تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 696 از 870 اولاول ... 196596646686692693694695696697698699700706746796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

کلا لیگ امسال ایران مزخرف بود.............

هر روز بدتر از دیروز.....!

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

به نظر من قلعه نویی از بهترین مربیان ایران کارنامه خوبی از خودش گذاشته

حداقل مربی ایران بود به تیم اردن نباخت..........!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض كفاشيان: مي‌خواهم 6 سال ديگر در فدراسيون بمانم

با رفتن من مشكلات بيشتر مي‌شود

ايران ورزشي - كافي است صفحات خبرگزاري‌هاي رسمي كشور را باز كنيد و سري به سرويس‌هاي ورزشي بزنيد. در آرشيو جست و جو را آغاز كنيد و به دنبال مصاحبه‌هاي اخير علي كفاشيان در قامت رييس فدراسيون فوتبال بگرديد. آرام آرام از مرور جملاتي كه او به زبان آورده متوجه مي‌شويد اولين و آخرين دغدغه رييس كنوني فدراسيون فوتبال، حضور يا عدم حضورش در اتاق رياست اين فدراسيون است. او كلامي در مورد برنامه‌هاي آينده حرف نمي‌زند. دورنمايي از وضعيت تيم ملي در شفاهيات‌اش نيست و فقط مي‌توان تلاش كلامي‌اش را براي بقا روي صندلي رياست شنيد. نهايت گفتار او به شكست ايران مقابل اردن خلاصه مي‌شود و اين ادعا كه «زمان محمد دادگان هم تيم ملي به اردن باخته بود!» و البته به نظر مي‌رسد اين فرياد هم تلاشي است براي بقا!
    علي كفاشيان حالا با «ايرنا» گفت و گو كرده است. متن با اين جمله آغاز مي‌شود: «با رفتن من از فدراسيون فوتبال، نه تنها مشكلي از مشكلات كم نخواهد شد، بلكه شاهد افزايش روز افزون آن خواهيم بود!» و بعد مانند پدري كه سعي مي‌كند فرزندش را از خطري بترساند مي‌گويد: «رفتن من از فدراسيون فوتبال به اين آساني كه در رسانه‌ها عنوان مي‌شود نيست و بايد مراحل سختي طي شود. مطمئن باشيد با كنار گذاشتن من، مشكلات اين رشته ورزشي روز به روز بيشتر خواهد شد.»
    علي كفاشيان از آينده خطرناكي حرف مي‌زند كه از قبل كنار رفتن‌اش از ساختمان فدراسيون دامنگير فوتبال خواهد شد. به اين ترتيب مي‌توان يك نتيجه اوليه گرفت؛ تا روزي كه كفاشيان و اعضاي هيات رييسه بخواهند، «بايد» در فدراسيون فوتبال مديريت كنند و اگر تلنگري به آنها وارد شود، ورود فوتبال ايران به بحران و دوري از آرامش قطعي خواهد بود.
    رييس نه توجيه مي‌كند و نه از حقيقت مي‌گريزد. او فقط سعي مي‌كند بخش‌هايي از واقعيت را منعكس كند و گوشه‌اي ديگر را به دست فراموشي بسپارد. مثلا وقتي از او در مورد ناكامي‌هاي مكرر تيم ملي سوال مي‌كنيد، چنين مي‌گويد: «اين درست نيست كه هر مشكلي يا هر ضعفي را به فدراسيون فوتبال ربط دهيد. چون ما در بعضي از شرايط بدشانس بوديم!» و البته او قسمتي ديگر كه به سود فدراسيون است را ارائه مي‌دهد: «در طول دو سال حضورم در فدراسيون فوتبال، يك سال به عنوان فدراسيون برتر و سال ديگر به عنوان كانديد فدراسيون برتر آسيا انتخاب شديم! اين نشانه عملكرد خوب فدراسيون فوتبال طي دو سال اخير است!»
    رييس همه را مي‌ترساند! يا بايد با او ادامه داد يا حتي اگر فكر تغييرات و اصلاحات در بدنه فدراسيون فوتبال به سر كسي خطور كند، بايد منتظر بحران بود. حتي نمي‌توان انتظار داشت هيات رييسه تشكيل جلسه دهد و براي انتخابات اقدام كند. كفاشيان از 6 سال ديگر مديريت (به عنوان حداقل زمان دلخواه حضورش در اتاق رياست) حرف مي‌زند و در گفت‌وگو با «ايرنا» به يك نكته كليدي اشاره مي‌كند: «من برنامه‌هاي زيادي دارم و مي‌خواهم تا زماني كه برنامه‌هايم را عملي نكرده‌ام در فدراسيون فوتبال بمانم. مطمئن باشيد در دوره بعدي انتخابات فدراسيون فوتبال ثبت‌نام خواهم كرد.»
    شش سال حضور اين كابينه در فدراسيون فوتبال! دو جام ملت‌ها، يك جام جهاني و دو المپيك! علي كفاشيان چه برنامه‌هايي دارد؟ لااقل اين كوچكترين خواسته‌اي است كه مي‌توان پيش روي اين رييس گذاشت و از او خواست دورنماي فكري‌اش را مشخص كند! آينده فوتبال ايران با كفاشيان كجاست؟! افقي كه او مي‌بيند و به چشم ما نمي‌آيد چيست؟!
    يك ويژگي علي كفاشيان او را نسبت به تمام مديران قبلي متمايز مي‌كند. صفايي فراهاني چه در روز پيروزي و چه در روز شكست مقبوليتي عمومي را به عنوان يك رييس فدراسيون براي خود نديد.
    دادگان از جنس فوتبال بود، ايران را تا سومي آسيا، هفدهمي رنكينگ و جام جهاني رساند اما منتقداني سينه‌ چاك داشت. كفاشيان اما هرگز (با وجود تمامي ناكامي‌هاي فوتبال ملي) منفور نشد! اما همين مرد كه سعي مي‌كند 6 سال ديگر رييس بماند بگويد آيا 6 سال ديگر هم همين مقبوليت را خواهد داشت؟! آيا او بعد از اين 6 سال چيزي شبيه به كمپ تيم‌هاي ملي، زمين تمرين‌هاي مناسب، هتل فوتبال و... را لااقل به عنوان يادگار به جا مي‌گذارد؟! فوتبال ايران از كفاشيان و تمامي نايبان محترم رييس بابت يك بار انتخاب به عنوان فدراسيون برتر سال سپاسگذار است اما آنچه به عنوان شرح وظايف فدراسيون تعريف مي‌شود، تلاش براي كسب چنين عناويني نيست! كفاشيان چقدر به وظايف واقعي‌اش عمل كرده؟!

