اگر قطعی ندارید اره ارزششو داره، باید در ازای پولی که میدید حداکثر خدمات رو بهره برداری کنید. در مواقع خلوتی شبکه بالای 9 هم احتمالا میره.
اگر قطعی ندارید اره ارزششو داره، باید در ازای پولی که میدید حداکثر خدمات رو بهره برداری کنید. در مواقع خلوتی شبکه بالای 9 هم احتمالا میره.
سلام رفقا سوالی داشتم
من از مشترکین قدیمی های وب هستم که نزدیک به دو هفته ست یه مشکلی اعصابمو خورد کرده و اون این هست که در ساعات صبح و ظهر یه سری قطعی و وصلی داریم که یک دقیقه طول میکشه و خودش سریع وصل میشه.این مشکل در بعد از ظهر و شب معمولا وجود نداره.با پشتیبانی که حرف زدم گفتن اسپلیتر و اینا رو بردارین و تست کنید که بازم این قطعی ها رو داشتم.البته سر خط رو هنوز تست نکردم ببینم اونجا اوضاع چطوره.به نظرتون دلیل چی میتونه باشه که فقط هم در صبح و ظهر این اتفاق میفته برای نتم؟
snr :14.8
Attenuation: 26
سلام..
لطفا دوستانی که این موضوع براشون پیش اومده و یا اطلاع کافی دارن.. اطلاعات خودشون رو بگم شاید کمکی به من هم بکنه..
خطی از پارس آنلاین رانژه شده و سرویس ۱۰ مگ گرفتم SNR خط دانلود روی ۱۳.۵ متغییر تا ۱۲.۵ و آپلود روی ۱۱ متغییر تا ۹ هست..
یک تلفن بهش وصل هست که چه وصل باشه و یا وصل نباشه باز کیفیت همینطوری هست..
اما به یک موضوع عجیب برخوردم.. دیروز داشتم چک میکردم و دیدم وقتیکه تلفن در حال تماس و مکالمه هست کیفیت دانلود خط میاد روی ۲۲ تا ۲۵ و آپلود میاد روی ۱۲ به بعد
کسی میدونه چطوری میشه این کیفیت رو ثابت کرد تا بدون مکالمه هم کیفیت خط روی ۲۵ بمونه؟؟
سلام. این تفاوت سرعت در حالت تک کانکشن و مولتی کانکشن قابل حل است یا خیر؟ از طرف مخابرات است یا سیم کشی داخلی منزل مشکل دارد؟ من حتی از وود استریم های داخلی بیشتر از 720p نمی تونم ببینم و فریز داره.
Single|Multi
ping: 46|46
Download: 9.52|14.0.1
Upload: 0.84|0.83
با سلام خدمت دوستان،
من مدت هاست خط ADSLـم نویز خیلی زیادی داره. از باکس جلو درب خونه مستقیم کابل کشیدم به مودم اتاق و هیچ چیز دیگه ای روی این خط نیست ولی همچنان مشکلم پا برجاست. وضعیت خطم (4 مگ + 6 SNR Down) توی عکس پایین هست.
قبلاً مرکز مخابراتیمونم رفتم (مرکز مخابراتی پیام نور تهران) و بهم گفتن کیفیت کابلاشون به درد نخوره. امروز سامانه 195 یک شکایت ثبت کردم که مخابرات بیاد کابل های بهتری بکشه تا کافو و اگرم شد کافو تا من. آیا تنها راه حلش اینه؟ چیکار کنم درست بشه یا بشه مشکلمو حل کرد؟ کاره من طراحی اپلیکیشن و وبـه که همش با اینترنت و جلسات اینترنتی برگزار میشه.
Uptime: 1Day+15Hours
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Amir_66; 29-06-2020 at 14:08.
به نظرم اول مطمن شو که سر خط سیم کشی داخلی قطع شده باشه چون ممکنه هم سیمکشی داخل فعال باشه و هم سیمی که مستقیم کشیدی.
بعد اینکه زنگ بزنید پشتیانی بگید خط رو از حالت Fast بردارن. ( البته اگر خودتون درخواست دادید که روی fast بزارن که باعث میشه پینگ پایین تر بیاد و برای بازیهای انلاین مناسبه ولی ماریگن دانلود رو کمتر میکنه. )
اخرین کار این هست که سرعت دانلود رو بگید روی 3 مگ ببندن.
کابل تلفن خودت خریدی؟ اگه میشه با کابل مشکی مخابرات سیم مستقیم بکش تا داخل خونه با اچار شبکه سوکت بزن روش کابل مخابرات جنسش بهتره ..این مودمی هم که داری به درد این خط که نویزش بالاست نمیخوره توصیه میشود که مودم VDSL با چیپست برادکام تهیه کنید
همچنین با تعویض شرکت خدمات دهنده اینترنت هم ممکنه نویز و کشش خط بهتر بشه...
خط هم روی FAST نباشه اگه گیم نمیزنی بگو که پروفایل نویز رو برات فعال کنند.
Last edited by hosseinzfff; 29-06-2020 at 17:12.
ممنون بابت راهنمایی. سیم کشی رو باز هم چک کردم ولی فقط همین مودم وصل بود. Fast هم برای پینگ خودم سرویسشو تهیه کردم متاسفانه فکر کنم از سمت من نشه کاری کرد.
ممنونم بابت راهنمایی. کابل و اینا همه چیز اوکیه. در مورد مودم، تا 2 تومن بهترین مودم برادکامی که بتونم تهیه کنم رو میتونید راهنمایی کنید؟ من خودم Asus DSL-AC51 رو در نظر داشتم ولی هیچ جایی ننوشته که Broadcom هست یا خیر
Last edited by شهرنوش.انوار; 02-07-2020 at 15:49.
دوستان این کابل های مخابرات اسمشون چیه ؟
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)