تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 697 از 804 اولاول ... 197597647687693694695696697698699700701707747797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ... من یه گوشی ال جی kc910 دارم با دوربین 8 مگاپیکسل ولی سیستم عامل نداره و می خوام با 5800 عوض کنم اما دوربین هم تاحدود زیادی برام مهمه . هم عکسبرداری و هم فیلمبرداری .

در صفحات اول این تاپیک خوندم دوربین این گوشی اصلا ً خوب نیست اما افرادی از دوستام که این گوشیو دارن میگن خوبه . حتی بعضیا میگن در حد همون 8 مگاپیکسله .
    خواستم همه صفحات این تاپیکو بخونم دیدم ماشاالله خیلی زیاده .

در نتیجه ازتون خواهش می کنم که لطف کنید و راهنماییم کنید . در ضمن تفاوت بین xpress music و Navigation رو هم بفرمایید . بهتره کدوم رو بگیرم ؟

بسیار ممنونم ... ان شاالله منم به جمع شما بپیوندم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

سلام دوستان عزیز ... من یه گوشی ال جی kc910 دارم با دوربین 8 مگاپیکسل ولی سیستم عامل نداره و می خوام با 5800 عوض کنم اما دوربین هم تاحدود زیادی برام مهمه . هم عکسبرداری و هم فیلمبرداری .

در صفحات اول این تاپیک خوندم دوربین این گوشی اصلا ً خوب نیست اما افرادی از دوستام که این گوشیو دارن میگن خوبه . حتی بعضیا میگن در حد همون 8 مگاپیکسله .

در نتیجه ازتون خواهش می کنم که لطف کنید و راهنماییم کنید . در ضمن تفاوت بین xpress music و Navigation رو هم بفرمایید . بهتره کدوم رو بگیرم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

آخر فروم باز قاهر - Gahir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان گرامی و عزیز .
    یعنی بعد از خاموش شدن نمی تونستی باتری را شارژ کنی؟
    نه کاملا ...

اول رفتم که آپ دیتش (Update) کنم بعد از اینکه یارو موبایچی‌هه گوشیم رو بروز رسانیش کرد ... خیلی خوب کار میکرد ولی فقط گاه و بیگاه هنگ میکرد یعنی کمی وای میستاد بعد پردازش میکرد ...
    یعد از اینکه باتریش تموم شد مثل همیشه خاموش شد ولی این بار دیگه خاموش شد و اصلا روشن نشد ! ...
    با قرار دادن شارژر در مکان شارژ گوشی ، بعد از اومدن صفحه‌ی اصلی سفید رنگ که آرم آبی نوکیا رو نشون میده ، صفحه مثل اینکه رنگ‌های مانیتور وقتی گرافیک کارت خراب میشه ، رنگا به رنگ و سیاه میشد.
    این روال هی ادامه داشت یعنی وقت این کار تکرار میشد و ...

در ضمن اشکالی مشابه این نیز واسه دو سه تا از دوستام اتفاق افتاده ولی با حالت‌های مختلف ! ...
    مثلا مال یکی از دوستام : بعد از دو سه بار شارژ کردن این مشکل براش پیش میاد ولی در کل بعد از چندین بار خاموش و روشن کردن درست میشه ...
    اون یکی دوستم هم : بعد از اینکه رم گوشیش خیلی پر میشه یهو این مشکل براش پیش میاد !

===================

در کل رفتم و فلشش رو عوض کردم و تا حالا هم درست کار کرده ... یارو واسه اینکه بخواد ازم پول بگیره گفت که فلشش سوخته بوده ! ...

اینو تکرار میکنم که تا قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت نکرده بودم همچین مشکلی برام پیش نیومده بود (یعنی گوشیم رو آکبند خریده بودم و خیلی خوب کار میکرد)

در مورد پیغام خطا هم باید برنامه های کرک شده را ساین کنی که نیاز به فایلهای ساین داری که تو خمین انجمن موجوده و یا اینکه گوشیت را هـک کنی که دیگه نیاز به ساین نداشته باشه
    موفق باشی
    میشه کمی بیشتر توضیح بدی ... ممنون میشم .
    Last edited by قاهر - Gahir; 23-10-2010 at 09:40.

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

سلام
    خدا بگم چی کارت کنه!
    سه تا پست پشت سر هم؟؟؟؟ بابا یه دونش هم کارت رو راه می انداخت...
    هرکی بهت گفته که دوربین گوشی در حد 8 بدون که یا خودش خره یا این که دور از جون شما رو خر فرض کرده!!! این گوشی توی روز کیفیت عکسبرداریش در حد 3.2 مگاپیکسل و در شب هم کیفیت عکسبرداریش افتضاح تر از VGA هست!!!!! رنواری که خودت داری سرور 8 مگاپیکسلی های جهان شد و زمین تا آسمون، حتی با نوکیا N86 هم فاصله داره... چه برسه به 5800 ...!
    تفاوت میان اکسپرس میوزیک و نویگیشن، هم در پخش موسیقی و ارتباط با ماهواره به منزله مسیریابی GPS هست. درضمن نویگیشن رسما در ایران عرضه نشده. به نظر من بهتره اکسپرس میوزیک بگیری؛ چون همین مدل GPS خیلی توانمندی داره.

انشالله هنگامی که خریدی، شتابسنجش برات بچرخه!!!

شاد باشین

6. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوربين عكسبرداريش اصلا خول نيست و عكساش به درد نمايش تو همون گوشي ميخوره و تو كامپيوتر اصلا به درد نميخوره ولي فيلمبرداريش خوبه.

اكسپرس موزيك و ناويگيشن فرق زيادي ندارند و تو ناويگيشن بيشتر روي برنامه gps حساب شده و تو ايران هم زياد پيدا نميشه.

8. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دقیقا همینایی که دوستان گفت
    کلا نوکیا ولی یعنی زندگی

بچه ها میگم این اینترنت 24 ساعته ی ایرانسل رو چی ریختی میتونم فعال کنم 1000 تومنه؟
    جاتون خالی رفتم ولایت گوشی رو وصل کردم لپ تاپ سرعتش فک کنم تا 30 اینا میرفت!!! ولی بدبختم کرد! 5 دقیقه وصل بودم 2000 تومن از شارژ انداخت چون همه چیه ویندوز یه دفه حمله کردن آپدیت شدن
    Last edited by DaRiOuShJh; 23-10-2010 at 13:31.

10. 2 کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

1

دقیقا همینایی که دوستان گفت
    کلا نوکیا ولی یعنی زندگی

بچه ها میگم این اینترنت 24 ساعته ی ایرانسل رو چی ریختی میتونم فعال کنم 1000 تومنه؟
    جاتون خالی رفتم ولایت گوشی رو وصل کردم لپ تاپ سرعتش فک کنم تا 30 اینا میرفت!!! ولی بدبختم کرد! 5 دقیقه وصل بودم 2000 تومن از شارژ انداخت چون همه چیه ویندوز یه دفه حمله کردن آپدیت شدن
    بنده های خدا حسرت اینترنت پرسرعت مونده بود به دلشون!!! فکر کنم اگه اینترنت 8 مگابیت وصل کنی به دستگاهت، از هول حلیم دستگاه ری استارت بشه!!! ( متاسفانه مشکل همگانی هست )

برای این که این پست اسپم به حساب نیاد:
    5800 گوشی خوبیه!

شاد باشین

12. 3 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

مرسی
    والام ن همه اینا رو دانلود میکنم
    ولی گم و گور میشن

راستی بچه ها این کابل ها رو بیرون درازترش رو میفروشن؟ یکی دو متری باشه مثله شیلنگ خوبه

من یک گوشی ویواز آکبند دیدم که کابلش مثل 5800 بود ( دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم شبیه بود ) ولی حدودا 1-1.5 متر بود.
    این کابل به 5800 میخوره ... ؟؟؟؟؟؟
    از دوستان کسی ویواز نداره ، ببینیم میشه این کابل رو به 5800 وصل کرد.
    منم با این کابل نخودی 5800 مشکل دارم.

14. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

من یک گوشی ویواز آکبند دیدم که کابلش مثل 5800 بود ( دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم شبیه بود ) ولی حدودا 1-1.5 متر بود.
    این کابل به 5800 میخوره ... ؟؟؟؟؟؟
    از دوستان کسی ویواز نداره ، ببینیم میشه این کابل رو به 5800 وصل کرد.
    منم با این کابل نخودی 5800 مشکل دارم.
    کابل N97 طولش 120 سانتیمتر هست و من همیشه برای 5800 هم از همن کابل استفاده میکنم و درضمن بعضی وقتها یک رابط 150 سانتیمتری USB دارم که با هم وصل میکنم که طولش به 270 سانتی متر میرسه!

16. 2 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •