فقط کافیه به پنجره نگاه کنید تا دقت کنتراست رو متوجه بشید . اگر lcd بخواد نزدیک zt60 بشه فقط ax900 که اونم با قیمت 3 برابر و البته فقط تقلیدی از plasma هست local dimming و یک تقلید کننده هیچ وقت مثل اصلش نمیشه ...
فقط کافیه به پنجره نگاه کنید تا دقت کنتراست رو متوجه بشید . اگر lcd بخواد نزدیک zt60 بشه فقط ax900 که اونم با قیمت 3 برابر و البته فقط تقلیدی از plasma هست local dimming و یک تقلید کننده هیچ وقت مثل اصلش نمیشه ...
Last edited by mehrdad_ati; 18-10-2014 at 14:14.
تو سایت بانه مارکت مثلا سوال پرسیدم و جواب اینو داده
سلام میگم چرا مدل AX802 که یکی از بهترین Led های 4k در جهانه و فقط 2000 هرتز اسکن تصویرشه و مشکی عمیقش در حد پلاسما هست رو نمیارین و الان خیلیها دنبال خرید این تی وی هستن ولی جایی نیست بگیرن خصوصا مدل ----- دارش و اگه امکانش رو دارین بجای این ال جی و سامسونگ در پیت از این مدلها خصوصا پنجاه اینچش بیارین.با تشکرواقعا جواب قانع کننده و ویران گری دادپاسخ سلام
دوست گرامی قیمت این مدل بالا است و برای خاور میانه تولید نشده است.
اخه یکی نیست به اینا که مثلا فروشنده هستن بفهمونه اون ورژن عامریکاییش شرف داره به مدل خاورمیانه ایش که حالا سخت افزارش تو سرشون بخوره که همه چیش رو کم میکنن و قابلیتهای نرم افزاری و اپدیتش هم برمیداره پاناسونیک و اون تیونر دیجیتال ایران هم من حاضرم بکنم بندازم دور اگه قراره با همچین تی وی بشینم کانالهای به لعنت خدا نیارز ایران رو ببینم![]()
Last edited by nob2003; 18-10-2014 at 19:42.
ساعت کارکرده تلوزیون های پلاسما پاناسونیک رو چطوری بیارم تو مغازه که 1وقت تلوزیون ویترینی ندن بهم؟قصدم خرید vt60 هست.اتفاقا یکی ازدوستان هم در صفحات قبلی همین سوالو جندبار پرسیده بود ولی کسی چیزی نگفته بود
بچه ها اولا از شهرخودمون قیمت گرفتم که 60 اینچ vt60 رو میگفت 6150 که البته باعقل زیادجور درنمیومد بعد گفتم بزار از گچین قیمت بگیرم و ازگچین قیمت گرفتم البته نداشتن سفارشی میارن از دبی.منvt60 میخواستم که زنگ زد دبی گفت نداریم بعد قیمت 65اینچ st60 رو بهم داد که گفت 8 تومن درمیاد البته گفت قیمتی که باسودش براخودم درمیاد اینقدر میشه ولی قیمت بازارشو ندارم اگر باشه حتماگرونتر میدن خلاصه عرضم به حضورتون هرکی دنبال st60 هست 65اینچ قیمتش نسبت به بانه 2.5میلیون پایینتره راستی اینم بگم گفت مدل 55es800 قیمتش 8500 درمیاد ولی گفتم es یا ax گفت به من یارو گفت es منم گفتم فکرنکم Es800 باشه ax800 گفت دیگه نمیدونم به من که اینو گفت
به نظرشما من همون vt60 رو بخرم یا st60 بخرم درکل چه فرقی باهم دارن؟
Last edited by mashtio; 19-10-2014 at 19:30.
اقا مهرداد اصلا پیدا نکردم vt60 توگچین شما شماره مغازه دارایی که vt60 سراغ دارند به من میدادید ممنون میشدم.به نظرشما قیمت 65st60 چطور هست؟امکاناتش چه چیزهایی کمتر از vt60 هست؟
سلام دوستان عزیز من با بخش مشکلات تلویزیونهای پانوسونیک کار داشتم پیدا نکردم هرکدوم از دوستان بلدن زحمت بکشن لینک بزارن
بازم ممنون
به ترتیب از چپ سونی x950b - اون کوچیکه مانیتور حرفه ای oled سونی - ax900 پاناسونیک - ax800 پاناسونیک - zt60 پلاسما پاناسونیک.
![]()
تو این سایت نوشته که ax900 اگه بخواد میتونه تا 700 کاندلا به متر مربع روشنایی تولید کنه بدون halo که با سیستم جدیدی نوردهی که مهندسای کورو و zt60 درستش کردن به دست اومده. یه سیستم کنترل گاما جدید داره bt1886 که تا قبل این فقط تو مانیتورهای حرفه ای بوده.اولین بار تو تاریخ led تونستن اشباع رنگو به پلاسما برسونن و بقیه و چیزا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)