این و همون زمان PS1 یه مدتی بازی کردم خداییش این بازی حوصله می خواد چه حوصله ای دارید ها !
اصلا این بازیه یا کاره ؟
من هر وقت بازی می کردم احساس نمی کردم دارم بازی می کنم بیشتر شبیه زحمت کشیدن بود ...
این و همون زمان PS1 یه مدتی بازی کردم خداییش این بازی حوصله می خواد چه حوصله ای دارید ها !
اصلا این بازیه یا کاره ؟
من هر وقت بازی می کردم احساس نمی کردم دارم بازی می کنم بیشتر شبیه زحمت کشیدن بود ...
Last edited by Dav0od; 13-02-2013 at 11:37.
دموی غذا پختن ann برای cliff شاید بعضی ها ندیده باشن: 13 بهار سال اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by blest.1989; 13-02-2013 at 11:53.
این دموی Gray چطوری دیدی
سلام
به نقل از جناب ایمان رضا:
29- دمو معروف گری
دو ردیف اخر مزرعه خودتان از جنوب مزرعه را از ابتدا بازی دست نزنید تا در یکی از روز های پاییز دموی چهار روزه ببینید که به نظر من زیباترین دمو بازیه
برای من روز اول پاییز این دمو رخ داد. بعد هم این دمو ادامه داره. بعد از اینکه دمو چهار روزه کامل تموم شد باید رفت به میدان اصلی و ادامه دمو رو دید.
پ.ن: وقتی به بعد از سه سال فکر میکنم و یاد روزمرگی و تکراری شدن بازی می افتم اصلا انگیزه واسه بازی رو از دست میدم. سرکاری بزرگی هست اگر درصد مزرعه 100% نشه و اتفاقی نیافته.
و جالب تر هم میشه اگر سالها افزایش پیدا کنه ولی نه کسی بمیره(مثل Barley) و نه کسی پیر بشه. کوچکترین انتظار اینه که حداقل بچه آدم توی بازی بزرگتر بشه. کاش سیو چهارساله رو داشتم و ادامه میدادم.
فعلا گذاشتم کنار بازی رو. تا وقتی یه نفر چیز جدیدی کشف کنه.
Last edited by pcsoft; 13-02-2013 at 21:04.
من که به مزرعه دست زدم نمیتونم دموی گری رو ببینم؟
فکر نمیکنم ربطی به مزرعه داشته باشه در هر صورت میشه دید.
باید چه کار کنم که ببینم؟
دوستان یه سوال دیگه،من یه بار توی حوض 99 تا ماهی ریختم و حوض پر شد و بعد رفتم با گری صحبت کردم که بیاد حوض رو در کنه،اما حواسم نبود و تعدادی از ماهی ها رو فروختم اما دیگه نیومد درست کنهحالا هم حوض رو پر کردم ولی دیگه نمیشه که باهاش صحبت کرد بیاد .میشه کاری کرد؟
گری خودش میاد برای روز تولدت و 3 گزینه میده که یکیش حوض هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)