تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 698 از 949 اولاول ... 198598648688694695696697698699700701702708748798 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,971 به 6,980 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان پیگیری نکنن،دزدی اپیدمی میشه ها

2. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام

من توی چند تا سرویس دهنده مختلف از این مشکلات داشتم (بدترینش آسیاتک بود). اگر که مودمتون خاموش و روشن نشه در بازه رایگان , این مشکلات برای همشون هست. من هم یک مودم ساده تک پورت بدون وایرلس گرفته ام و به صورت بریج تنظیم کرده ام. هر موقع که شب بخوام دانلود بکنم , سیم تلفن مودم وای فای رو قبل خواب درمیارم میزنم به این (ارزونترش هم مودم یو اس بی اگر که پیدا بشه). دانلود منیجر ها هم همشون تنظیم دارند برای دیال کردن (وصل کردن) یک کانکشن در زمان خاص , تنظیم شده که 2:02 وصل بشه و 6:59 قطع بشه و کامپیوتر رو هم خاموش کنه. دیگه چون توی لاگ هم میزنه زمان قطع و وصل رو هیچ رقمه نمیتونن کم بکنند.

من مصرفم شبانه آنچنان بالا نیست (نهایتا 10-15 گیگ در ماه) ولی همینرو در آسیاتک پدرم در اومد. اندازه پول مودم پول تلفن حرف زدن با ساپورتشون میشد (به غیر از اعصاب خوردیش) منم خیال خودم رو راحت کردم.

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

با سلام

من توی چند تا سرویس دهنده مختلف از این مشکلات داشتم (بدترینش آسیاتک بود). اگر که مودمتون خاموش و روشن نشه در بازه رایگان , این مشکلات برای همشون هست. من هم یک مودم ساده تک پورت بدون وایرلس گرفته ام و به صورت بریج تنظیم کرده ام. هر موقع که شب بخوام دانلود بکنم , سیم تلفن مودم وای فای رو قبل خواب درمیارم میزنم به این (ارزونترش هم مودم یو اس بی اگر که پیدا بشه). دانلود منیجر ها هم همشون تنظیم دارند برای دیال کردن (وصل کردن) یک کانکشن در زمان خاص , تنظیم شده که 2:02 وصل بشه و 6:59 قطع بشه و کامپیوتر رو هم خاموش کنه. دیگه چون توی لاگ هم میزنه زمان قطع و وصل رو هیچ رقمه نمیتونن کم بکنند.

من مصرفم شبانه آنچنان بالا نیست (نهایتا 10-15 گیگ در ماه) ولی همینرو در آسیاتک پدرم در اومد. اندازه پول مودم پول تلفن حرف زدن با ساپورتشون میشد (به غیر از اعصاب خوردیش) منم خیال خودم رو راحت کردم.
    اخه من این مشکل رو نداشتم،الان جدیدا به وجود اومده توی فن آوا،تو پارس آنلاین که خوراکش بود

5. این کاربر از amin_v30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

اینستاگرام برا کسی باز میشه؟
    فیلتر نیست ولی هیچی لود نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payampop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه فن اوا هم دزد شده و حجم می دزده ...
    تمام کسانی که ازشون توی ساعات رایگان حجم کم شده، حتما به پشتیبانی زنگ بزنن و پیگیری کنن.
    اگر پیگیری نکنید، مطمئناً برای بقیه کاربران هم اتفاق خواهد افتاد.
    من که از فردا سرویس نامحدودم شروع می شه و دیگه این مشکل رو نخواهم داشت. ولی کسانی که حجمی می گیرن، حجمشون دزدی می شه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fanoudi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

راستش بنده استفاده نکردم در هفته دو الی سه بار استفاده میکنم وتا حالا از من کم نشده ولی مطمئن هستم که خطا در سیستم های کامپیوتری هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

باز دوباره این فناوای ما پکید! پینگ داخلی رفته بالای 300
    واقعا بی ثبات این فناوا

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

باز دوباره این فناوای ما پکید! پینگ داخلی رفته بالای 300
    واقعا بی ثبات این فناوا
    درسته که فن آوا هم یکسری مشکلات داره ولی سگش شرف داره نسبت به شرکت های دیگه الان شما غیر از فن آوا یک شرکت رو اسم ببرین که نامحدود واقعی بده با همین قیمت

11. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

درسته که فن آوا هم یکسری مشکلات داره ولی سگش شرف داره نسبت به شرکت های دیگه الان شما غیر از فن آوا یک شرکت رو اسم ببرین که نامحدود واقعی بده با همین قیمت
    کدوم سرویس نامحدود ؟همه سرویساش محدوده!
    بهترین سرویس نامحدود رو مخابرات میداد ک اونم ب لقاالا پیوست
    Last edited by p30g; 22-04-2015 at 11:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته از بعضی لحاظ بهتر و واسه همین که من موندم فناوا اما واقعا کیفیتش خوب نیست...
    همین امروز از صبح دازم زنگ میزنم پشتیبانی، اما تا میخواد وصل بشه پشتیبانی میگه "با تشکر خدا نگهدار"!!! این یعنی پشتیبانی تعطیل!
    تا یک مشکلی عمده ای پیش میاد پشتیبانی قطع میکنن! پشتیبانی واسه پاسخ گویی در هر شرایطی هست و نه سرکار گذاشتن مردم!

14. این کاربر از shat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •