ممنونم
دو گزینه دیگه چیه؟
کدوم بهتره؟
نگفتی چکار کنم دموی گری رو ببینم،همونی که در موردش صحبت بود![]()
ممنونم
دو گزینه دیگه چیه؟
کدوم بهتره؟
نگفتی چکار کنم دموی گری رو ببینم،همونی که در موردش صحبت بود![]()
اون Greg هست که روز تولدتون میاد و به شما سه تا گزینه میده.( البته من تا الان ندیدم روز تولد کسی بیاد.)
اونی که در موردش صحبت هست دموی چند روزه ی Gary شاگرد آهنگر هست که یک روز میاد و و میگه از دست پدربزرگش ناراحت هست و میخواد یک چکش بسازه و از شما میخواد اجازه بدید تو آسیاب کار کنه.
تا اونجایی که من میدونم باید باهاش صمیمی باشید تا این دمو رو ببینید.
بچه ها خسته نباشید من تا حالا این دموهایی رو که گذاشته بودید رو ندیده بودم
من یه سیو از اینترنت پیدا کرده بودم 88% کرده بوده البته با رمز از وقتی با اون دو سه روز بازی کردم دیگه انگیزه ای برای بازی ندارم چون همه چیز رو درست کرده بود و من نمی دونستم چی کار باید انجام بدم
اگه شما یه همچین پیشرفت هایی داشتید عکس بزارید تا ما هم روحیه بگیریم در ضمن از اون دموی چند روزه گری دمو بزارید ولی به نظرم خودم دیده باشم ای ن دمو رو![]()
بچه ها خسته نباشید من تا حالا این دموهایی رو که گذاشته بودید رو ندیده بودم
من یه سیو از اینترنت پیدا کرده بودم 88% کرده بوده البته با رمز از وقتی با اون دو سه روز بازی کردم دیگه انگیزه ای برای بازی ندارم چون همه چیز رو درست کرده بود و من نمی دونستم چی کار باید انجام بدم
اگه شما یه همچین پیشرفت هایی داشتید عکس بزارید تا ما هم روحیه بگیریم در ضمن از اون دموی چند روزه گری دمو بزارید ولی به نظرم خودم دیده باشم ای ن دمو رو![]()
البته Gary نیست Gray هست.
در مورد دمو من چند بار این بازی رو تا انتها رفتم ولی فقط یه بار دیدم این دمو رو.اونم چند روز پیش چون به دو ردیف آخر مزرعه دست نزده بودم .اگر کسی به غیر این شرایط این دمو رو دید. بیاد بگه.
Last edited by pcsoft; 16-02-2013 at 18:52.
10 تا توت فرنگي از كجا بايد گير آورد من 6 تا گرفتم بقيش نميدونم از كجا گير مياد؟؟؟؟
سلام
تو زمستون برو پشت معد ضربدر بزن...پشت معدن یه چند باری باید ضربدر باید بزنی تا یه توت فرنگی قدرتی بگیری
یکیشم ت معدن زمستون
صد تا گل بکار فک کنم مانا میاد بهش اجازه بده گلا رو بچینه تا بهت یه توت فرنگی قدرتی بده
یکیشم از معدن پشت آبشار
یکی از برنامه تلوزیونی
یه روغن به کوتوله فرمز بده بعد 3 تا خیار از جلوی دو تا درخت داخل دریاچه بنداز
5 تا محصول از مزرعه بده به الهه محصول(پشت آبشار)
یه دونه هم از دریا بگیر
یه دونه هم از مسابقه اسب سواری
یه دونه هم از مسابقه شنا
يه سوتي دادم در حد تيم ملي.... اون چيني يه چيزي آورد ازش خريدم يكي از توت فرنگي هام پريد...
الان تكليف اون يكي چي ميشه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)