تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 697 از 1635 اولاول ... 1975976476876936946956966976986997007017077477971197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان عزیز برای مقایسه بین عکسهای سایت Imaging-Resource به این چند نکته توجه داشته باشید :
    1 - رنگ عکسهای دوربینها رو میشه تا حدی تنظیم کرد مثلا در دوربینهای پاناسونیک و کانن گزینه های رنگی مثل vivid یاNatural موجود است که میشه غلظت رنگ رو تغییر داد به علاوه اینکه با کامپیوتر هم میشه یه کارهایی روی رنگ ها انجام داد بخصوص روی عکسهای فرمت Raw . پس زیاد نگران رنگها نباشید.
    2 - تفاوت تاریکی و روشنی این عکسها بخاطر اینه که عکسهای نمونه در حالت اتوماتیک شاتر و دیافراگم گرفته شده . بنابراین با تنظیمات دوربین قابل تغییره . مثل مورد قبل میشه تو کامپیوتر یه کارهایی برای تاریکی و روشنی عکسها انجام داد.
    3 - عکسهای با فلاش در حالت اتوماتیک فلاش گرفته شده و همه دوربینها تنظیماتی برای فلاش دارند.
    4 - بهترین راه بری مقایسه توجه به شارپی (تیزی) عکسهاست . دو عکس مشابه را دانلود کنید و با اندازه 100% یا Full Screen کنار هم قرار دهید و شارپ بودن رو مقایسه کنید . در کنار این توجه به ایزو هم خوبه.

علاوه بر عکسهای نمونه و مشابه توجه به امتیازهای سایت PhotographyBlog فوق العاده مفیده.
    یعنی میشه با تنظیمات، G11 رو جوری تنظیم کرد که دیگه عکس به زردی نزنه؟
    با توجه به اینکه G11 و D3000 نیکون حدودن هم قیمتن به نظر شما کدوم بهتره و آیا کیفیت عکسهای D3000 بالاتره یا G11؟
    و به نظر شما تا 500 تومن چه دوربینی بخرم که بهترین کیفیت عکس رو به خصوص در نور اتاق و با استفاده از فلاش داشته اشه چون من دوربین رو بیشتر برای جشنهای خانوادگی می خوام؟
    من دنبال دوربینی می گردم که بشه عکسهایی رو که باهاش می گیرم بتونم بلافاصله چاپ کنم و اصلا نیازی به کامپیوتر نباشه، و چون با تنظیمات دوربین و عکاسی حرفه ای هم آشنایی ندارم می خوام تنظیمات اتوماتیکش خوب باشه.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

سلام،
    آقا تا 400 تومن چه دوربین کامپکت و مسافرتی میشه خرید؟ با تحقیقات کم خودم معلوم شد این دو مدل Panasonic TZ7 (البته TZ10 هم اومده که قیمتش خیلی زیاده) و Sony HX5 انتخاب های خوبی هستن با لنزهای واید زوم بالا، نظر دوستان چیه؟! کیفیت عکسم از همچی برام مهمتره فیلم برداری HD هم داشته باشه مثل این مدل ها که چه بهتر.
    تحقیقات خوبی کرده ای .از نظر عکاسی هر دو عالیند. بین این دو HX5 بخاطر فیلمبرداری فول اچ دی و تنظیمات دستی و GPS مناسب تره .

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

یعنی میشه با تنظیمات، G11 رو جوری تنظیم کرد که دیگه عکس به زردی نزنه؟
    با توجه به اینکه G11 و D3000 نیکون حدودن هم قیمتن به نظر شما کدوم بهتره و آیا کیفیت عکسهای D3000 بالاتره یا G11؟
    و به نظر شما تا 500 تومن چه دوربینی بخرم که بهترین کیفیت عکس رو به خصوص در نور اتاق و با استفاده از فلاش داشته اشه چون من دوربین رو بیشتر برای جشنهای خانوادگی می خوام؟
    من دنبال دوربینی می گردم که بشه عکسهایی رو که باهاش می گیرم بتونم بلافاصله چاپ کنم و اصلا نیازی به کامپیوتر نباشه، و چون با تنظیمات دوربین و عکاسی حرفه ای هم آشنایی ندارم می خوام تنظیمات اتوماتیکش خوب باشه.
    دوست عزیز در مورد برطرف کردن زردی عکس G11 باید بگم چون من این کار را با این دوربین انجام نداده ام نمی تونم دقیق بگم. فعلا هم به این دوربین دسترسی ندارم ولی در فرمت Raw و حتی JPEG این دوربین به راحتی میشه درجه رنگ زرد و... را در کامپیوتر کم و زیاد کرد که این کار برای شما که آشنایی ندارید مناسب نیست .

بین این دو مدل برای کاربرد شما دوربین D3000 تقریبا مناسب تر است . این دوربین از رده SLR هاست و سنسور بزرگتری نسبت به G11 دارد و عکسهای آن در محیط های داخلی و کم نور مثل اتاق شفاف تر و تیزتر است و نویز کمتری دارد. قدرت فلاش D3000 دوازده متر است ولی G11 هفت متر است . یه نکته منفی در مورد D3000 اینست که متاسفانه تشخیص چهره ندارد.
    هر دو این دوربینها برای پرینت نیازی به کامپیوتر ندارند.
    Last edited by poonel; 29-09-2010 at 03:45.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوست عزیز در مورد برطرف کردن زردی عکس G11 باید بگم چون من این کار را با این دوربین انجام نداده ام نمی تونم دقیق بگم. فعلا هم به این دوربین دسترسی ندارم ولی در فرمت Raw و حتی JPEG این دوربین به راحتی میشه درجه رنگ زرد و... را در کامپیوتر کم و زیاد کرد که این کار برای شما که آشنایی ندارید مناسب نیست .

برای کاربرد شما دوربین D3000 مناسب تر است . این دوربین از رده SLR هاست و سنسور بزرگتری نسبت به G11 دارد و عکسهای آن در محیط های داخلی و کم نور مثل اتاق شفاف تر و تیزتر است و نویز کمتری دارد. قدرت فلاش D3000 دوازده متر است ولی G11 هفت متر است .
    هر دو این دوربینها برای پرینت نیازی به کامپیوتر ندارند.
    من الان نمونه عکسهایی از یه دوربین دیدم که هوش از سرم پرید، عکسهایی از Pentax K-x ، شما هم ببینید:

Pentax K-x ISO: 1600
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Nikon D3000 ISO: 1600
    کد:
    Canon G11 ISO: 1600
    کد:
    اینم نمونه عکس پنتاکس از خونه ای که دو صفحه قبل برای بقیه دوربین ها زده بودم:
    کد:
    نظرتون چیه؟

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    لطفا دو دوربین H55 سونی با قیمت 290 و SX210IS کنون را از نظر کیفیت عکاسی و فیلمبرداری با هم مقایسه کنید.

آیا H55 دارای زوم اپتیکال در حالت فیلمبرداری است؟ و نسبت به قیمت آن مناسب است یا خیر؟

ممنون

سلام
    نظر شخصی شما چیه؟
    من با کروماتیک ایرور لنزهای سونی و انحراف رنگ CCD های سونی وشبه سونی مشکل دارم و گرچه SX210 در کنون خالی از اشکال نیست(جزء های نویزهای کنون محسوب میشه ) ولی بین این دو SX210 که جدیدتره رو ترجیح میدم

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:13 AM ----------

من الان نمونه عکسهایی از یه دوربین دیدم که هوش از سرم پرید، عکسهایی از Pentax K-x ، شما هم ببینید:

Pentax K-x ISO: 1600
    کد:
    Nikon D3000 ISO: 1600
    کد:
    Canon G11 ISO: 1600
    کد:
    اینم نمونه عکس پنتاکس از خونه ای که دو صفحه قبل برای بقیه دوربین ها زده بودم:
    کد:
    نظرتون چیه؟
    پنتاکس رو نباید با G11 مقایسه کنید اولی یه اس ال آر و دومی یم کامپکت اه.گرچه شاید پنتاکس در برابر مدل های گرون تره کنون/نیکون حرفی برای گفتن نداشته باشه اما با توجه به قیمتش وبرای مقاصد معمولی کاملا انتخاب خوبیه(من پنتاکس رو با لنز کیتش به G11,G12 کاملا ترجیح میدم) اما برای مثلا عکاسی ورزشی ماکروگرافی یا پرنده گرافی انتخاب های دیگه باعث میشه چندان معقول نباشه

7. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Jocker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان من را راهنمايي نمي‌کنيد!!!

يک هندي‌کم که کيفيت فيلمبرداري خيلي خوبي در حد Full HD داشته باشه

و کيفيت عکاسي خوبي هم حد يک دوربين ديجيتال معمولي داشته باشد...

قيمت هم بين 700 تا 800 هزار تومان باشد و ترجيحاً‌ مارک سوني باشه خيلي بهتر است...

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

دوستان من را راهنمايي نمي‌کنيد!!!

يک هندي‌کم که کيفيت فيلمبرداري خيلي خوبي در حد Full HD داشته باشه

و کيفيت عکاسي خوبي هم حد يک دوربين ديجيتال معمولي داشته باشد...

قيمت هم بين 700 تا 800 هزار تومان باشد و ترجيحاً‌ مارک سوني باشه خيلي بهتر است...
    دوست عزیز باید بیشتر هزینه کنی .در این صفحه لیست دوربینهای Full HD سونی با قیمت رو ببین:
    کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

پنتاکس رو نباید با G11 مقایسه کنید اولی یه اس ال آر و دومی یم کامپکت اه.گرچه شاید پنتاکس در برابر مدل های گرون تره کنون/نیکون حرفی برای گفتن نداشته باشه اما با توجه به قیمتش وبرای مقاصد معمولی کاملا انتخاب خوبیه(من پنتاکس رو با لنز کیتش به G11,G12 کاملا ترجیح میدم) اما برای مثلا عکاسی ورزشی ماکروگرافی یا پرنده گرافی انتخاب های دیگه باعث میشه چندان معقول نباشه
    من بر اساس قیمت ، این دوربین ها رو انتخاب کردم، نقطه ضعف مدل K-x پنتاکس چیه؟ در واقع من برای جشنهای خانوادگی دوربین رو می خوام بنا بر این برای من فقط کیفیت عکس مهمه و اینکه کیفیت عکسش عالی باشه، منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه بنابراین با این اوصاف به نظر شما پنتاکس بهتره یا G11 یا D3000 یا HS10؟ یا دوربین دیگه ای در این رنج قیمت؟ فرقی نمی کنه کمپاکت باشه یا SLR.
    Last edited by Pedram_IR; 29-09-2010 at 16:18.

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من بر اساس قیمت ، این دوربین ها رو انتخاب کردم، نقطه ضعف مدل K-x پنتاکس چیه؟ در واقع من برای جشنهای خانوادگی دوربین رو می خوام بنا بر این برای من فقط کیفیت عکس مهمه و اینکه کیفیت عکسش عالی باشه، منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه بنابراین با این اوصاف به نظر شما پنتاکس بهتره یا G11 یا D3000 یا HS10؟ یا دوربین دیگه ای در این رنج قیمت؟ فرقی نمی کنه کمپاکت باشه یا SLR.
    D3000 لایو ویو نداره شاید کما اذیت بشی اما کیفیتش عالیه
    G11 محشره اما بهرحال کامپکتع
    K7 با لنز کیتش یکم رنج محدودی داره اما کیفیتس عالیه ولی برای رنج کامل هزینه ای خیلی بیشتر طلب میکنه

12. این کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

D3000 لایو ویو نداره شاید کما اذیت بشی اما کیفیتش عالیه
    G11 محشره اما بهرحال کامپکتع
    K7 با لنز کیتش یکم رنج محدودی داره اما کیفیتس عالیه ولی برای رنج کامل هزینه ای خیلی بیشتر طلب میکنه
    لایو ویو یعنی چی؟
    نظرتون درباره مدل K-x پنتاکس چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •