دوستان پیگیری نکنن،دزدی اپیدمی میشه ها![]()
با سلام
من توی چند تا سرویس دهنده مختلف از این مشکلات داشتم (بدترینش آسیاتک بود). اگر که مودمتون خاموش و روشن نشه در بازه رایگان , این مشکلات برای همشون هست. من هم یک مودم ساده تک پورت بدون وایرلس گرفته ام و به صورت بریج تنظیم کرده ام. هر موقع که شب بخوام دانلود بکنم , سیم تلفن مودم وای فای رو قبل خواب درمیارم میزنم به این (ارزونترش هم مودم یو اس بی اگر که پیدا بشه). دانلود منیجر ها هم همشون تنظیم دارند برای دیال کردن (وصل کردن) یک کانکشن در زمان خاص , تنظیم شده که 2:02 وصل بشه و 6:59 قطع بشه و کامپیوتر رو هم خاموش کنه. دیگه چون توی لاگ هم میزنه زمان قطع و وصل رو هیچ رقمه نمیتونن کم بکنند.
من مصرفم شبانه آنچنان بالا نیست (نهایتا 10-15 گیگ در ماه) ولی همینرو در آسیاتک پدرم در اومد. اندازه پول مودم پول تلفن حرف زدن با ساپورتشون میشد (به غیر از اعصاب خوردیش) منم خیال خودم رو راحت کردم.
اخه من این مشکل رو نداشتم،الان جدیدا به وجود اومده توی فن آوا،تو پارس آنلاین که خوراکش بود
اینستاگرام برا کسی باز میشه؟
فیلتر نیست ولی هیچی لود نمیشه
متاسفانه فن اوا هم دزد شده و حجم می دزده ...
تمام کسانی که ازشون توی ساعات رایگان حجم کم شده، حتما به پشتیبانی زنگ بزنن و پیگیری کنن.
اگر پیگیری نکنید، مطمئناً برای بقیه کاربران هم اتفاق خواهد افتاد.
من که از فردا سرویس نامحدودم شروع می شه و دیگه این مشکل رو نخواهم داشت. ولی کسانی که حجمی می گیرن، حجمشون دزدی می شه.
راستش بنده استفاده نکردم در هفته دو الی سه بار استفاده میکنم وتا حالا از من کم نشده ولی مطمئن هستم که خطا در سیستم های کامپیوتری هست
باز دوباره این فناوای ما پکید! پینگ داخلی رفته بالای 300
واقعا بی ثبات این فناوا
درسته که فن آوا هم یکسری مشکلات داره ولی سگش شرف داره نسبت به شرکت های دیگه الان شما غیر از فن آوا یک شرکت رو اسم ببرین که نامحدود واقعی بده با همین قیمت
کدوم سرویس نامحدود ؟همه سرویساش محدوده!
بهترین سرویس نامحدود رو مخابرات میداد ک اونم ب لقاالا پیوست
Last edited by p30g; 22-04-2015 at 11:17.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درسته از بعضی لحاظ بهتر و واسه همین که من موندم فناوا اما واقعا کیفیتش خوب نیست...
همین امروز از صبح دازم زنگ میزنم پشتیبانی، اما تا میخواد وصل بشه پشتیبانی میگه "با تشکر خدا نگهدار"!!! این یعنی پشتیبانی تعطیل!
تا یک مشکلی عمده ای پیش میاد پشتیبانی قطع میکنن! پشتیبانی واسه پاسخ گویی در هر شرایطی هست و نه سرکار گذاشتن مردم!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)