برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه یاسته دیگه معرفی کنید که گوگل راحت باز بشه؟
برا من سایته گوگل باز نمیشه. یه یاسته دیگه معرفی کنید که گوگل راحت باز بشه؟
مشکل DNS ندارید؟
من مشکل ندارم
مخابرات خوزستانم
دوست عزیز
اگه یه اینترنت بی دردسر میخوای برو سراغ شرکت های خصوصی
بنده الان 8 ماه هست که از مخابرات سرویس دارم اما حتی 1 ماه هم سرویس پایدار نبوده و هر روز قطعی و افت سرعت و پینگ افتضاه و....
هر روز یه مشکل جدید که فقط توی مخابرات پیدا میشه
بنده فبلا 3 ما از شاتل استفاده میکردم و بسیار از پایداری شبکه راضی بودم و فقط به خاطر محدودیت حجم و قیمت مناسب اومدم مخابرات
اگه برات هزینه زیاد مهم نیست پیشنهاد اول من شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست و دوم شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برتربن isp ها از نظر سرعت،نوین نت دومی هستش،اصلا" اسمی از مخابرات نیست
![]()
ولی از نظر ما تو سرعت بالا و ناپایداری و بی کیفیت ترین مخابرات هست
حسین جان سرعت مخابرات بالا نیست![]()
هست بالای 400
حسین جان شما کدوم شهری؟؟ ما که سرعتمون 100 به زور میرسه
دوستان چرا بنده خدا رو سنگ قلاب می کنید طرف گفته دانلودر هست شرکت های دیگه تو روز پایدار و سرعت 4 مگ و 8 مگ میدن موقع دانلود رایگان شبانه که میرسه سرعتشون ار 40-50 بالاتر نمیره تازه با کلی محدودیت و منت که سر ادم میزارن دیگه مخابرات در طول روز تک لین 70 تا دانلود که میده بماند با چنتا لینک سرعت بالاتر میره که اصلا باهاش کار نداریم به اون دوست خوبم می گم حرف هایی که در بالا محمد جان زده 100 درصد در مورد وب گردی مخابرات تصدیق می کنم و کاملا درست گفتن اما اگه با وب گردی در این حالت می تونی بسازی در زمینه دانلود 100 درصد از شرکت های دیگه بهتره و دانلود بیشتری می تونی در یک ماه داشته باشی بچه ها اینجا به طور نرمال ماهی 200-300 گیگ ترافیک می سوزونن بماند که بعضی ها گرمای تابستون گرفتتشون تا 900 گیگ هم پیش رفتن!![]()
بازم می گم سرویس مخابرات = وب گردی بد + دانلود به نسبه راضی کننده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)