مدل ضد آب /برف عالی داره/دی 10 کنون هم خوبه و البته ضد آب پانا هم خوبه
۲-بد نیست ولی قیمتش کمی گرونه
۳-جی 11
کیفیت عکس G10 بهتره یا G11؟
به نظر خودم G10 بهتره ،رنگهاش زنده تر به نظر میان و اون غلبه رنگ زردی که در چند پست پیش در مقایسه با دوربین های دیگه در عکس House درG11 بود در G10 نیست، این چند عکس رو مقایسه کنید:
G10: ISO 400
G11: ISO 400کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G10 Houseکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
G11 Houseکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان حرفه ای
یهترین دوربین عکاسی تا قیمت حداکثر 400 تومن چه خوبه؟ ممنون![]()
سلام به دوستان حرفه ای
یهترین دوربین عکاسی تا قیمت حداکثر 400 تومن چه خوبه؟ ممنون![]()
شما از یه دوربین چه انتظاری داری
اما با افزایش بوجه تا 450 تومن FZ35 و HS10 و SX20
و تا 500 دوربین G11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)