آقا خوش به حالت . من هم سرویس 4 مگ دارم حداکثر سرعت دانلودم 500 کیلوبایت.
آقا خوش به حالت . من هم سرویس 4 مگ دارم حداکثر سرعت دانلودم 500 کیلوبایت.
دوستان شما هم در ساعات شبانه مثل همین الان سرعت تک کانکشن تون یک سوم میشه ؟
البته میدونم تو شب افت وجود داره چون یه چیزه کلی هست معمولا ، ولی می تونید یه فایل بزارید واسه دانلود با تک کانکشن تو IDM ؟ فقط IDM لطفا .
سرور داخلی هم بود مورد نداره چون اگر افت کنه جفت خارجی و داخلی افت می کنه .
آقا شما کدوم شهری ؟ خطت فیبر نوریه برای مخابرات ؟
مودم مخابرات رو خاموش روشن کنید بعد یک فایل 100 مگ دانلود کنید ببینید 4 برابر کم میکنه ؟
اگه از سرویس هایی که پارس آفلاین مخصوص گیم گذاشته خرید نکنی و معمولی ها رو بخری دیگه برات پروفایل گیمینگ یا همون حالت Fast رو فعال نمی کنند ؟ یا اینکه رو سرویس های معمولش هم میشه با پشتیبانی تماس گرفت تا پروفایل گیم رو فعال کنند ؟
منم ميخوام از هاي وب برم پارس آنلاين. هاي وب کلافه کرده قطع و وصلش
الآن اين سرويس شما شبانه و روزانش چطوره اين؟ فکر کنم شبانه نداره ديگه درسته؟ 450 گيگ رو در طول سه ماه ميشه دانلود کرد؟
الآن با چه سرعتي دانلود ميکنه؟ تلگرام و اينستا چطور؟
Last edited by ™ Hadi; 18-04-2018 at 17:05.
از های وب بهتره کیفیتش
نه جشنواره ها شبانه ندارن - بله 3 ماه 450 گیگ ( سرویس 8 مگ )
من چون خطم رو 4 مگ هست ( چون بیشتر کشش نداره ) با همون سرعت 430-470 کیلوبایت دانلود میکنه - تلگرام و اینستا هم خوبه ( ویدئو ها تو اینستا مشکلی ندارن )
----------------------------------------------------------------------------
دوستان نت من دیروز وصل شد ولی قسمت تاریخ تایید قرارداد هیچی ننوشته ! میخواستم ببینم برای شما هم اینجوریه ؟ و ایا مشکلی نیست ؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 18-04-2018 at 18:08.
والا سرعت من که 8مگ اتفاقان توشبانه مشکلی نداره بعضی روز ولی جالب موقع استفاده ازidmبردانلود توروز سرعت همه جور 400تا 500تا تو بیشترساعات بخصوص بعداظهرها
ممنون.
خوبه پس من هم هفته بعد هاي وب رو جمع آوري ميکنم انشالله.
هاي وب برا جمع آوري که گير پيچ و اينا نميده؟
بله برای منم تو اون ساعت شب افت میکنه ، کلا چیز طبیعی هست تا حالا هر شرکتی هم که بودم اینجوری بوده ! به نظرم اونایی هم که مشکلی ندارن مرکز مخابراتی خلوتی دارن
فقط دلیل میپرسه که من گفتم میخوام برم یه شرکتی که جشنواره داره و ارزون تره دیگه چیزی نگفت .هاي وب برا جمع آوري که گير پيچ و اينا نميده؟
سلام دوستان من تازه اومدم پارس انلاین و خیلی راضیمیسوال داشتم میخاستم بدونم سرویس کاهش پینگ ایا پینگ داخلیم کاهش میده اگه میده چقد کم میکنه من الان پینگ داخلیم 80 و پینگ خارجیم 120؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)