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض اميررضا واعظي آشتياني از قائم مقامي سازمان تربيت بدني استعفا كرد.

به گزارش ايسنا، امير رضا واعظي آشتياني قائم مقام سازمان تربيت بدني پس از تغيير و تحولات اخير در راس فدراسيون‌ها از سمت خود استعفا كرد.

گويا آشتياني به برخي از انتصابات در فدراسيون‌ها از جمله تغيير در رياست فدراسيون دوچرخه سواري و كنار گذاشته شدن علي انصاري اعتراض داشته و اين مساله يكي از دلايل اصلي استعفاي آشتياني از سمت قائم مقامي سازمان تربيت بدني بوده است.

آشتياني همچنين حضور تمام وقت در استقلال را يكي ديگر از دلايل اصلي استعفاي خود بيان كرده است. گويا نتايج ضعيف استقلال در يك ماه غيبت آشتياني و نگراني او از ادامه اين روند يكي از دلايل اين استعفا بوده است.

تغييرات در فدراسيون‌ها كه به صورت جمعي اتفاق افتاده مورد انتقاد بسياري از كارشناسان و اساتيد دانشگاه بوده است.
    واعظي آشتياني استعفاي خود را به سعيدلو ارائه كرده است.
    tabnak.ir

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

5 مايلى كهن درمقابل فيروز كريمى !

اگر دست اين آقايان بود تا به حال هزار بار من را زنده به گور كرده بودند
    مايلى كهن: آدم هايى كه فوتبال را آلوده كرده اند بايد كنار بروند

محمد مايلى كهن سرمربى تيم فوتبال سايپا در پاسخ به ادعاى فيروز كريمى گفت: بنده هيچ موقع به كسى متكى نبودم و فقط خدا را داشتم. اگر دست آقايان بود هزار بار تا به حال من را زنده به گور كرده بودند.وى در پاسخ به اين سوال كه گفته مى شود شما حامى عزيزمحمدى هستيد، گفت: من تعلق خاصى به كسى ندارم و تنها اعتقادم بر يك فوتبال پاك است و معتقدم آدمهايى كه فوتبال را آلوده كردند بايد كنار بروند. هميشه به دنبال اين اتفاق بودم و يك قدم هم در اين راه پا پس نمى گذارم. بارها نشان دادم كه به هيچ كس وابسته نبوده و نيستم اما از افرادى كه به دنبال فوتبال پاك هستند، تحت هر شرايطى حمايت مى كنم. از جمله اين افراد مجيد جلالى است. تا زمانى كه او به دنبال فوتبال پاك باشد از او حمايت مى كنم و اگر زمانى ديدم كه او راه ديگرى در پيش گرفته ديگر از او حمايت نخواهم كرد.وى درپاسخ به اين سوال كه آيا فكر مى كنيد شما مى توانيد در اين جدال پيروز شويد، گفت: واقعيت اين است كه من هميشه تك و تنها در اين زمين حركت كرده ام. البته شايد بعدها كسانى خواسته اند كه در اين راه وارد شوند، با اين حال هميشه توكلم به خدا بوده است. نمى گويم خداوند به كسى خاص اختصاص دارد اما من همواره توكلم به خدا بوده است. عملكردم هم نشان داده كه آيا صادقانه رفتار كرده ام و حرف زده ام يا خير؟ جريانى كه تحت عنوان فوتبال ناپاك وجود دارد در حال انجام كارهاى بسيار وقيحانه است.
    شايد آنها به خاطر استفاده از عوامل ناپاك نظير دوپينگ، تطميع بازيكنان حريف، جذب آن بازيكنان در سال بعد، تطميع برخى رسانه ها و تريبون ها به موفقيتى مقطعى رسيده اند اما من به مبارزه با فوتبال ناپاك ادامه مى دهم.

مايلى كهن با انتقاد از آنچه كه او رسانه ها و ميكروفون هاى زرد خواند گفت: در گذشته گفته مى شد كه كنار رسانه هاى سالم رسانه هاى زرد هم داريم اما حالا مى بينيم در كنار برخى مطبوعات زرد برخى ميكروفون هاى زرد هم اضافه شده اند واين ميكروفون هاى زرد در اختيار افرادى قرار مى گيرند كه در حال ترويج فوتبال ناپاك هستند. وى افزود: وقتى يك نفر مى گويد برخورد فيزيكى مى كنم و يكسرى رسانه ها در آنجا جمع مى شوند، جاى تاسف دارد. البته نمى خواهم بگويم همه كسانى كه از طرف رسانه ها در آنجا حضور داشتند مشكلى داشته اند اما چرا بايد اينطور رفتار شود. متاسفانه برخى مديريت هاى ما آن قدر ترسو شدند كه با چنين افرادى برخورد نمى كنند. حتى تهديد اينكه فردى مى گويد به ارگانى مى روم و اگر به خواسته ام رسيدگى نشود برخورد فيزيكى مى كنم، جرم است اما مى بينيم با اين مساله برخورد نمى شود. حتى از سوى رسانه ها هم استقبال مى شود و مطبوعات و رسانه ملى در آنجا حضور پيدا مى كنند و صحبت هاى آن فرد پخش مى شود. وقتى فردى مى خواهد بر اساس قانون جنگل رفتار كند بايد با او برخورد شود. براى من مهم نيست كه در ليگ برتر باشم يا خير؟ من فوتبال پاك را دوست دارم چه در زمين خاكى و چه در چمن و چه در كوچه. از ديدن فوتبال پاك لذت مى برم. مايلى كهن افزود: دوست ندارم تيمم به هر طريق پيروز شود. يكسرى پول بادآورده باعث شده كه هزينه زندگى اين آقايان بالا برود و مجبور شوند به هر طريقى كه شده به دنبال كسب درآمد بيشتر بروند. بنده هيچ وقت به كسى متكى نبوده ام و تنها خداوند را داشته ام. اگر دست اين آقايان بود تا به حال هزاربار من را زنده به گور كرده بودند. معتقدم بازيكنانى كه در اختيار ما هستند امانتند و بايد با ايجاد فضاى پاك بتوانيم شرايط را براى بروز استعدادهاى آنها فراهم كنيم.

سرمربى سايپا درباره تهديد كريمى به شكايت عليه او گفت: من در مصاحبه هايم اسم هيچ كس را نياوردم، كسى كه به خودش شك دارد وقتى حرفى زده مى شود به خودش مى گيرد. هميشه اين فرافكنى ها وجود داشته است. خيلى ها خواستند از من شكايت كنند، سال گذشته وقتى بعد از يك بازى با اسم اعلام كردم كه فلان بازيكن باعث شده كه يك تيم شكست بخورد، در برخى رسانه ها اعلام شد كه آن بازيكن گفته مى خواهد از من شكايت كند.اگر من ناپاك هستم مشكلى ندارم و مى روم. يكى از دروغهايى كه گفته اند اين است كه من بعد از قضيه طرح مساله دوپينگ عذرخواهى كرده ام كه اين واقعا خنده دار است. فيلم مستندش در تلويزيون موجود است. وقتى اين آقا به سمت من آمد تا دست دهد، من به او دست ندادم. همان طور كه گفتم ادعايى ندارم و اگر آقايان مى گويند من ناپاك هستم از فوتبال مى روم .
    مايلى كهن درباره صحبت هاى امير عابدينى مديرعامل باشگاه داماش هم گفت: من همواره به موى سپيد او احترام گذاشته ام. عابدينى در يكى، دو مورد ديگر هم به مقوله اى وارد شد اما من بازهم به موى سپيدش احترام گذاشتم.
    ۲ ، ۳ هفته قبل عابدينى گفته بود كه ظرفيت روانى مايلى كهن تكميل شده. او لطف كرد و تنها نگفت كه مايلى كهن ديوانه نشده است.وى افزود: من به احترام موى سپيد عابدينى تا به حال حرفى درباره او نزده ام و حالا هم مى گويم آقاى عابدينى! ما بايد به خودمان برگرديم و اگر اشتباه كرده ايم بايد از مردم و خدا طلب مغفرت كنيم. شما راست مى گوييد كه من ديوانه ام. اگر ديوانه نبودم مى توانستم از رانت هايم استفاده كنم و معدن هايى داشته باشم و سودش را ببرم. در دنيايى كه شما عاقله مردش هستيد همان بهتر كه من ديوانه اش باشم.

ابرار ورزشی
    Last edited by mahpesar; 09-12-2009 at 11:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این قعله نوئی یه سری خصوصیات داره که باعث میشه به شدت ازش متنفر باشم (شخصا) ولی اینکه عاشق استقلال باشه یا نباشه یا هر ... و .... دیگه ای
    صد در صد تایید میشه...

در مورد فحاشی به مایلی کهن خودش میگه قبل از بازی هماهنگ کردم که فحش ندین (یعنی بدین!)...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

یه جمله از حرفایی که مایلی کهن طی 1 سال گذشته بر علیه دایی و قلعه نویی و کریمی و.... گفته رو یکی دیگه گفته بود 10 سال از حضور در فوتبال محرومش میکردن.

معنای عدالت رو هم فهمیدیم آقای عزیزمحمدی!

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اي بابا من كه هرچي مي نويسم اين رباط خشكله پاكش ميكنه!
    عجب آدم خوبيه اين مايلي كهن به به به به!!!!
    اصلا به هيچكس تهمت نميزنه، فحش نميده ، بد و بيراه نميگه، خودش رو از همه بهتر نمي دونه و..... خلاصه هر چي بگم از خوبياش كم گفتم!!!!

راضي شدي جناب آكوا!!!!
    فيروز خان راست ميگفت كه ايشون مايه شويندس و ميخواد فوتبال رو پاك كنه

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض يادداشت ويژه: بازيكنان قلعه نويي، نه بازيكنان استقلال

سيستم غلط فوتبال ايران در استخدام بازيکن، سيستمي که مربي سالار است، مربي را به سوي خودي خواهي و يار جمع کردن - ياراني که فقط براي او بازي مي کنند و براي مربي بعدي قدم مي زنند! - سوق مي دهد.

