کنترل هلیکوپتر با numpad باید انجام داد
ولی خیلی سخته و اذیت می کنه...گفتم که من با شانس این ماموریت رو رد کردم
کنترل هلیکوپتر با numpad باید انجام داد
ولی خیلی سخته و اذیت می کنه...گفتم که من با شانس این ماموریت رو رد کردم
بچه ها من در اول بازی هستم... اونجایی که نیکو میشل رو میبره به bar و بعدش مست میکنه و میره خونه میشل... بقیش رو نشون نمیده!!! این همون سانسور هست؟
برداشته میشه این سانسوره ؟؟![]()
نه برداشته نمیشه...
برای همه همینطوریه...فقط صداشون میاد
تو san anderias یه فایلی بودش که save ها رو ا.نجا دراگ میکردی سانسوره برداشته میشد و ادامه ماجرا............
برا این معلوم نیست اومده ؟میاد؟ خواهد آمد؟![]()
اره...اون hot cofee بود که اومده بود برای بازی
برای این که همچین چیزی نیموده...ولی شما میتونی با سوار کردن اون زنان خیابانی به آرزوت برسی
البته نسخه کامل که هست این حالت از بین میره . نه ؟ ؟؟
که فکر نمیکنم گیر بیاد![]()
Last edited by Ahmad-Ra; 31-03-2009 at 13:05.
آقا کسی جواب مارو نداد که . دختره الان کجاست که من باید ازش عکس بگیرم ؟ وقتی که با هم دعوا کردن یارو زد تو صورتش بی هوش شد و بعد رسیدیم در یه خونه یه نفر برداشت بردش حالا کجا باید برررررررررررررررررررررررم![]()
بابا به خدا قسم نسخه کامل یا ناقص وجود نداره و هر کی که این حرفو از همون اول ریلیز بازی شروع کرده بود صد درصد هیچ چیزی از جی تی ای نمیدونسته !
ثابت کردن : من اورجینال دارم و وارد لایو هم میشم . ولی تا حالا همیچنی چیزی ندیدم . یعنی حتی تو اورجینالشم نیست !
----------
شما هم برو توی خونه بازی رو سیو کن . چند ساعت بعد باید بهت زنگ بزنند ! زنگ نزنن فکر کنم باز باید صبر کنی .
اگرم زنگ نزدن آخر سر صد درصد سر کاری هستش !
چه زشت . یعنی آخر بازی رو نمیشه دید ؟!شما هم برو توی خونه بازی رو سیو کن . چند ساعت بعد باید بهت زنگ بزنند ! زنگ نزنن فکر کنم باز باید صبر کنی .
اگرم زنگ نزدن آخر سر صد درصد سر کاری هستش !
دوست عزیز نگو ارجینالش نیست .
من خودم یه نسخه دارم 2dvd با حجم 9 گیگ هست .
یه پک بزرگ هم داره .
داخل پک هم یه نقشه ی شهر Liberty City و پشت همین نقشه عکس بزرگ اون دختره ( loly فکر کنم ) هست.
+ یه دفترچه راهنمای بازی
+ یه دفترچه مربوط به بازی آنلاین .
پشت دفترچه راهنمای بازی هم سریال نامبر ارجینال رو زده
اینو یکی از اقوام از استرالیا واسم آورده .
الآن هم من نمیدونم شماها دارین در مورد چی حرف میزنین .
اگه میخواین ببینید چیزی هست یا نه بگید تا من برم واستون نگاه کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)