تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 697 از 1049 اولاول ... 197597647687693694695696697698699700701707747797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام. یکی از دوستان یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره و پول خرید سینما خانگی رو نداره میخواد یه اسپیکر 5.1 بخره وصل کنه بهش. خواستم ببینم همین اسپیکر های رایج 5.1 برای کامپیوتر روش جواب میده؟ مستقیم بهش وصل میشه یا تبدیل اینا میخوره؟ تلویزیونش قدیمیه، میتونه صدای تلویزیون رو روی اسپیکر هایی که به این DVD Player وصله داشته باشه دیگه؟ تا 100 تومن چی پیشنهاد میدین و با 200 تومن چی؟

متشکرم.
    با توجه به خروجی هاش باید یه اسپیکری تهیه کنه که ورودی کواکسیال داشته باشه تا بتونه صدای 5.1 رو به اسپیکر ها انتقال بده.صدای تلویزیون هم می تونه به صورت استریو به ورودی استریو اسپیکر وصل کنه.در مورد پیشنهاد اسپیکر لب تاپ چیزی نمی دونم و قیمت ها دستم نیست.

2. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام آقایون...

من یه مشکلی دارم: من لپ تاپمو به تلویزیون با HDMI وصل میکنم , تلویزیون هم با کابل اپتیکال به سینما وصله ولی مشکلی که دارم اینکه صدای فیلمی که با لپ تاپ بخش میکنم دالبی نیست و استریوه....در حالی که فیلمم صداش 5.1 کانالست

رفتم تو تنظیمات صدای لپ تاپ دیدم گزینه ی بلندگو های سراند غیرفعاله:

چطور میشه این گزینه رو فعال کرد؟

ممنون میشم پاسخمو بدید
    شما فرمت صدای فیلمتون چیه و با چه برنامه ای اجرا می کنی؟اصولا اگر فرمت صدا به صورت دالبی و یا DTS باشه و برنامه پلیر تنظیماتش درست باشه اصلا ربطی به تنظیماتی که شما می خوای فعال کنی نداره و خودش مستقیم فعال میشه ولی در مورد فرمت AAC صدا که به صورت 5.1 کانال هست یکم قضیه فرق می کنه.

4. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام خسته نباشید من با برنامه SrtToUni زیر نویس رو تبدیل کردم ولی وقتی کانورت میشه تو کامپوتر با vlc پلییر کلمه ها از هم جدا جدا هستند تو dvd پایونیر هم که میزارم اصلا پخش نمیشه میدونید مشکل از کجاست؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

شما فرمت صدای فیلمتون چیه و با چه برنامه ای اجرا می کنی؟اصولا اگر فرمت صدا به صورت دالبی و یا DTS باشه و برنامه پلیر تنظیماتش درست باشه اصلا ربطی به تنظیماتی که شما می خوای فعال کنی نداره و خودش مستقیم فعال میشه ولی در مورد فرمت AAC صدا که به صورت 5.1 کانال هست یکم قضیه فرق می کنه.
    صدا دالبیه......
    با ویندوز مدیا پلیر باز میکنم......حتی اون پایین سمت چپ هم لگوی دالبی میاد......

حتی فیلم رو که با خوده تلویزیون پخش میکنم صدا دالبیه و از سراند ها هم صدا میاد....ولی وقتی همون فیلمو با لپتاپ بخش میکنم صدا سراند نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام.
    باید با این شرایط قید میکرو های فای رو بزنی.یا اینکه هم میکرو های فای بگیری و هم یه سیستم برای فیلم.
    دستگاه مبدلی برای تبدیل خروجی اپتیکال به خروجی صدای آنالوگ (مثلن RCA) وجود داره که هم کیفیت قابل قبول و هم قیمت مناسبی داشته باشه؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

صدا دالبیه......
    با ویندوز مدیا پلیر باز میکنم......حتی اون پایین سمت چپ هم لگوی دالبی میاد......

حتی فیلم رو که با خوده تلویزیون پخش میکنم صدا دالبیه و از سراند ها هم صدا میاد....ولی وقتی همون فیلمو با لپتاپ بخش میکنم صدا سراند نیست
    در درجه اول من برنامه KM رو پیشنهاد می کنم.
    حالا شما یه نگاه به قسمت control panel و hardware and sound و sound بنداز.پنجره ای که میاد بالا تو قسمت وسط صفحه باید نام تلویزیون شما نوشته باشه و اون رو انتخاب کنید.
    یه فیلم هم با صدای DTS امتحان کنید و ببینید نتیجه چی میشه.
    قانونا نباید مشکلی داشته یاشید.

9. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دستگاه مبدلی برای تبدیل خروجی اپتیکال به خروجی صدای آنالوگ (مثلن RCA) وجود داره که هم کیفیت قابل قبول و هم قیمت مناسبی داشته باشه؟ ممنون
    وجود داره یعنی ساخته شده ولی نمی دونم اینجا گیر میاد یا نه و آیا چه قیمتی داره.باید بگردید.

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

سلام
    یک سینمای خانگی بی سیم که کالیبره صداش هم برای تی وی هم فیلم و هم موسیقی خوب باشه چی پیشنهاد میدهید؟پلیر نداشته باشد هم مهم نیست.سقف بودجه هم یک تومن

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

با سلام

دوست من یه Starsat - SR-T220 FHD گرفته که این فرمتها با ین مشخصات رو میخونه :

برام خیلی جالب بود این فایل ها رو هم از اینجا گرفتم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی تو نت هرچی میگردم هیچ اطلاعاتی ازش نی !!!!

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    یک سینمای خانگی بی سیم که کالیبره صداش هم برای تی وی هم فیلم و هم موسیقی خوب باشه چی پیشنهاد میدهید؟پلیر نداشته باشد هم مهم نیست.سقف بودجه هم یک تومن
    اگر حتما می خوای که بیسیم باشه مدل SZ1000 شرکت سونی رو پیشنهاد میدم.

14. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •