سلام .
اگر میخواهید بعداً باکس را باز کنید هارد دیسک داخلی آنرا روی HTPC نصب کنید WD my book مناسب اینکار نخواهد بود . پیشنهاد میکنم Seaate Backup plus Desktop Drive بخرید .
سلام .
اگر میخواهید بعداً باکس را باز کنید هارد دیسک داخلی آنرا روی HTPC نصب کنید WD my book مناسب اینکار نخواهد بود . پیشنهاد میکنم Seaate Backup plus Desktop Drive بخرید .
عطا خان نظرتون درباره محصول جدید سیلیکون پاور چیه؟(a60) تو دیجی کالا دربارش خوندم بنظرم باید خوب باشه و میگن خیلی مقاومه
سلام
مشکل سرعت دارم. هاردی که تازه خریدم WD My Passport Ultra هست
توی ویندوز XP با رابط USB2 سرعت کپی برداری حدوداً 20 هست
توی ویندوز 7 با رابط USB3، از یه هارد اکسترنال دیگه ( WD My Passport ) به این هارد سرعت کپی میانگین 18
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به این هارد 6 گیگ فایل انتقال دادم که سرعت میانگینش 10 بود
توی ویندوز 7 با رابط USB3 از خود کامپیوتر به هارد فایل کپی کردم که سرعت میانگینش 25 بود.
توی همشون از teracopy استفاده کردم.
( اونایی که ویندوز سون بودند، از یه سیستم دیگه با سختافزار قویتر از اونی که توی ویندوز XP بود، استفاده شده بود )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه هارد wd ultra 2tb گرفتم یه سری نرم افزار داره توش . کدومو نصب کنم؟ و اینکه هر کدوم کارشون چیه؟
![]()
WD Apps Setup.exe را اجرا كنيد كه بطور اتوماتيك نرم افزارهاي زير را نصب خواهد كرد .
- WD Drive Utilities .
- WD security .
- WD SmartWare .
مگه wd smartware این هارد نباید pro باشه؟ الان که نصب کردم این پیغام رو میده .
![]()
نسخه هاي Pro كلاً پولي هستند .
اگه توی نت سریالو پیدا کنم امکان اکسپایر شدن هست؟ بعد اگه سریال اکسپایر شه روی هارد رمز باشه مشکل پیدا میشه؟
هاردو فرمت کردم ولی زده 147 مگ used . چیه این؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)