سايت گل - چند بازيکن صاحب فرهنگ حرفه اي در فوتبال ايران مي شناسيد؟ اخراج عنايتي، اکبرپور و کاظمي از استقلال بهانه اي است براي پرداختن به اين بحث که چرا بازيکن ايراني که به باشگاهش تعلق خاطر داشته باشد کمياب است!
    اغراق در ابراز علاقه به پيراهن باشگاه هميشه در جمله جمله بازيکنان به گوش مي رسد، اما واقعيت چيز ديگري است. درباره اين اغراق آزاردهنده يک مصاحبه طنزآلود را به خاطر مي آوريم از يک بازيکن خارجي استقلال- احتمالاً گومز- که پس از پيوستن به صنايع اراک گفت: «از بچگي عاشق صنايع اراک بودم.» اين مصاحبه به سفارش مدير برنامه هايش براي به دست آوردن دل مديران صنايع اراک در يک روزنامه پرتيراژ منتشر شده بود و نشان مي داد، سؤ استفاده از اين جملات اغراق آميز و دستمالي شده در فوتبال ايران چقدر رايج و کارساز است!
    اما چرا بازيکنان تعلق خاطر دروغين خود را بروز مي دهند و چرا تعلق خاطر به باشگاه اين چنين که در فوتبال ايران حس مي شود، کمرنگ شده است؟ برخوردهاي غيرمسؤولانه باشگاه ها با بازيکنان، بدقولي هاي مالي، شعارهاي فرهنگي و پوچ و بي توجهي باشگاه ها براي فرهنگ سازي حرفه اي، يار جمع کردن مديران و مربياني که در يک باشگاه و در جناح مخالف يکديگر هستند و هر کدام عده اي از بازيکنان را به سوي خود مي کشند و تفرقه مي اندازند تا حکومت کنند و ده ها نکته ديگر بازيکنان را در جوي پر از سؤ تفاهم، تنش و اختلاف، به سوي سودجويي و بي مسؤوليتي سوق مي دهد. اگر عنايتي، اکبرپور و کاظمي کم کاري کرده اند يا دست کم اگر پس از جدايي قلعه نويي، با سيستم جديد، خود را ناسازگار احساس کرده و بي حوصله تمرين و بازي کرده اند، مشتي هستند نمونه خروار.
    در فوتبال ايران، بازيکن به باشگاه تعلق ندارد، چه رسد به اينکه به باشگاه تعلق خاطر داشته باشد. بازيکن ايراني اغلب به جاي آنکه بازيکن باشگاهش باشد، بازيکن مربي اش است. مربي است که او را برمي گزيند و مربي است که ارزش قرارداد، او را تعيين مي کند.
    بازيکن در فوتبال ايران سرمايه باشگاه نيست و باشگاه هاي ايراني- يا در واقع تيمهاي ايراني- بدون هيچ سرمايه منقول و غيرمنقولي در فوتبال حرفه اي فعاليت مي کنند. باشگاه هايي که مالک يک زمين تمرين نيستند، ورزشگاه اختصاصي ندارند و حتي يک دفتر کار در شأن يک باشگاه حرفه اي ندارند، در کنار همه اين نداري ها، مالک بازيکنان خود نيز هستند، اگرچه با آنها قراردادهاي حرفه اي مي بندند.
    اين رسم سنتي و غيرحرفه اي که مربي بازيکنان يک تيم را برمي گزيند، همچنان پا بر جاست، در حالي که فوتبال حرفه اي اصول ديگري را براي جذب بازيکن به باشگاه حرفه اي گوشزد مي کند. مربي بايد يک حق رأي در جمع کميته اي که بازيکنان را در نقل و انتقالات برمي گزيند، داشته باشد، مگر در موارد خاص که يک سرمربي در اندازه آلکس فرگوسن صاحب امتياز در تيمي در اندازه منچستر يونايتد مي شود و فراموش نکنيم که او سر آلکس فرگوسن است.
    استقلال در فوتبال ايران به اينجا مي رسد که احساس مي کند چند بازيکنش در اختيارش نيستند و چاره اي جز اخراج آنها نمي يابد و اين محصول سيستمي است که امير قلعه نويي مي تواند در آن نقش سر آلکس فرگوسن را ايفا کند!
    امروز در اين سيستم حق داريم از صمد مرفاوي خرده بگيريم که چرا ياران قلعه نويي را پس از جدايي قلعه نويي در استقلال حفظ کرده و چه مربي بي تدبيري بوده و امروز حق داريم رد پاي قلعه نويي را در ناکامي هاي استقلال جستجو کنيم.
    امير قلعه نويي را به خاطر مي آوريم که در اولين فصل سرمربيگري اش در استقلال، همه آنها که در استقلال بازيکناني ريشه دار يا نامدار بودند، از استقلال راند تا تيم خودش را بسازد. آن «خودي خواهي» قلعه نويي محصول بدبيني واقع بينانه او بود، بدبيني نسبت به بازيکناني که بازيکن قلعه نويي نبودند و شايد اگر قلعه نويي آنها را حفظ مي کرد هرگز در استقلال به موفقيتي نمي رسيد و امروز به ناصر حجازي ديگري تبديل شده بود. حجازي هر گاه شکست خورد و گاه اين شکستها او را تا ورشکستگي در مربيگري پيش برد، در جستجوي چرايي ناکامي اش، رد پاي حاشيه و خيانت ديده شد.
    سيستم غلط فوتبال ايران در استخدام بازيکن، سيستمي که مربي سالار است، مربي را به سوي خودي خواهي و يار جمع کردن- ياراني که فقط براي او بازي مي کنند و براي مربي بعدي قدم مي زنند! - سوق مي دهد.
    مربيان ترجيح مي دهند، بازيکناني بي کيفيت را به ميدان بفرستند اما مطمئن باشند که اين بازيکنان به آنها تعلق دارند و در ميدان قدم نمي زنند، حتي اگر سخت دويدنشان هيچ حاصلي نداشته باشد، اما مطمئن باشند که بازيکنان شان به فکر براندازي نيستند. اين نيز حکايتي ديگر از حکايتهاي فوتبال غيرحرفه اي ايران است.

