كاملا درسته . البته اگه گلواژه هم آدم حل كنه بد يست . آدمو مسلط ميكنه
تمرين هاي پايان فصل هر بخش از كتاب هاي محمودزاده هم شاهكار ميكنن واقعا
كاملا درسته . البته اگه گلواژه هم آدم حل كنه بد يست . آدمو مسلط ميكنه
تمرين هاي پايان فصل هر بخش از كتاب هاي محمودزاده هم شاهكار ميكنن واقعا
سلام
شما قبل از اینکه استاد بگیری،این کتاب ریاضی مهر و ماه رو هم یه نگاهی بنداز.
من خودم از مهروماه واسه درسنامه استفاده میکنم و از خیلی سبز واسه تستها.
20% ریاضی زدن تو رشته تجربی کار خیلی سختی نیست،به نظر من که نیاز به استاد نیست.بازم هرکسی خودش بهتر میدونه.
برای زبان خارجه کنکور شما از بین گاج سفید یا قلمچی آبی کدام را پیشنهاد میکنید؟ لطفا زودتر جواب بدید
برای انگلیسی کنکور ازبین گاج سفید یا قلمچی آبی کدام را پیشنهاد میکنید؟ فقط زود جواب بدید
اینجانب میگم هر دوشونو بنداز دور
خیلی سبز
یا
مبتکران
دوستان گرامی یک بار دیگر لیست کتاب های مورد تایید خودم رو براتون می نویسم تا شک و شبه ای پیش نیایید :
فیزیک3 :: فقط ( خیلی سبز ) اینو عمدا اول نوشتم تا بگم فیزیک از این شیرین تر نمیشه امتحان کنید (فیزیک فقط این کتاب)
شیمی :: مبتکران ، بهمن بازرگانی
حسابان :: گاج مشکی ( خوب هست اما عالی نیست )
ادبیات :: گاج سبز
عربی :: گاج سبز / ایاد فیلی
دینی :: همگامان / گاج سفید
انگلیسی :: شهاب اناری / گاج سفید / انتشارات شبپره ( اگه اشتباه نکنم )
![]()
درود دوستان
به نظر من
فیزیک :: فقط گاج و تمام به نظر من خیلی سبز خیلی خسته کننده هست مخصوصا 3
شیمی :: مبتکران ، بهمن بازرگانی
ادبیات :: کلک معلم سبز
عربی :: گاج سفید + خیلی سبز
دینی :: همگامان و گاج سفید
انگلیسی : مبتکران + گنجینه ی آزمون های طلایی مبتکران
زیست : فقط خیلی سبز . همگامان به درد نمی خوره iبه نظر من
شیمی خوب
دینی خوب
فیزیک خوب
انگلیسی : فکر نکنم گاج سفید بدردت بخوره !!
انتشارات شبقره - تالیف دکترکیاسالار
1- من یه کتاب گسسته ی توپ میخوام که مسلط بشم. البته کلاس میرم (آقای انصاری) و خوشخوانم تستاشو زدم ولی احساس میکنم تستاش کمه! خیلی سبز رو از کتابخونه گرفتم ولی اون تستاش آبکی و تکراریه! میشه یه کتاب معرفی کنید؟ فار چطوره؟ ( آزمون گسسته ش رو میگم؟)
2- دیف خیلی سبز رو کسی داره؟ کتاب خوبیه؟ سطح بالا میخوام. ( از فائق خوشم نمیاد!) و خوشخوان میزنم.
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
واقعا این خیلی سبز عالیه. ولی حیف که این جلد 2 پیش 1 هنوز نیومده و پیش 2 رو هم چاپ نمیکنن!!!
سلام
ببین عزیز اگه میخوای زبان عمومی رو درصد بالا بزنی تو کنکور کتاب زبان انگلیسی مبتکران بهترین گزینه س اینو جدی می گم من خودم کنکور زبان شرکت می کنم و عمومی رو تقریبا تابستون تموم کردم و بهت میگم واس کسی که میخواد درصد تاپ بزنه زبان رو کتاب های دکتر شهاب اناری (مبتکران) بهترین گزینه س....
موفق باشی
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)