سلام
آقا به نظرتون این اصله بخرم ؟ قیمتش هم گفت حدود 60تا70 که دقیقاً مشخص نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آقا به نظرتون این اصله بخرم ؟ قیمتش هم گفت حدود 60تا70 که دقیقاً مشخص نیست.
درسته...وزرا رو با جمهوری اشتباه کردم
والا من که خیلی از مغازه های تهران خبر ندارم ولی از یکی از دوستان که پرسیده بودم میگفت توی همین وزرا هست جایی که آمویج (یا همون امواگ) رو دارن...و البته بعضی کارهای تام فورد...
و برای خرید عطرهای دیزاینر هم فروشگاه هیوا در وزرا رو خیلی تعریفش رو میکرد...
قیمت بوتیک با قیمت سایت یکی هست..اگه کسی از پاریس میتونه براتون خرید بکنه که دامنه انتخابتون خیلی بالا میره..میتونید بهترین عطرهای جهان که در ایران یافت نمیشه رو راحت اونجا گیر بیارید..مثلا با حدود 200 دلار میتونید کارهای فردریک مال رو بخرید یا میتونید عطرهای مشهور سررژ لوتنر (حدود قیمت 120 دلار برای 50 میل) رو خریداری کنید....این دو شرکت از بهترین های عطر دنیا هستند....
یا حتی میتونید از بوتیک شنل در پاریس عطرهای سری اکسکلوسیو شنل که از بهترین عطرهای دنیا هستند رو بخرید...مثل سیکومور -کورومندل و....
Last edited by mhek; 16-07-2012 at 22:23.
آخ گفتی! سرژ لوتنز! سری اکسکلوسیو!
من خودم خیلی علاقه داشتم یکی از کار های اکسکلوسیو تو ویترینم باشه ولی متاسفانه...........
حتی از لحاظ کیفیت هم با عطر های دیزاین شنل متفاوت هستند و یه جز عطر های نیچ محسوب میشن
تو اروپا و امریکا هر کس به ادکلن علاقه داره و تعداد ادکلنهاش قابل توجه هست حتما چندتایی هم سرژ لوتنز تو ادکلنهاش پیدا میشه ولی ما تو ایران......!![]()
هاوانا بوش شیرینه اما نه اونشیرینی نسخه انجل ارحینالپخش بوش خیلی خوبه به اون چیزایی که فرید گفت یه بویی شبیه به مربای البالو هم اضافه کن که کم کم از شدتش کم میشه اخرش بیشتر ادویه و تنباکو میمونه
منم واقعا دوست دارم یکی از این کارای لوتنز رو داشته باشم اما حیف که گیر نمیاد تو ایران همینطور از کارای لورنزو ویلورسی اون اومو رو خیلی علاقه دارم ببینم چجوری هست
خب میتونی کارای لیمیتد ادیشن تق رو بخری که خیالت راحت باشه
دوست عزیز از اینجا که نمیشه قضاوت کرد.
دوستان من تو فراگرانتیکا یک نظر سنجی قرار دادم تا به صورت واضح تر مشخص بشه مردم دنیا اکثرا رایحه های اورینتال رو میپسندند یا وودی!؟
البته تا الان فقط 31 نفر شرکت کردند که با هم میتونه یک نمونه جامعه آماری هر چند کوچک باشه
اورینتال: 20 نفر
وودی: 11 نفر
توجه: این نظر شخصی من نیست و هیچ منظوری هم ندارم فقط و فقط هم برای اطلاع رسانی بهتر اینکار رو انجام دادم تا بهتر بتونیم اطلاعات رو در اختیار همدیگر قرار بدیم
چون یکی از دوستان خیلی اصرار داشت که تو دنیا وودی طرفداران بیشتری داره
البته اگر نرید 10 تا یوزر بسازید و همش به وودی رای بدید
Last edited by f.t.g; 17-07-2012 at 02:12.
الان دئودورانت رکسونا بهتره یا نیوا ؟؟ یا برند دیکه ای ؟
برای زیر بغل دئودورانت موثرتره یا مام ؟
ممنون .
به نظرم گروه بویایی نباید مورد بررسی قرار بگیره.چون ممکنه ترکیب نت ها و بالانسشون خیلی تغییرات ایجاد کنه.من که نمیتونم بگم از کدوم خوشم میاد.بستگی رایحه ادکلن داره و چجور باشه.هم تو اینور از چیزایی خوشم میاد و هم اونور .هم از یه سریا اینور تنفر دارم و هم
اونور![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)