تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 697 از 1138 اولاول ... 197597647687693694695696697698699700701707747797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نوید جان نظر منم اینه که ببین میتونی از پس نگهداریش بر بیایی چون دفع اول هم هست میخوای آمریکایی بخری بهترین گزینه همون بیوک یا نواست که کم خرج ترینه بین آمریکاییها به نظر رمنکه کلا از فکر بنز و بی ام وه مدل پایین بیا بیرون که سرطان محضه حتی تمیزش .هیچ ماشینی جز آمریکاییها تا حالا اینقدر عمر نکرده و هنوزم قابل استفاده باشه.اون بیوکم که گفتم تازه تعمیر اساسی شده تو دوزیش تمیزه رنگ خیلی تمیزه همه امکانات برقی و کولرش کا ر میکنه گیربکسش تازه جمع شده و در کل ادعای فروشنده میگه که خیلی براش هزینه اصولی کردم ماشینه بسیار تمیز و شیکیه با نوایی که گفتم همه امکاناتش و تمیزیش در یه حده فقط قیمتشون تفاوت داره که طبیعیه کمی هم مصرف بیوک بالاتره من خودم نوا دارم مصرفش عالیه تو شهر ۱۲تا با کولر میسوزوند البته مسافرت که میرفتم کمی بیشترش میکردم که کم نیاره ولی چون اون موقع هم همش تو جاده بیرون شهریه بازم با زیاد کردنش همون ۱۱ تا ۱۲ میسوزند

2. 3 کاربر از سابربن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز فولی میل لنگ ساخت اصفهان رو روی ماشین سوار کردم و خیلی خوب هم جا رفت.
    بعد تسمه ها رو هم بستم و استارت زدم و به حرکت اون دقت کردم که عالی و بدون تاب و مشکل میچرخید.
    بعد به فکرم رسید تا برای اطمینان بیشتر یه پیچ روی اون نصب کنم تا از دراومدن احتمالی اون جلوگیری بشه.
    خلاصه با یه مته 5.5 شروع به سوراخ کردن سر میل لنگ کردم که در نهایت تعجب دیدم خیلی راحت سوراخ میشه!
    جالب اینجاست که وقتی میل لنگ باز بود و اون رو به تراشکارها نشون میدادم تا براش پیچ نصب کنن اصلا زیر بار نمیرفتن و میگفتن این جنس اصلا سوراخ بشو نیست ! حدیده ها رو خراب میکنه و ....
    ولی برام عجیب بود که اینقدر راحت سوراخ شد.خلاصه اینکه سوراخی به عمق تقریبی 1 سانتی متر ایجاد کردم و یه حدیده ی مناسب هم میگیرم و یه پیچ مناسب براش نصب میکنم.
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

راستی علی اقا در مورد سایز پیچ من میترسم اگه سایز 10 یا 11 نصب بشه مقاومت سر میل لنگ کم بشه و میخوام سایز کوچکتری ببندم و به همین دلیل سوراخ سایز 5.5 زدم!
    لطفا نظرتون رو در مورد پیچ بفرمایید و اینکه پیچ دنده ریز خوبه یا درشت و پیچ با چه گامی رو پیشنهاد میفرمایید.

Last edited by MJ1970; 06-11-2013 at 21:36.

4. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من تابحال مشكلي با نصب پيچ سر ميل لنگ نداشتم و بر اساس پيشنهاد دوستم و يكي ديگه از مكانيكهاي قديمي و ماهر شورلت، پيچ را نصب كردم .قبلا هم توي چندتا شورلت ديگه ديدم كه اين كار را كردن و نتيجه مثبتي داره.
    از سايز 10 يا 11 با رزوه درشت استفاده كنين چون اين پيچ فشار چنداني را تحمل نميكنه و صرفا براي جلوگيري از درآمدن پولي بر اثر تكان و شل شدن خار نگهدارنده نصب ميشه.
    ......................
    دوستاني كه جديدا قصد ورود به دنيايي آمريكايي را داريد و اولين تجربه شماست، براي گرفتن بهترين مشورت در مورد خريد خودروي آمريكايي، سعي كنين از اتومبيل مورد نظر عكسهاي مناسبي( داخل و تودوزي و رو دريها، داشبرد، پانل، پا ركاب و ستونها، بيرون و سقف و بدنه و زير و سر شاسي، تاير و رينگ ، موتور و متعلقات و...) بگيريد و اگر توانستيد كليپ كوتاهي از زمان روشن بودن موتور و درجا كار كردن اونهم بگريد تا بهتر بشه نظر داد.
    در هر صورت اگر تجربه اي در خريد اتومبيل بخصوص آمريكايي نداريد، حتما و 100% از شخص آگاه و با تجربه اي در اين مورد كمك گرفته و باهم ماشين را بازديد كنيد.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من هم روی نوای خودم مخزن گاز و تشکیلات گازسوز رو دارم ولی بعد از تعمیر تصمیم دارم کامل ردش کنم بره.
    چون با این زحمتی که برای این موتور کشیدم دیگه جایز نیست با گاز همه رو از بین ببرم...
    يعني شما خودتون بيخيال نگهداريشون شديد..؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خیر من منظورم لوازم گازسوز ماشین بود!
    مطمینا همیشه بهش بنزین میزنم (ترجیها بنزین سوپر ) ولو اینکه گاهی هم حرکتش ندم .
    با گاز موتور داغتر کار میکنه و این حرارت اصطحلاک همه ی قطعات رو بالا میبره مخصوصا سرسیلندرو متعلقات رو....
    بهترین کاری که میشه کرد اینه که از بنزین و روغن خوب استفاده بشه.

راستی علی اقا اون ماشین مشکی که عکسش رو قرار دادید چی هست؟
    اونقدر قدرت موتورش زیاد بوده که تقریبا روی یک چرخ بلند شده!چه موتوری و با چه قدرتی میتونه این کارو بکنه؟

در مورد پیچ سر میل لنگ هم اول یه پیچ مناسب در همون حدودی که فرمودید پیدا میکنم و بعد مته و قلاویز مناسب اون رو میگیرم.

Last edited by MJ1970; 07-11-2013 at 23:08.

9. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين ماشين احتمالا بايد plymouth barracuda و مدل اواخر دهه 60 باشه كه براي مسابقات درگ و كوارتر مايل تيونينگ شده.
    موتورهاي مورد استفاده در اين نوع خودروها با نمونه هاي معمولي خيلي فرق داره و گاهي ارزش اونها بيشتر از چند خودروي نو و مدل روز بوده و حتي ممكنه به ميليون دلار هم برسه! ( با توجه به قدرت موتور و تجهيزات بكار رفته در اون)
    قدرت اين موتورها بسيار زياد بوده و با استفاده از سوپرچارجر و سوختهاي ويژه مثل نيترو به قدرتهاي بالايي ميرسن و بطور متوسط از 1500 اسب بخار شروع شده و تا 7 يا 8 هزار اسب بخار هم ميرسه.
    اين مقدار قدرت فقط براي چند ثانيه و رسيدن به سرعت و شتاب فوق العاده بالا مورد استفاده قرار ميگيره و براي جلوگيري از برخورد انتهاي ماشين به زمين در تيك آف شديد، قطعه اي فنردار در انتهاي اون نصب ميشه كه گويا در اين نمونه سوار نشده.
    شدت چرخش تاير اونقدر زياده كه سرعت حركت رينگ نسبت به لاستيك خيلي بيشتره و اگر در عكس قبلي دقت كنين لاستيك چروك خورده!
    كلا اين نوع مسابقات در آمريكايي شمالي و استراليا و تا حدي هم اروپا طرفداران زيادي داره و شامل رشته هاي مختلفي از مسافت و سرعت و خودروهاي عادي و دست ساز هست كه خيلي جالبه.

11. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سلام خدمت بچه هاي گل
    دوستان قدیمی چرا خبری ازشون نیست؟!!!!!!
    محمد حجازی-علی-مسعود و بقیه که الا حضور ذهن ندارم کامل.....

Last edited by رضا صادقی; 08-11-2013 at 20:56.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز رفتم سراغ تکمیل سیستم اگزوز و منبع اخر ماشین رو پیاده کردم و لوله واسط پوسیده ی اگزوز رو هم پیاده کردم.
    برای بیرون اوردن منبع اخر مجبور شدم چرخ هم باز کنم.
    یک لوله واسط نو خریداری کردم و تصمیم دارم اتصال منبع اخر به لوله واسط رو از طریق فلنچ برقرار کنم.
    به این منظور از 2 عدد فلنچ 3 پیچ گلویی اگزوز استفاده کردم.
    قسمت خم اونها رو بریدم تا قابل اتصال بشن.
    برای جوش فلنچها از جوش هوا گاز استفاده خواهم کرد.
    بعد از نصب اگزوز نوبت به سرویس باک ماشین میرسه و علتش هم اینه که باک ماشین 2 تا نشتی بسیار خفیف داره و امروز که زیر باک رو بررسی میکردم متوجه شدم محل نشتیها قبلا جوشکاری شده بوده!
    در سرویس باک درجه بنزین هم تعویض یا تعمیر خواهد شد.

14. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز رضا صادقی's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

کم کردن شکاف رینگ از 24هزارم اینچ به 16 هزارم انجین 350 شورلت 30 اسب تقویت میکنه

Last edited by رضا صادقی; 08-11-2013 at 22:36.

16. 3 کاربر از رضا صادقی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سیلندر ماشین من پولیش شد و وقتی در مورد این ماجرا از تراشکار پرسیدم گفت ما میتونیم تا جایی سیلندر رو پولیش کنیم که خلاصی رینگها از هشتاد و پنج صدم میلی متر بیشتر نشه.
    چون با پولیش از این مقدار فراتر نرفت پس سیلندر من برقو نخورد.
    در مورد خلاصی رینگها و بالا بردن کمپرس موتور و در پی اون بالاتر امدن بازده موتور فکر میکنم با رینگهای معمولی که در خودروهای معمولی مصرف داره خیلی نمیشه این خلاصی رو کم کرد.
    رینگهایی هستن که فلزات مرغوبتری دارن و احتمال شکستن اونها کمتره.
    این رینگهای معمولی که ما استفاده میکنیم با گرم شدن موتور کمپرس سیلندر رو به حد استاندارد طراحی موتور میرسونن (در صورت سلامت اجزای موتور)
    مثلا کمپرس استاندارد موتور نوا 8.5 به یک هست و با این رینگها به این مقدار میرسه.
    من یه موتور 350 شورلت دیدم که کمپرس اون رو به 14 بار رسونده بودن!

18. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •