تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 696 از 752 اولاول ... 196596646686692693694695696697698699700706746 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یه هدفون که کیفیت صدای خوبی داشته باشه میخوام فعلا اینا مد نظرم هست
    sennheiser cx300II
    akg k330 and 340
    klipsch image s4
    shure se102
    sony mdr-ex500lp
    sony mdr-nc13
    اگه دوستان مدلای دیگه هم مد نظر دارن بگن که قیمتشون تو رنج همینا باشه از بین اینا هم بهترین رو بگن کدومه
    در ضمن برای ست کردن روی یدونه cowon i9 میخوام
    با سلام
    همه این هدفونهایی که لیست تهیه کردین هدفونهای خوبی هستن و کیفیت صدای خوبی دارن فقط بعضی هاش برای یه سبکهای خاصی بیشتر کاربرد داره.و همه اینها با پلیرتون کاملا بصورت عالی درایو میشن.فقط میمونه سبک مورد نظرتون .
    بعنوان مثال cx300II مید عالی های خوب و بیس متعادل رو به ضعیف
    klipsch بیس قوی و خوب مید و های خوب بیشتر برای سبک الکترونیک ولی بقیه سبکها هم مشکلی نداره
    shure se 102 مید خوب های کمی تیز و بیس خوب تقریبا برای همه سبکها
    akg ها بیس خوب مید متوسط و های تیز
    و sony ex 500 بیس خیلی خیلی قوی بقیه فرکانسها رو من زیاد نتونستم تشخیص بدم
    و mdr nc13 هم هدفون خوبیست فقط رو قضیه نویز کنسلینگ تاککید شده و جایه باطریش مشکل ساز هست.مید خوب بیس قوی و های نسبتا خوبی داره.
    بهر حال با بیان نوع سبکتون بهتر میشه راهنماییتون کرد.
    موفق باشین

2. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام و خسته نباشین
    نتیجه یک روز گشت و گزار و تحقیق در باره موجودی بازار (البته جمهوری رو متاسفانه وقت نشد برسی کنم)
    اول اینکه واقعا هدفونهای خوبی وارد کردن و واقعا هم وضعیت موجودی خیلی بهتر از قبل شده .بطوری که تقریبا میشه گفت اکثر هدفونهای اماتور معروف رو موجود دارن و یه سری دیگه که صحبتش با نمایندگی ها و بعضی شرکتهای وارد کننده داشتم قراره وارد کنن.مثل شرکت اواسان که محصولات اپل رو وارد میکنه .
    با چند تا از شرکتها که واد کننده محصولات سنهایزر و audio technica و klipsch , bose .skullcandy , ... هم صحبت کردم که گفتن بزودی محصولات جدیدشون میرسه.(بعضی هاش گفتن تا یک ماه)
    امپلی فایر پرتابل متاسفانه فقط fiio اونهم بتعداد فراوان (تقریبا همه فروشگاه های پایتخت) با همون قیمت چند برابر دلاریش موجود دارن .که با بعضیهاشون که بحث کردم اصلا اطلاعاتی در بارش نداشتن و فقط میگفتن همین رو برامون میارن و براشون هم جالب نبود با مدل های دیگه ای اشنا بشن.
    قیمت دلار هم که خوشبختانه رو بکاهش هست و قیمت محصولات هم داره حالت منطقی تری بخودش میگیره.با شرکت امرتات صحبتی داشتم که محصولات جدید cowon رو بزودی موجود خواهند کرد با قیمتهای پایینتر.
    در مورد هدفونها همونطور که گفتم تنوع زیاد شده حالا تو فرصت بعدی حتما به جمهوری خواهم رفت که فکر کنم وضعیت اونجا بهتر باشه و فعلا منتظر لیست موجودی بهمراه قیمت شرکتها هستم که قرار شده برام بفرستن که حتما تو فروم نمایندگیها و لیست محصولات قرار میدم .
    ولی هدفونهای جدیدی هم از pioneer .skullcandy,jbm,bose.audio technica ,, ... یه سری دیگه که یاداشت کردم الان یادم نیست و کلی beats و sennheiser تقلبی که تو روی من با اعتماد بنفس خیلی زیاد میگفتن اصل هست و چند تا هدفون جدید از tdk و jvc هم دیدم و چند تا مارک نا اشنا .کلا از دفعه قبل که رفته بودم خیلی بهتر شده بود و اگه بهتر و با وقت و حوصله بیشتر بگردین حتما هدفونهای بهتری هم پیدا میکنین ولی klipsch که میگفتین پیدا نمیشه خیلی راحت و همون طبقه اول موجود بود همه مدلهاش رو هم داشت و با قیمت خیلی خیلی پایینتر ار قبل.کم کم پایتخت به بازار هدفون تبدیل میشه.
    فردا یه سفر خارج از کشور دارم امیدوارم بتونم هدفونهای الکترو استاتیک رو تجربه کنم و شایدم بتونم تهیه کنم و با خبر های جدید تر و بهتری برگردم.
    برای هممون ارزوی موفقیت میکنم.
    Last edited by salar_221; 29-04-2012 at 10:30.

4. 7 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

با سلام
    احتمالا بیتس شما اصل نبوده چون کلا امضای بیتس ها بیس بومی و خیلی قوی هست که کلا فرکانسهای میانی رو میپوشونه.
    اهنگهای ایرانی چه سبکی رو گوش میدین؟پاپ یا رپ یا سنتی و ....
    چون بیس قوی بیشتر برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه های اون کاربرد داره.
    هدفون فول سایز با بودجه مورد نظر که بیس قوی داشته باشه میتونین pioneer se-m390 رو تهیه کنین.خرید اینترنتی هم میتونین انجام بدین.
    موفق باشین
    ممنون سالار جان من ایرانی پاپ گوش میدم و از راک هم متنفرم
    آره شاید اصل نبوده چون خیلی گوشمو اذیت میکنه واسه این میخوام دیگه یه هدفونی باشه که بترکونم {قویترین بیس ممکن البته در حد 100 هزارتومان } پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mahdigholami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

با سلام و خسته نباشین
    نتیجه یک روز گشت و گزار و تحقیق در باره موجودی بازار (البته جمهوری رو متاسفانه وقت نشد برسی کنم)
    اول اینکه واقعا هدفونهای خوبی وارد کردن و واقعا هم وضعیت موجودی خیلی بهتر از قبل شده .بطوری که تقریبا میشه گفت اکثر هدفونهای اماتور معروف رو موجود دارن و یه سری دیگه که صحبتش با نمایندگی ها و بعضی شرکتهای وارد کننده داشتم قراره وارد کنن.مثل شرکت اواسان که محصولات اپل رو وارد میکنه .
    با چند تا از شرکتها که واد کننده محصولات سنهایزر و audio technica و klipsch , bose .skullcandy , ... هم صحبت کردم که گفتن بزودی محصولات جدیدشون میرسه.(بعضی هاش گفتن تا یک ماه)
    امپلی فایر پرتابل متاسفانه فقط fiio اونهم بتعداد فراوان (تقریبا همه فروشگاه های پایتخت) با همون قیمت چند برابر دلاریش موجود دارن .که با بعضیهاشون که بحث کردم اصلا اطلاعاتی در بارش نداشتن و فقط میگفتن همین رو برامون میارن و براشون هم جالب نبود با مدل های دیگه ای اشنا بشن.
    قیمت دلار هم که خوشبختانه رو بکاهش هست و قیمت محصولات هم داره حالت منطقی تری بخودش میگیره.با شرکت امرتات صحبتی داشتم که محصولات جدید cowon رو بزودی موجود خواهند کرد با قیمتهای پایینتر.
    در مورد هدفونها همونطور که گفتم تنوع زیاد شده حالا تو فرصت بعدی حتما به جمهوری خواهم رفت که فکر کنم وضعیت اونجا بهتر باشه و فعلا منتظر لیست موجودی بهمراه قیمت شرکتها هستم که قرار شده برام بفرستن که حتما تو فروم نمایندگیها و لیست محصولات قرار میدم .
    ولی هدفونهای جدیدی هم از pioneer .skullcandy,jbm,bose.audio technica ,, ... یه سری دیگه که یاداشت کردم الان یادم نیست و کلی beats و sennheiser تقلبی که تو روی من با اعتماد بنفس خیلی زیاد میگفتن اصل هست و چند تا هدفون جدید از tdk و jvc هم دیدم و چند تا مارک نا اشنا .کلا از دفعه قبل که رفته بودم خیلی بهتر شده بود و اگه بهتر و با وقت و حوصله بیشتر بگردین حتما هدفونهای بهتری هم پیدا میکنین ولی klipsch که میگفتین پیدا نمیشه خیلی راحت و همون طبقه اول موجود بود همه مدلهاش رو هم داشت و با قیمت خیلی خیلی پایینتر ار قبل.کم کم پایتخت به بازار هدفون تبدیل میشه.
    فردا یه سفر خارج از کشور دارم امیدوارم بتونم هدفونهای الکترو استاتیک رو تجربه کنم و شایدم بتونم تهیه کنم و با خبر های جدید تر و بهتری برگردم.
    برای هممون ارزوی موفقیت میکنم.
    ممنون سالار جان که همیشه آپدیتی و اطلاعاتت رو در اختیار ما میذاری
    فقط رفتنت مثل rezaomido نشه
    سفر خوبی داشته باشی

