یک خبر کوتاه از فیفا 11
لیگ پرتغال در فیفا 11
طبق اظهارات LusoGamer یکی از ادیتورهای فیفا 11 تایید کرد که در نسخه بعدی این بازی لیگ پرتغال نیز وجود خواهد داشت .
یک خبر کوتاه از فیفا 11
لیگ پرتغال در فیفا 11
طبق اظهارات LusoGamer یکی از ادیتورهای فیفا 11 تایید کرد که در نسخه بعدی این بازی لیگ پرتغال نیز وجود خواهد داشت .
Steam فیلتر شده آیا کلاینت ها کار می کنن هنوز ؟؟؟
کسانی که از استیم بازی می خریدن بازی هاشون دیگه کاربردی نداره و چند صد دلار از دست دادن
به قول یه مثل قدیمی دنیا اینترنت دارند ما فیلترنت!!!
اینا این کارها رو میکنند که مثلا مردم رو کنترل کنند حالا نمی دونند با این کارهاشون ملت بیشتر ازشون متنفر میشن(یعنی من یکی که دارم میشم!!)
شخصا معذرت میخوام ولی این سایتها دیگه چی داشتند که فیلتر شدند من هیچ طریقه درک نمیکنم!!
شما فهمیدید به ما هم بگید؟؟؟
میگم مهدی جون نمردیم یه حرکتی از شما دیدیم.دی:به قول یه مثل قدیمی دنیا اینترنت دارند ما فیلترنت!!!
اینا این کارها رو میکنند که مثلا مردم رو کنترل کنند حالا نمی دونند با این کارهاشون ملت بیشتر ازشون متنفر میشن(یعنی من یکی که دارم میشم!!)
شخصا معذرت میخوام ولی این سایتها دیگه چی داشتند که فیلتر شدند من هیچ طریقه درک نمیکنم!!
شما فهمیدید به ما هم بگید؟؟؟
بابا گفتم که برید سایت حوزه یا مموتی لذتشو ببرید.ههههه
IGN , Game Stop , videogamer و.... واقعا دیگه داره خونم به جوش میاد. حالا من چی کار کنم
Last edited by sinak3; 10-05-2010 at 20:11.
سایتهای مربوط به بازی با هدف مشخص فی-لتر شدن بدون شک وگرنه فی-لتر شدن یکباره این سایتها با هم غیر ممکنه، احتمالاً این حرکتی بوده از طرف بنیاد بازیهای مزخرف و پسرخالهها، دیدن هرچی بازی ممنوع میکنن ملت اهمیت نمیدن میرن میخرن گفتن بزار منبع اطلاعاتی رو قطع کنیم مثلاً البته.
کلاً هیچ چیزی تو مملکت وجود نداره که آدم اندازه نوک سوزن دلش رو خوش کنه بهش، انرژی هستهای داریم بجای همه اینا، اتفاقاً امروز تو دانشگاهم یه نمایشگاه مزخرف گذاشته بودن در موردش![]()
دوستان کسی خبری از سری بازی های manhunt نداره ؟؟
راکستار قصد ساخت نسخه ی سوم بازی رو نداره؟
تو این وضعیت خفقان و ف یلترینگ سایت های گیم کسی نمیتونه خبری تهیه کنه .
دوستان دیگه دارید زیادی سخت می گیرید.
به نظرم اینجوری هیجانش بیشتر شده چون کار غیر قانونی حالش بیشتره!
و
رفقا اینم به رحمت ایزدی پیوست: فاتحه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Turok-71; 11-05-2010 at 09:11.
مایکروسافت تایید کرد:" Natal در پاییز امسال"
یکی از مدیران مایکروسافت در عربستان صعودی، از طریق برنامه ای تلوزیونی گفت:
" خبر های خوبی برایتان دارم. Project Natal در اکتبر امسال در عربستان و همچنین مناطق دیگر دنیا عرضه خواهد شد. تاریخ دقیق بعد از E3 مشخص می شود ولی قطعا در ماه اکتبر خواهد بود".
همچنین سایت های Amazon و GAME نیز در لیست فروش بازی های خود، یک بازی یوگا( Yoga Natal) را برای انتشار در ماه اکتبر قرار دادهاند.
منبع:bc
داره مغزم منفجر میشه. آخه یکی نیست بهشون بگه بازی چیش مخالف ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)