تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 697 از 1291 اولاول ... 1975976476876936946956966976986997007017077477971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببین من 3 روزه از این مشکلات زیاد دارم. زنگ هم که می‌زنی پشتیبانی می‌گن ما مشکلی نداریم کامپیوترت چک کن. همینه دیگه کاریش هم نمی‌شه کرد.
    من تهرانم... تقریباً روزی 8 تا 10 ساعت سرعتم نصف می‌شه
    زنگ هم زدم می‌گن مشکلی نیست.
    آخه الان مشكل سراسريه. من كه از چند تا از دوستام در تهران و مشهد پرسيدم اونام همين طورن. تازه مشكل فقط سرعت آپ و داون نيست، پينگ هم داغون شده. اگه همه با هم اعتراض كنن درستش ميكنن. بابا من دارم ماهي 82 هزار تومن پول ميدم براي سرويس 1 مگ. پولمو كه از سر راه نياوردم.

اين بار اوله كه وايمكس براي من اين طوري ميشه. معمولا از كيفيتش راضي بودم. ميترسم يه وقت هيچي بهشون نگيم پررو بشن مثل شركتهاي اي دي اس ال هميشه همين كار رو بكنن.

2. 2 کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه الان مشكل سراسريه. من كه از چند تا از دوستام در تهران و مشهد پرسيدم اونام همين طورن. تازه مشكل فقط سرعت آپ و داون نيست، پينگ هم داغون شده. اگه همه با هم اعتراض كنن درستش ميكنن. بابا من دارم ماهي 82 هزار تومن پول ميدم براي سرويس 1 مگ. پولمو كه از سر راه نياوردم.

اين بار اوله كه وايمكس براي من اين طوري ميشه. معمولا از كيفيتش راضي بودم. ميترسم يه وقت هيچي بهشون نگيم پررو بشن مثل شركتهاي اي دي اس ال هميشه همين كار رو بكنن.
    به نظر من با کمبود پهنای باند مواجه شده ایرانسل خوبه این همه پول میگیرن اینجوری سرویس میدن یه زمانی واقعا پایدارترین سرویس رو میداد که هیچ کدوم از شرکت ها نمیدادن حتی اگه مناسبتی بود اما الان دیگه چه باشه چه نباشه سرعت میاد پایین یهو و این مشکل تنها میتونه از پهنای باند هست

4. این کاربر از pori.ya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من با کمبود پهنای باند مواجه شده ایرانسل خوبه این همه پول میگیرن اینجوری سرویس میدن یه زمانی واقعا پایدارترین سرویس رو میداد که هیچ کدوم از شرکت ها نمیدادن حتی اگه مناسبتی بود اما الان دیگه چه باشه چه نباشه سرعت میاد پایین یهو و این مشکل تنها میتونه از پهنای باند هست
    و جالبترش اینه که من خودم یه بار تست کردم سرعت همون اول کار خوبه ولی انگار که از یه فیلتر محدود کننده سرعت رد می شه همون اول می یاد پایین
    البته دلیلش رو قبول دارم محدودیت پهنای باند دارند ولی واقعا بی انصافیه که فقط نصف شب ها سرعت خوبه
    آخه این چه معنی می ده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من كه جدا دارم جوش ميارم. ديگه اعصابم داره خرد ميشه. سرعت در حد دايل آپه. جالبه كه سايت speedtest چه بدون ف ي ل تر شكن چه با اون، اصلا بالا نمياد!!!
    دلم خوش بود كه اگر دارم پول گزاف ميدم حداقل سرعت خوبه. اگه قراره همين طوري بمونه جمع كنيم بريم همون دايل آپ رو دوباره بياريم. ديگه اين قدر حرص نميخوريم حداقل

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

با عرض سلام ... دیشب رفتم خونه ی دوستم با پهنای باند 256 adsl سرعت دانلودم رو 140 بووووووووووووووووووووود اخه چرااااااااااااااااااااااا اااااا پولمو ریختم تو جوب وایمکس گرفتم
    اون دوستتون سرعت واقعی نداشت...شرکت سرویس دهندش پهنای بالاتری بهش داده تا زودتر ترافیکشو تموم کنه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان سلام چندتا سوال داشتم
    در حال حاظر سرويس من 128 نا محدود خانگي هست (مودم هم outdoor هست) و قصددارم سرويس يك مگ بگيرم .

1. با توجه به اينكه قبلا سرويس 128 دارم چيكار بايد بكنم ؟؟ سرويس قبلي رو كنسل كنم ؟؟ يا گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم ؟؟ اگر گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم اونوقت هم براي سرويس جديد و هم سرويس قديم ، ماهيانه بايد پول بدم ؟؟
    2. سرويس پرسرعت رو به پزشك هم ميدند ديگه ؟؟ (خواهرم دكتره ميخوام از امكاناتش سوء استفاده كنم !!!)
    3. اعتباري بگيرم يا دائمي ؟؟
    بسیار ممنون از شما .
    یعنی به نظر شما خواهرم که دکتره میتونه نامه بنویسه که سرویس یک مگ به من بدن ، میشه همچین چیزی ؟

البته خواهرم مهر مخصوص پزشکان رو داره (همون نظام پزشکی) کاغذ سربرگ هم همونی که دکترها توش نسخه مینویسند این هم قبوله به نظر شما ؟

یا اینکه به نام خواهرم ثبت نام کنم ولی خودم استفاده کنم ؟

البته اگر همون روش اول انجام بشه خیلی خوبه چون باز به نام خودمه !
    دوستان ببخشید هی سوال میکنم فقط خواستم بدونم معرفینامه پزشک قبوله یا نه ؟؟
    نیان به ما بخندن
    باز من اومدم !!!

نامه بايد تايپ بشه يا دستي هم قبوله ؟
    سلام
    من امروز صبح نامه رو فکس کردم . کی جوابش میاد ؟؟؟

همه چیز رو کامل نوشتم .
    اسم صاحاب وایمکس
    کد ملی
    شناسه وایمکس
    سرعت 512 نامحدود
    دلیل : برای پژوهش و تحقیقات (خالی بندی )
    متاسفانه معرفینامه ما رو قبول نکردند !!!
    چه ذوق و شوقی داشتیم
    گفتند که شخص نمیتونه معرفینامه صادر کنه حتی اگر پزشک باشه . معرفینامه باید توسط سازمان یا شرکت و .... صادر بشه .

کسی نمیتونه برای ما معرفینامه صادر کنه ؟؟

در آغاز فعالیت wonderboy_mfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من كه جدا دارم جوش ميارم. ديگه اعصابم داره خرد ميشه. سرعت در حد دايل آپه. جالبه كه سايت speedtest چه بدون ف ي ل تر شكن چه با اون، اصلا بالا نمياد!!!
    دلم خوش بود كه اگر دارم پول گزاف ميدم حداقل سرعت خوبه. اگه قراره همين طوري بمونه جمع كنيم بريم همون دايل آپ رو دوباره بياريم. ديگه اين قدر حرص نميخوريم حداقل
    فعلا حکومت داره اعصاب همه رو خورد میکنه که ملت بی خیال اینترنت (بالاخص سرویسهای گوگل) بشن. پس کم نیارین!

10. این کاربر از wonderboy_mfy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه معرفینامه ما رو قبول نکردند !!!
    چه ذوق و شوقی داشتیم
    گفتند که شخص نمیتونه معرفینامه صادر کنه حتی اگر پزشک باشه . معرفینامه باید توسط سازمان یا شرکت و .... صادر بشه .

کسی نمیتونه برای ما معرفینامه صادر کنه ؟؟
    باید کارت دانشجویی / جواز کسب هم قبول کنند.

12. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

واسه نامه ای که میخواین واسه سرعت بالا آماده کنین نباید به نام خودتون یعنی از زبون خودتون بنویسین. مثلا باید متن نامه اینطور باشه که آقا یا خانم فلانی برای کارهای مثلا تحقیقاتی نیازمند سرعت مثلا 256 هست لطفا با تقاظای نامبرده موافقت نمایید!
    یه چیزی تو این مایه ها یه شماره نامه و تاریخ هم بچپون توش که پرحساب تر بشه!

یه چیز دیگه
    کسانی که شبکه اشون قطع هست و از طرف مرکز مشکلی نیست کافیه یه بار مودم رو جدا کنید( در مورد مودم های WIFI ) خیلی مواقع مشکل حل میشه

14. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه نامه ای که میخواین واسه سرعت بالا آماده کنین نباید به نام خودتون یعنی از زبون خودتون بنویسین. مثلا باید متن نامه اینطور باشه که آقا یا خانم فلانی برای کارهای مثلا تحقیقاتی نیازمند سرعت مثلا 256 هست لطفا با تقاظای نامبرده موافقت نمایید!
    یه چیزی تو این مایه ها یه شماره نامه و تاریخ هم بچپون توش که پرحساب تر بشه!

یه چیز دیگه
    کسانی که شبکه اشون قطع هست و از طرف مرکز مشکلی نیست کافیه یه بار مودم رو جدا کنید( در مورد مودم های WIFI ) خیلی مواقع مشکل حل میشه
    من هم همینطوری که شما گفتید رو نوشتم . البته اون کسی که پشت تلفن هست (پشتیبانی) گفته که درخواستتون در حال بررسی هست ولی بعید میدونه که قبول کنن !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •