سلام
نه ارزش تعمیر نداره
نه برا اسپیکر های جلو دستتون بازه هر مدلی میخواین میتونید بر دارید البته بستگی به وات و توانش داره شاید برا شما یه کامپ مناسب باشه
پس اشکال از خود اسپیکر ها بوده![]()
سلام
نه ارزش تعمیر نداره
نه برا اسپیکر های جلو دستتون بازه هر مدلی میخواین میتونید بر دارید البته بستگی به وات و توانش داره شاید برا شما یه کامپ مناسب باشه
پس اشکال از خود اسپیکر ها بوده![]()
سلام
من پیشنهاد میکنم پخشتون رو مدلش رو به حد اقل سری 5 یا 6 پایونیر ارتقا بدید.
بله با حدود 450 تومن البته بدون پخش میتونید یه سیستم بسیار با کیفیت (بدو نیاز به ساب ووفر)تهیه نمائید.
نه فکر کنم نشه.
این اسپیکرها طراحی شده بودند برای خروجی پخش فابریک. اگر بخواهید مجدد از پخش فابریک استفاده نمائید از هر برندی منتها با توانهای 35-30 وات RMS/Nominal باید بهره ببرید. همونطور که محمد عزیز هم فرمودند کامپوننتها 13 سانتیمتری هم میتونه کیفیت بهتری از یه اسپیکر معمولی بهتون بده به شرطی که قدرتشون کم باشه ونیاز به آمپلیفایر برای درایو کردن نداشته باشند.
سلام دوستان
قیمت کامپ JBL 6508 میخواستم بدونم چند هست؟
واینکه کیفیت صداش در چه حدی هست؟
و اینکه با ضبط فابریک 206 هماهنگ هست؟
سلام
این بلندگو روش نصب میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 عدد بگیرم اشکالی پیش می یاد؟یا اون بلندگویی هم که سالمه باید تعویض بشه؟
شرکت ایرانی هم اسپیکر تولید می کنه؟
Last edited by ARAS71; 28-02-2012 at 12:12.
سلام
موج نیکان و دوران الکترونیک دوتا برند ایرانی تولید باند فبریک خودرو هستند و اصلا بدرد نمی خورند جون کاغذی و نوشون هم صدای افتضاحی داره شما حتما باید یا یه دست دوم مال یکی مثل من که عوض کرده رو بگیرین یا با حدود 60 تومان یه جفت باند عالی سونی (پیشنهاد من)و یا باند ارزون 15 تا 20 30بذارید حتما هردو رو عوض کنید
سلام
البته درايورهاي كاغذي بهترين صدا رو توليد ميكننو دليل توقف توليد شون به خاطر اين بود كه زود فرسوده ميشدند خصوصا زير تابش نو خورشيد،منتها نه هر كاغذي.
![]()
فقط اینا (ایرانیا) مخصوصا در صدای بلند خیلی ضعیف عمل می کنند و با وضع هوای ایران زود از بین می روند من فابریک جلوی ماشینم موج نیکان بود واقعا فکر می کردم پاره شده ولی وقتی اونو باز کردم دیدم کاملا نو و سالمه باند های عقب هم دوران بود و ترسیدم که با یکم افتاب بپوسند این بود که اونارو هم عوض کردم
Last edited by kasra2002; 28-02-2012 at 17:25.
با سلام به دوستان عزیز ماشینم(تندر 90) ضبط فابریکش cd میخوره ولی باندای عقبش زیاد مال نیست.میخواستم ببینم با ضبط فابریکش اگه یه جفت باند خوب بندازم فایده داره با حتما باید ضبط رو هم عوض کنم؟
نه فکر نکنم تاثیر انچنانی داشته باشه![]()
به نظر من شما هم رادیو پخش نصب کن هم باند.
اینجوری کیفیت خیلی بهتری نسبت به سیستم فابریک خودرو به دست میاری.
شما باند تنها نصب میکنی اما انتظار صدای بهتر و قوی رو نداشته باش.
اگرچه نصب باند بیضی نسبت به باند فابریک تاثیر محسوسی داره اما رادیو پخش به مراتب
تاثیر بیشتری داره.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)