سلام دوستان من اشتباها آی دی خودمو تو سایت یاهو حذف کردم
الان دیگه هیچ راهی برای بازگردوندنش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
اینفو هاشو دارم
سلام دوستان من اشتباها آی دی خودمو تو سایت یاهو حذف کردم
الان دیگه هیچ راهی برای بازگردوندنش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
اینفو هاشو دارم
فکر کنم یه سه ماهی باید بصبری تا دوباره بتونی بسازیشمنم فکر کنم سه ماه بود صبر کردم تا دوباره تونستم درست کنم.
یاهو تا چند ماه پس از ترمینیت کردن آیدیتون اطلاعات رو توی دیتابیسش نگه می داره می تونید برش گردونید برید در سایت یاهو mail.yahoo.com اونجا ایدی و پسوردتون را وارد کنید بعد ادامه مراحل ازتون میپرسده می خواهید آیدتون را reactive کنید که شما yes انتخاب کنید و آیدتون برمیگرده
سلام با تشکر از جواب
ولی من وقتی یوزر و پسمو میزنم وارد نمیشه
میشه آی دی تون رو بدید تا یاهو بیشتر حرف بزنیم ؟
خوب اگر آیدتون اکتیو باشه می تونید با سوالات امنیتی که یاهو ازتون هنگام ثبت نام میپرسه پسوردتونو پس بگیرین
پ . خ استفاده کنید
پسورد رو که دارم :|
مشکل من اینه که کلا حذف شده تو یاهو
خوب طبق راهنمایی خود یاهو شما برید لینک زیر
اونجا یوزرنیم و پسوردو وارد کنید بعد مستقیم وارد میل باکس نمیشه و ازتون میپرسه که آیا میخواهید اکانتتون را فعال کنید شما گزینه یس رو بزنید فعال میشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---
براتون پیام خصوصی فرستادم
من وقتی یوزر و پس رو میزنم وارد نمیشه ....
میگه وجود نداره :|
سلام
میشه بگید مشکل از کجاست ؟
یکی از دوستان گفت برو چک کن ببین آی پی و ------ توی اینترنت آپشن نزده باشی ... چک کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با ای دی اس ال کانکت میشم ..
مرC
1-موقعی که داری چت میکنی با ویس یا هر چیزه دیگه امکان چیدا کردن شماره تلفن وجود داره به راحتی..نه با روشهای --
2- چرا در ورژن جدید که آرشیو مسجات روی هر سیستمی هست به صورت نصفه نمایش داده میشه و کامل نیست
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)