سلام به همه دوستان .
چند نفر اینجا CFW نصب کردن ؟ اخه چرا ؟چند نفر تو PSN فعالیت دارن ؟!!! کدوم بازیو بیشتر بازی میکنید ؟
دوتا سوال اخرو فقط Sony loyal guys!! جواب بدن. ممنون .
سلام به همه دوستان .
چند نفر اینجا CFW نصب کردن ؟ اخه چرا ؟چند نفر تو PSN فعالیت دارن ؟!!! کدوم بازیو بیشتر بازی میکنید ؟
دوتا سوال اخرو فقط Sony loyal guys!! جواب بدن. ممنون .
پس جرا هنوز تو خود سایته ps3-hacks هنوز نیومده؟؟
بعد این XXMB چی هست؟
ویرایش:
تازه بعد 1روز اومد!!!!!!!!1
بابا خیلی کارت درسته شما از سایتشم جلو تری دمـــــــــــــت گرم
Last edited by armenak; 08-05-2011 at 12:39.
بچه ها تو این مولتی من جدیده BDROM-Reset کارش چیه دقیقا؟
Third PSN Attack Takes Place - Personal Data Leaked - PSN Delayed
![]()
ریختن بازی روی هارد خود کنسولت زمان زیادی میبره.اون اولاش دستگاه رو میبردی برات میریختن رو خود هاردت اما الان 70 80 درصد مغازه ها این کارو نمیکنن چون میگن برامون نمیصرفه.یه هارد 500 گیگ باید بگیری جداگانه بازیا رو توی اون بریزن برات هم از لحاظ زمان به صرفه تره هم دیگه هر وقت بخوای بازی بریزی نباید کنسولو برداری ببری با خودت
همه بازیا رو هم برات روی هارد میریزن ولی خوب مغازه ها با هم فرق دارن.مثلا بعضی جاها Eboot و PARAM بازیایی که مثلا رو فریمور 3.56 اجرا میشن رو دانلود میکنن و جایگزین میکنن بعد از شما میپرسن دستگات کاستل فریمور چنده؟اون وقت اون بازی رو بهت میدن که دمشون گرم.اما اکثر جاها بازی رو به صورت دست نخورده میدن که اگه فریمور 3.56 باشه خودت باید بیای از نت eboot و param فریمورت رو دانلود کنی و جایگزین کنی
هزینه نصب بازی هم 5 تومن هست اما اگه عمده ای بخری تخفیف بهت میدن.مثلا من خودم 20 تا بازی با هم گرفتم یارو دونه ای 2.5 باهام حساب کرد![]()
از چه لحاظ میگی توصیه میشه؟یعنی شما میخوای صبر کنی تا پلی 4 بیاد؟یه دونه بخر کو تا پلی 4 !!
کاملا ساپورت هم باز منظورت رو نفهمیدم.مگه الان ساپورت نشدس؟
تا فریمور 3.55 اومده که البته گفتم بازیایی رو که 3.56 هستن هم پخش میکنه فقط باید Param و eboot بازی رو دانلود کنی و جایگزین کنی
برو توی ستینگ بعد سیستم ستینگ اونجا نوشته چنده
---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
من یه بازی کپی کردم روی دستگاه بعد الان خود بازی رو از رو هاردم پاک کردم
دوباره نمیتونم از رو دستگاهم کپی کنم روی هاردم ؟
هر بازی 5 هزار تومن؟![]()
چرا میتونی با مولتی من مخصوصا این ورژن 2ش عجب چیزیزه
پس چی 1 تومن؟
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
خوب چه جوری؟میشه توضیح بدی
زیاده؟
اون موقع که ما بازی میخریدیم 120 هزار شما نبودی تعجب کنی.
کجا بودی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)