تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 696 از 2606 اولاول ... 19659664668669269369469569669769869970070674679611961696 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

اصلا کلا کارشناسای مخابرات هیچی بلد نیستن
    یه یارو اومد خونمون میگفت من 14 تو مخابرات واحد دیتا کار میکنم نمیدونست snrخط چیه میگم نویزم بالاست snrخطم خیلی پایینه میگه ربطی به اینا نداره ما وظیفه داریم اینترنت رو سالم بهتون بدیم
    این شد جواب؟
    راست میگن اینترنت رو بهمون میدن ولی بدون کیفیت.
    برای شبانه من راحت 10 بار قطعی داشتم

مهم downstream مودمه اونجا چند زده من 2 مگ دارم ( که دیروز کردمش 1 مگ چون دانلود نمی کنم دیگه زیاد ) تا 4 مگ هم نشون میده این speedtest ...
    با چند دان کنی مهمه .

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

جالبه الان زنگ زدم پیگیری کنم میگه درسته.همه جارو تست کردیم مشکلی نداره سرعت وسرویس شما.حالا هر چی بهش میگم مودم داره میگه سرعت دانلود و اپلودمو که شما رو چند بستی بازم نمیفهمه و میگه کندی سرعته.میگم شما سرویس منو رو 1 مگ ببند بعد کند بودنش به دردک باز میگه رو 1 مگه!!

واقعا چه باید کرد؟ماهی 40 تومن پام حساب میکنن با سرعت 128 به اسم 1 مگ!!!واقعا نمیفهمم صاحاب نداره؟!!لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم؟!
    خوب برو بکن 256 ماهی 12 بده. چرا ماهی 40 پول بی زبون میدی بهشون؟

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان واسه من قاط زده و سرعت به 150 کیلوبایت هم میرسه

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا واسه من 2 روزه اینترنتم که یک مگ بوده شده 128!!!
    چیکار کنم الان؟ این دیگه چه مسخره بازیه درآوردن جدیداً

اره واسه منم یک مگه مثلا خیر سرشون.
    والا پریروز که 256 شده بود که کاری نکردم ، گفتم حتما دم انتخاباته و این حرفا شاید امروز مشکل داره و درست بشه .
    دیروزم اصلا خونه نبودم که امتحان کنم . اما امروز که از شرکت اومدم خونه دیدم که دیگه 256 هم نیست و شده 128!
    والا چی بگم ما که دستمون به جایی بند نیست . بقول شما زنگ هم بزنیم جواب درست و حسابی که به ادم نمیدن . موندم همینطوری که چیکار کنم
    مشکلت 90 % داخلی و از سمت خودتون هست، SNR خطت خیلی پایینه، یعنی روی خطت نویز هست.

این کار ها رو بکن؛ چک کن ببین SNR رو میتونی بیاری بالا ( بالای 20 ) یا نه
    1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
    2- اگه روش بالا جواب نداد باید مودم ورداری ببری سرخط ( سیم ورودی کوچه به داخل ساختمان ) وصل کنی اونجا تست بگیری.
    3- اگه اونجا هم وضع همین بود باید بری نامه بدی به مخابرات که سیم کشی شون مشکل داره و بگی روی خط من نویز هست، و محکم واستی بیان برات خط رو بررسی یا عوض کنند.

5. 4 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

1- کل تلفن ها رو از پیرز در میاری و فقط میازی مودم به خط وصل باشه، بعد تست میگیری.
    تایید میشه

فراموش نکن که مستقیم
    یعنی حتی اسپلیتر هم نباشه
    یادمه اون موقع وقتی جای پورت تلفن و کامپیوتر رو تو اسپلیتر اشتباه می زدم نویز وحشتناکی می افتاد

7. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تلفنت نویز نداره منظورم گوشی هست
    ظاهرا نویز داری
    مشکلت 90 % داخلی و از سمت خودتون هست، SNR خطت خیلی پایینه، یعنی روی خطت نویز هست.

این کار ها رو بکن؛ چک کن ببین SNR رو میتونی بیاری بالا ( بالای 20 ) یا نه
    2- اگه روش بالا جواب نداد باید مودم ورداری ببری سرخط ( سیم ورودی کوچه به داخل ساختمان ) وصل کنی اونجا تست بگیری.
    3- اگه اونجا هم وضع همین بود باید بری نامه بدی به مخابرات که سیم کشی شون مشکل داره و بگی روی خط من نویز هست، و محکم واستی بیان برات خط رو بررسی یا عوض کنند.

ممنون از راهنماییهاتون.
    فکر کنم از نویز بود چون گوشی رو که از پریز کشیدم سرعتش درست شد اما SNR بازم نهایتا به 10 میرسه و بالاتر نمیره
    حالا یک مشکل جدید واسم پیش اومده از وقتی که این کار رو کردم . قطعی اینترنت به طرز وحشتناکی زیاد شد! دیشب توی 2 ساعت از 9 تا 11 حدود 30 یا 40 بار قطع و وصل شد اینترنت!
    نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

نمیدونم چه مرگشه تا چند رو پیش مثل ساعت کار میکرد .حالا اینطوری شده . آخه ما که هیچ تغییری تو خطامون ندادیم و چیزیو اضافه و کم نکردیم . میشه یهویی خط روش نویز بیوفته؟
    با یک بارون یا زنگ زدگی یا خیلی از عوامل دیگه
    حالا یک بار با اسپلیتر بدون تلفن امتحان کن
    جواب رو اعلام کن

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

الان تغییر سرویس بدیم به روز قیمت جدید حساب میشه ؟!

یعنی مثال از 512 کاهش بدیم به 256 - از همون روز تعرفه روزانه 256 حساب میشه ؟!؟

اعصاب نمیکشه دیگه !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اگه بخواییم درخواست جمع اوری کنیم باید بلند شیم بریم مرکز مخابرتیمون یا از طریق سایتی جایی هم می شه در خواست جمع اوری داد؟؟ چقدر طول می کشه تا جمع کنن؟

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخواییم درخواست جمع اوری کنیم باید بلند شیم بریم مرکز مخابرتیمون یا از طریق سایتی جایی هم می شه در خواست جمع اوری داد؟؟ چقدر طول می کشه تا جمع کنن؟
    فقط مراجعه حضوری صاحب خط به مرکز!
    2ساعته جمع میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •