دوستان، موقع آپدیت بازی تو تو دانلود هر فایلی که گیر کرد خودتون میتونید فایل رو دستی از این آدرس دانلود کنید:
برای مثال فایل VOBank_en_US.fsb دانلود نمیشه، باید از توی فایل Log آدرس دقیق فایل رو در بیارید (معمولاً خط آخر فایل Log) و به آدرس بالا اضافه کنید که آدرس فایل ذکر شده اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که با اضافه کردن به آدرس بالا لینک دانلودش تولید میشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته اش اینجاست که میتونید با IDM و فول اسپید دانلودش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته برای رجیستر کردن فایل طوری که پچر بشناسدش و دوباره آپدیتش نکنه نمیدونم چیکار کنم و هنوز دارم تحقیق میکنم
البته فکر کنم با یه Repair درست بشه![]()

جواب بصورت نقل قول
4v5 بودیم کارتوس همون اولا لیو داد,منم خیلی لگ بودم چند بار dc شدم,خلاصه با 1 ترکیب خفن بردیم
من میرفتم جولو با 6 ام stun می کردم بعد ziggs سریع 6 میکرد بعد tryndamere و zed سریع میرفتن درگیر میشدن ,البتع اینم بگم نزدیک بود ببازیم 2تا turret جلو base مون رفته بود فقط base مونده بود تا این که با این استراتژی بردیم
من full built شده بودم

اگه اون bar رو میگین که زیر امتیازات خودتون و تیمه اون به رنگش نیست به میزان پر یا خالی بودنشه.اگه پینگت بالا باشه همش پر میشه هر چقدر کمتر خالی تر میشه
اگه کمی دقت کنین متوجه میشن خط هاش رو