7. 3 کاربر از mahdigholami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون سالار جان من ایرانی پاپ گوش میدم و از راک هم متنفرم
    آره شاید اصل نبوده چون خیلی گوشمو اذیت میکنه واسه این میخوام دیگه یه هدفونی باشه که بترکونم {قویترین بیس ممکن البته در حد 100 هزارتومان } پیشنهاد شما چیه ؟؟؟؟؟؟
    برای سبک پاپ تمامی هدفونها از عهده این سبک بر میان و همونطور که گفتم pioneer se-m390 با بیس قوی مناسب هست و با افزایش بودجه میتونین sony xb500 با بیس خیلی قوی تر تهیه کنین.موفق باشین.

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

ممنون سالار جان که همیشه آپدیتی و اطلاعاتت رو در اختیار ما میذاری
    فقط رفتنت مثل rezaomido نشه
    سفر خوبی داشته باشی
    مگه rezaomido چی شده؟مگه رفت سفر دیگه نیومد؟گفته بود میره سفر؟
    Last edited by salar_221; 29-04-2012 at 11:54.

9. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برای سبک پاپ تمامی هدفونها از عهده این سبک بر میان و همونطور که گفتم pioneer se-m390 با بیس قوی مناسب هست و با افزایش بودجه میتونین sony ex500 با بیس خیلی قوی تر تهیه کنین.موفق باشین.

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------

مگه rezaomido چی شده؟مگه رفت سفر دیگه نیومد؟گفته بود میره سفر؟
    سالار خان اصلا هندسفری نمیخوام این سونی که شما فرمودید که هندسفری هست بعد از پایونر قیمت هم میتونم یکم برم بالا به شرطی که ارزشش رو داشته باشه چی میتونم بگیرم فول سایز باشه ها

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سالار خان اصلا هندسفری نمیخوام این سونی که شما فرمودید که هندسفری هست بعد از پایونر قیمت هم میتونم یکم برم بالا به شرطی که ارزشش رو داشته باشه چی میتونم بگیرم فول سایز باشه ها
    ببخشین عذر میخوام منظورم sony xb500 که اشتباهی با مدلهای ex تلفیق شد.

12. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بنام خدا.سالار جان klipsch s4a که مخصوص اندروید هستش هم بود؟اگه آره قیمتش چقدر بود؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اين كليپش image S4 رو هيچ جايي نداشت كه؟ كجا ميفروشن؟‌ دو سه جا كليپش داشت ولي اين مدل نبود!

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بنام خدا.سالار جان klipsch s4a که مخصوص اندروید هستش هم بود؟اگه آره قیمتش چقدر بود؟
    دقیقا نمیدونم فکر نکنم مدل A رو ایران وارد کرده باشن.ولی به احتمال قوی تو خرید جدیدشون باشه.

16. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 23 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 23 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •