تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 697 از 2014 اولاول ... 19759764768769369469569669769869970070170774779711971697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,961 به 6,970 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مهدوی کیا: ستاره یعنی کریمی

کاپیتان تیم فوتبال کشورمان گفت: نتیجه گرفتن پرسپولیس با ستاره ای مانند علی کریمی تماشاگر را به ورزشگاه می کشاند تا پرسپولیس هم هفته های آینده بهتر کار کند و هم برای آسیا آماده شود.
    مهدی مهدوی کیا بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد داربی 65 گفت: حساسیت های این بازی همیشه بوده و هست. این بازی هم مثل همه بازی ها سه امتیاز دارد اما چون دو تیم پر طرفدار هستند همیشه داربی حساس می شود. امیدوارم که این بار یک بازی زیبا، تماشاگر پسند و جوانمردانه برگزار شود.
    وی با بیان اینکه 15 دقیقه پایانی دیدار پرسپولیس برابر پگاه را دیده است که این تیم یک گل زد و دو بر صفر برنده بازی شد، افزود: آن برد برای پرسپولیس قبل از داربی بسیار مهم بود زیرا به شرایط روحی پرسپولیس کمک می کند تا آنها با روحیه ای خوب به دیدار استقلال بروند.
    هافبک تیم فوتبال اینتراخت در پاسخ به این سوال که برای داربی چه نتیجه ای را پیش بینی می کنی؟، اظهار داشت: این بازی با همه بازی ها فرق می کند. متاسفانه در گذشته هر تیمی که بهتر و آماده تر بوده داربی را باخته است. در این بازی هر تیمی از موقعیت ها بهتر استفاده کند برنده می شود.
    [.jpg"][/URL]
    وی در مورد بهترین خاطره اش از داربی تصریح کرد: من سه بار در داربی بازی کردم که هر سه بار را هم بردیم که خاطره خیلی خوبی برایم هست. در این بازی ها یک گل هم زدم. در همان بازی که فرشاد پیوس از فوتبال خداحافظی کرد که پیراهنش را من پوشیدم و همان بازی هم گل زدم.
    بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس در مورد حضور بازیکنی مثل علی کریمی در داربی خاطر نشان کرد: علی بازیکنی است که هواداران وی را خیلی دوست دارند. وی همیشه تاثیرگذار بوده است و خیلی به تیم کمک می کند. آمدن 90 هزار نفر به استادیوم در بازی با پگاه به خاطر این است که ستاره ای مثل علی کریمی به پرسپولیس برگشته است و خیلی می تواند به تیم کمک کند. نتیجه گرفتن پرسپولیس و ستاره ای مثل علی کریمی تماشاگر را به استادیوم می کشاند تا تیم هم هفته های آینده بهتر کار کند و هم برای آسیا آماده شود تا آنجا هم مورد حمایت هواداران باشد.
    وی در مورد نیمکت نشینی اش در تیم اینتراخت تاکید کرد: دلیل خاصی ندارد. مربی به یک ترکیب دلخواه رسیده و با همین ترکیب کارش را ادامه می دهد. من تمام سعی و تلاشم را در تمرینات می کنم تا به ترکیب اصلی برسم. اگر مربی از من استفاده کند هم با تمام وجود برای تیم بازی می کنم.
    مهدوی کیا در پایان در پایخ به این سوال که نیمکت نشینی در اینتراخت فرانکفورت باعث نمی شود دیگر به تیم ملی دعوت نشوید؟، گفت: در مورد تیم ملی هیچ صحبتی ندارم.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

دیکار مو تو دربی هستش؟

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو خبرها بود که امروز Itc رسیده
    ولی اگه نرسیده باشه دیگه تا جمعه صد در صد میرسه و میتونه بازی کنه

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قطبى بگويد روى نيمكت مى نشينم

نيكبخت: نمى خواهم دربى را از دست بدهم

عليرضا نيكبخت بدون شك مهم ترين سوژه رسانه ها در آستانه دربى است. او كه پيش از اين پيراهن استقلال را بر تن داشته حالا اميدوار است فرصت حضور در تركيب پرسپوليس را از دست ندهد.
    البته او هم مثل بقيه پرسپوليسى ها ممنوع المصاحبه است و سعى مى كند كمتر حرف بزند اما درباره شايعاتى كه درباره ۳ اخطاره شدنش مطرح شده مى گويد: آن قدر حرفه اى هستم كه خودم را به عمد سه اخطاره نكنم. اصلاً اينطور نيست كه من چندين بار به عمد خودم را پيش از دربى محروم كرده ام. مثلا دو سال پيش زمان مربيگرى دنيزلى و بازى با پاس با وجود دو اخطاره بودن پيش از دربى بازى كردم و سه اخطاره هم نشدم بنابراين فكر مى كنم بعضى ها دوست دارند در هر حالتى براى من حاشيه بسازند.»
    نيكبخت در مورد نيمكت نشينى خودش به دليل مسائل اخير و حضور بازيكنانى نظير توره و كريمى هم مى گويد: «سرمربى تنها تصميم گيرنده در مورد ارنج تيم است و قطعاً هيچ بازيكنى نمى تواند در مورد نيمكت نشينى و قرار نداشتن در ارنج به سرمربى اعتراض كند.من هم به تصميمات قطبى احترام مى گذارم و اعتراضى نخواهم داشت اما من در چند دربى گذشته در تركيب پرسپوليس برابر استقلال خوب كار كردم و حتى گل هم زده ام به همين دليل فكر مى كنم سرمربى از تمام داشته هايش برابر استقلال استفاده خواهد كرد. فكر مى كنم بعضى ها دوست دارند تيم ما را قبل از دربى به حاشيه ببرند و مسائلى نظير سه اخطاره شدن عمدى مرا پيش بكشند.»

نيكبخت در پايان در مورد برخى از نقل قول هايى كه از جانب قطبى درباره نيمكت نشينى هاى او مطرح شده توضيح مى دهد: «او به صورت رسمى هيچ مصاحبه اى در مورد من و نيمكت نشينى ام انجام نداده است بنابراين من نمى توانم فقط در مورد نقل قول و مسائل حاشيه اى حرف بزنم و اظهارنظر كنم. فقط مى گويم كه دوست ندارم دربى را از دست بدهم و اميدوارم بتوانم براى تيمم مفيد باشم.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرخزادى: جواب استقلالى ها را در زمين مى دهيم

ايران ورزشى - شايعه كناره گيرى حسين هدايتى از هيأت مديره پرسپوليس خيلى زود مورد تكذيب مسؤولان پرسپوليس قرار گرفت و در اين ميان مسوولان پرسپوليس معتقدند كه استقلالى ها براى حاشيه درست كردن عامل اصلى ايجاد اين شايعات هستند.مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيأت مديره پرسپوليس با اشاره به همين مسأله مى گويد: «متأسفانه از سوى تيم رقيب يك تيم رسانه اى تشكيل شده كه با درج اخبار دروغ و ايجاد حاشيه مى خواهند به پرسپوليس ضربه بزنند ولى ما جوابى براى حاشيه سازى استقلالى ها نداريم و حرف هايمان را در زمين مسابقه مى زنيم.»فرخزادى با اشاره به دلايل غيبت حسين هدايتى در جلسه هيأت مديره تأكيد مى كند: «ايشان براى انتخاب اسپانسر پرسپوليس و انجام مذاكرات در جلسه حضور نداشتند و در اين مورد هماهنگى لازم ايجاد شده بود ولى متأسفانه اين موضوع بهانه اى شد تا بعضى ها براى تيم ما حاشيه درست كنند.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوردبين: شك ندارم دربى را مى بريم

ايران ورزشى - در حالى كه چند روزى از پيروزى برابر پگاه گذشته محمود خوردبين با اشاره به اين بازى و برترى پرسپوليس مى گويد: «خوشحالم كه ۳ امتياز حساس را قبل از دربى، از پگاه گرفتيم تا با روحيه بالا به ديدار استقلال برويم البته مى دانيم كه در بازى مقابل استقلال به غير از شرايط فوتبال، بايد از لحاظ روحى نيز بسيار پرقدرت بود تا تيمى كه براى پيروزى به زمين مى رود، با تمام قوا بازى كند.» سرپرست پرسپوليس در ادامه درباره ارسال ليست اين تيم به Afc توضيح مى دهد: «باتوجه به فرصتى كه داريم، امكان ندارد مدارك دير به آسيا برسد. كارها را شروع كرديم و قول مى دهيم مدارك ما زودتر از موعد مقرر به مقر كنفدراسيون برسد. خوردبين در پايان مى گويد: اميدوارم هواداران روز جمعه از ما حمايت كنند. شك ندارم در ديدار مقابل استقلال، برنده بازى پرسپوليس خواهد بود.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علوى: سردرگم بودم ولى بهتر مى شوم

ايران ورزشى - محمد علوى آنقدر اعتراض كرد تا بالاخره كادر فنى به او هم فرصت داد البته علوى مى گويد كه از بازى خودش راضى نيست و به همين چند دقيقه بازى هم قناعت نخواهد كرد. چرا كه اهداف بزرگترى را در سر دارد: « اولين بازى ام را برابر پگاه گيلان انجام دادم اما به دنبال اهداف بزرگترى در پرسپوليس هستم. در اين بازى وقتى وارد زمين شدم تا حدودى سردرگم بودم اما مطمئن هستم به زودى بهترخواهم شد و عملكرد به مراتب بهترى را از خود به جا خواهم گذاشت.در حال حاضر هفت هفته از مسابقات ليگ برتر برگزار شده است و ما راه سختى را پيش رو داريم. بايد با ارائه بازى هاى قابل قبول جواب اعتماد مربيان را بدهيم.» علوى با اشاره به پيروزى برابر پگاه ادامه مى دهد: «تيم حريف درصدد بود با استفاده از ضد حملات به گل برسد اما خوشبختانه بازيكنان ما با توجه به تجربه مسابقه برابر مس توانستند به خوبى حملات اين تيم را مهار كنند. با اين حال خوشحال هستم كه با يك برد شيرين آماده ديدار حساس مقابل استقلال تهران شديم.» او اگرچه تا امروز تجربه حضور در دربى بزرگ پايتخت را نداشته اما بارها در دربى اهواز به ميدان رفته و اميدوار است تجربه اش به او كمك كند: «من بارها در دربى اهواز حضور داشته ام و به خوبى مى دانم دربى تهران چه حساسيتى دارد. اميدوارم حداقل براى دقايقى در اين مسابقه حاضر باشم البته براى من فرقى ندارد در كدام پست در زمين بازى كنم. فقط اميدوارم وقتى از سوى مربيان در تركيب اصلى قرار مى گيرم بتوانم براى تيم مثمرثمر ظاهر شوم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پرسپوليسى ها اجازه مصاحبه گرفتند

ايران ورزشى- بازيكنان پرسپوليس اگرچه تا روز دربى از انجام مصاحبه منع شده اند اما با تدبيرى كه كادر فنى برايشان در نظر گرفته اين اجازه را دارندكه روز چهارشنبه با خبرنگاران گفت وگو كنند. به درخواست كادر فنى قرار است در گوشه اى از محل تمرين پرسپوليسى ها در اكباتان جايگاهى تعبيه شود تا بازيكنان با قرار گرفتن در آن جايگاه و در حضور كادر فنى و مسؤولان باشگاه بعد از پايان تمرين روز چهارشنبه به سؤالات خبرنگاران درباره دربى پاسخ بدهند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مصطفوى و قطبى رو در روى خبرنگاران

ايران ورزشى- مديرعامل و سرمربى پرسپوليس هفته آينده و بعد از دربى، در يك كنفرانس مطبوعاتى پاسخگوى خبرنگاران خواهند بود. از ابتداى فصل تاكنون پرسپوليسى ها حتى يك بار هم كنفرانس مطبوعاتى برگزار نكرده اند و برنامه آنها، هر بار به دلايلى منتفى شد اما حالا قرار است اين كنفرانس بعد از دربى برگزار شود. بعد از مذاكرات نهايى مديران باشگاه با قطبى، تصميم بر اين شد كه مديرعامل و سرمربى پرسپوليس سه روز بعد از دربى و در يك نشست مطبوعاتى پاسخگوى خبرنگاران باشند البته به طور قطع نتيجه دربى در برگزارى يا لغو كنفرانس مطبوعاتى پرسپوليس تأثير مستقيم دارد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلسه ويژه هيات مديره با پرسپوليسى ها

ايران ورزشى- بازيكنان پرسپوليس قبل از دربى و در جلسه اى ويژه با مديران و اعضاى هيات مديره اين باشگاه ديدار خواهند كرد. مسؤولان پرسپوليس در آستانه دربى حساس تهران قصد روحيه دادن به سرخپوشان را دارند و به همين خاطر برنامه اى تدارك ديده شده تا در فاصله ۴۸ ساعت مانده تا دربى مراسمى با حضور تمامى اعضاى تيم و اعضاى هيات مديره برگزار شود و مديران به بازيكنان روحيه بدهند. اين مراسم در هتل لاله برگزار خواهد شد و ظاهرا قرار است مبلغى هم به بازيكنان پرسپوليس پرداخت شود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •