جالبه:
آیا می دونستید از صفحه 1 تا 20 تاپیک یک سال طول کشید بره جلو؟!!نه واقعا می دونستید؟الان هر یه ساعت 1 صفحه جلو میره.
![]()
جالبه:
آیا می دونستید از صفحه 1 تا 20 تاپیک یک سال طول کشید بره جلو؟!!نه واقعا می دونستید؟الان هر یه ساعت 1 صفحه جلو میره.
![]()
بچه ها من دیگه نتم درست شده زیاد اینجا نمیام فقط اومدم پز بدم برم![]()
جاتون خالی یه رنک رفتم با yi سه تا quadra با یه pennta گرفتم یعنی یه q با اتک بعدش قشنگ 3000 تا دمیج میداد حیف که دارن ap yi رو نرف میکنن خیلی اوپه خداییش
![]()
والا تا حالا صاحب isp را ندیدم که خرجش را بهش بدم ((ببینمش همون جا دهنش را باز می کنم یک کیلو....... تو دهنشچند ماهه از این isp اشتراک داری؟![]()
))
شما تا 200 سال آینده هر موقع از این متن ها جایی خوندی بدون ... ((من تضمیین میکنم که .....))دو خطه اول رو خوندم کلی ذوق مرگ شدم!!!ping 35!!!:(
عصبی بودم گفتم یکمی خودما خالی کنم![]()
ببین داداش ویندوز 7 DirectX 11 رو داره و لول به DirectX 9 احتیاج داره و وقتی که میخای نصبش کنی (9 رو میگم)، چون 11 نصب شده فایلها رو کپی نمیکنه برات!
چاره اش اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته حجمش زیاده (حدود 100 مگ) دیگه میل خودته خواستی دانلود کن.
آیا می دونستی در آن زمان پینگ برو بچ خیلی خوب بود و مشکل نداشتند و اکثر اوقات را صرف بازی میکردند؟!!جالبه:
آیا می دونستی از صفحه 20 تا اینجا چقدر به جمع کسانی که لول بازی می کنند افزوده شده؟!
آیا می دونستی اگه نت من الان اوکی بود من الان داشتم بازی می کردم و همچین پستی اینجا نمی دادم؟؟!
آیا می دونستی ستاره هایی که روی اکانت p30world ته به هیچ دردیت نمی خوره ولی تعداد وین هات و رنکت توی لول می تونه تو را عضو یک تیم کنه((شاید حتی درامد زا باشه))؟؟!
و خیلی آیا می دانستید هایی که دیگه حالشا ندارم بنویسم![]()
ای کاش این تاپیک اصلاً وجود نداشت یا سالی یک پست بیشتر نمیخورد ولی پینگ خوب بود و میشد بازی کرد
دوستان ناراحت نشید ولی این تاپیک یه جورایی وسیله ای برای خالی کردن عقده هامون هست،
همه بحث های فنی و استراتژیک هم کشکه و برای گول زدنه خودمونه،
اگه نت سالم بود هیچکی اینجا پست نمیداد![]()
یه جورایی راست میگن منم هر وقت بازیم خراب میشه یا اتفاقی میفته برای بازیم میام اینجا پست میدم.اینترنت قبل از انتخابات خراب بود تقریبا 250 صفحه در یک ماه رفت جلو.این پتچ جدیده هم که اومد بازم سرعت زیاد شدبعد الان تعداد افراد هم زده بالا
![]()
اخه باید تا کی این وضعو تحمل کنم :_((((
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ تو بازی فیکس 999 فیکس ها
5 ثانیه تاخیر
Last edited by pharm; 14-07-2013 at 13:16.
تغییر سرویس دهنده
بگرد تو شهرت یه سرویس دهنده دیگه که پینگ بهتر داره انتخاب کن
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)