فرشاد كاس نژاد - منبع: قدس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/9

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

مایلی‌کهن را به دادگاه می‌کشانم
    فیروز کریمی: می‌گویم او چه کسی را می‌بیند و تیم می‌گیرد

فوتبال داخلی - اخلاق خاصی دارد و حتما باید جواب انتقاداتی که از او می شود را بدهد،آن هم به نحوی که جامعه ورزشی را برای چند ساعت تحت تاثیر قرار می دهد.صحبت از فیروز کریمی است.مردی که حالا بیشتر از زما نی که در لیگ برتر فعالیت می کرد در صدر حاشیه ها قرار دارد

او این بار هم مصاحبه کرده تا جواب حرف های محمد مایلی کهن را بدهد.همان حرف هایی که سرمربی سایپا چند روز پیش زده بود و فیروز خان را متهم به فساد در فوتبال کرده بود.«ثابت می کنم که چه کسی فاسد است.تا روز جمعه صبر کنید.فعلا تمام حواسم گرم بازی با فولاد گستر است.پس از پایان این بازی و در کنفرانس مطبوعاتی با ارائه زمان، مکان و دقایق ثابت می‌کنم که چه کسی باعث آبروریزی فوتبال ایران در بعد داخلی و بین‌المللی شده است.»

فیروز کریمی این را می گوید و این بار او خطاب به مایلی کهن ادامه می دهد:«درگیر بازی روز جمعه هستم نمی‌خواهم درباره این مسائل صحبت کنم اما پس از بازی با ذکر دلایل، دقایق و مکان ثابت می‌کنم که چه کسی در بعد داخلی و بین‌المللی باعث فساد فوتبال ایران شده و چه کسی آبروی فوتبال ایران را برده است.ثابت می‌کنم که چه کسی با چه رابطه و با استفاده از چه مسائل پشت پرده‌ای در این سال‌ها تیم‌داری کرده و با وجود چه بیلان کاری همچنان در حال مربی‌گری است. با این حال می‌دانم که اگر شکایتی کنم سازمان لیگ برای سی و پنجمین بار تنها به مایلی کهن تذکر خواهد داد.»

کریمی این بار تصمیم اش را گرفته است و می خواهد از مایلی کهن به مراجع قضایی شکایت کند،چون مطمئن است کارش با شکایت به سازمان لیگ برتر درست نمی شود«پیرو پرونده اتهام مایلی کهن درباره دوپینگ که البته باعث عذرخواهی مایلی کهن شد و این پرونده با کمک دوستان در شورای استیناف باقی مانده به غیر از شکایت در کمیته انضباطی در مقام قضایی هم از او شکایت خواهم کرد.»

منبع: خبر آنلاین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •