شما کجا شنیدید؟
شرکت خصوصی چرا باید به یه سازمان دولتی تخفیف بده؟مگه اینکه قراردادی بینشون باشه که اگه هست شما یه ندا بده ما هم استفاده کنیم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما کجا شنیدید؟
شرکت خصوصی چرا باید به یه سازمان دولتی تخفیف بده؟مگه اینکه قراردادی بینشون باشه که اگه هست شما یه ندا بده ما هم استفاده کنیم
اگه باشه منم میرم تخفیفه رو بگیرم گوره بابای پارس آنلاین. بین بد و بدتر آدم بد رو انتخاب میکنه به فرض اینکه اندیشه بهتر از پارس نباشه ولی خوب ارزونتره.
تو این 2 ساعته هنوز سرعت جو زده مونده.
Last edited by excessive; 24-09-2010 at 18:05.
به کارمندای دانشگاه گیلان(اساتید و حتی خدمه) میدونم اندیشه 50% تخفیف میده. ولی در مورد نظام مهندسی نمیدونم ولی اگه باشه عالی میشه
نه تخفیف نداره من برای شرکت می خواستم بگیرم تخفیف ندادن
سلام
در مورد دانشگاه داستانش فرق میکنه! تا جایی که من میدونم شرکت اندیشه با مرکز کامپیوتر دانشگاه گیلان همکاری نزدیکی داشته ! تا حدی که من شنیده بودم دانشگاه که قبلا از طریق ماهواره به اینترنت وصل میشد بیشتره پهنای باندشو به اندیشه میداد و با هم قرار داد داشتند! بعد هم فیبرنوری در ایران راه افتاد و دانشگاه هم برای افزایش پهنای باند از روشهای قدیمی دست کشید و کل اینترنت دانشگاه رو کلا به اندیشه سپرد! بعد هم برای کارمندای دانشگاه سرویس دایل آپ رایگان راه انداخت که کاربرانش فقط پول تلفن میدادند و بعد از اون سرویس ADSL مخصوص اعضای هیئت علمی و هم اکنون هم ADSL برای همه اعضا و کارمندان و.... دانشگاه! با 50% تخفیف!
کارت عضویت نظام مهندسی هم یه تخفیف هایی بهش تعلق میگیره ولی بعید میدونم برای اینجا هم صدق کنه!
[/IMG]من خبر دارم اعضا نظام مهندسی 20 درصد تخفیف دارن اصلا یه تعرفه جدا دارن و دانشگاه گیلانم 50 درصد تخفیف داره[IMG]
[/IMG]
Last edited by alves2774; 24-09-2010 at 19:38.
128 مرکز 2 اندیشه
بدون شرح
شما خیلی پرتید بابا
من خودم از پارس تخفیف گرفتم (از طریق کارت نظام مهندسی یا نظام پزشکی)
می تونید تشرثف ببرید پارس بگید لیست تعرفه های نظام مهندسی می خوام، یه لیست بهتون می دن که سرویس ای مزخرفشون!! رو با تخفیف می تونید بگیریدمثل 128 3 گیگ
2 ماه پیش که رفتم اینجوری بود
داشتم می گفتم... می تونید از لیست سرویستون رو انتخاب کنید و کارت نظام پزشکی / مهندسی رو نشون بدید تا سرویستون رو فعال کنند
دوست من از اندیشه تخفیف گرفته بود الان می خوا ببینم تعرفه هاشو کسی داره یا نه
![]()
سلام به همه دوستان من الان اینترنت پارس انلاین دارم میخوام برم فسق کنم و اندیشه بگیرم به دلیل گرانی بیش از حد سرویس نامحدودش مودممم symphony هست 48 تومن گرفتم میخوام 128 نامحدود ماهانه که 155000 ریال هست را بگیرم
میشه بگید هزینه راه اندازی و هزینه اولیه که باید بپردازم چقدر میشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)