میگه تو سیستم تعریف شده؟
سیستم و تعریف کن ببینم عمویی؟
هنوز فرق سرعت و پهنای باند و نمیدونی وا نکن بده بیرون bf3 هم من یادت دادم چیکار کنی وگرنه اونم تشخیص نمیدادی
میگه تو سیستم تعریف شده؟
سیستم و تعریف کن ببینم عمویی؟
هنوز فرق سرعت و پهنای باند و نمیدونی وا نکن بده بیرون bf3 هم من یادت دادم چیکار کنی وگرنه اونم تشخیص نمیدادی
الان با پشتیبانی برای بار هزارم تماس گرفتم بالاخره گفتن تا ده روز دیگه پهنای باند جدید رو تزریق میکنن و سرعت ها مثل قبل میشه
دوستان شما هم با 83852 تماس بگیرید و مشکلتون رو بگید شاید درستش کنن
Last edited by reza ranj; 04-08-2012 at 18:37.
بله ما هم وقتی تو شهرک ولی عصر بودیم اونجا کسی نمیدونست اینترنت چیه با 128 با 130 کیلو بایت دانلود میکردیم .
الانم حق با شماست اتوماتیکه
جالبه تا 1:05 سرعت 230 هست بعدش اول سرعت صفر میشه بعد رو 18 فیکس میمونه!
ولی قبل از این که اکانت ها رو یکی کنن با 220 دانلود میکردم
Data Rate هم روز هم شب 2048 هستش
کسی میدونه دلیلش چیه؟
دوستان کسی زنگ نزنه پشتیبانی حق با دوستانه خودشون تنظیم میکنن اشتباه از بنده بود .
این هم سرعت همین الان منه
سر این مسائل با هم دعوا نکنید چون حرف هر دو طرف تا جایی درسته
همه ناراضی اونوقت فقط شما بعد از خراب شدن سرعتها داری توی هر صفحه 3 بار پز سرعت بالاتو میدی مدیر عامل صبا نت هم که بود تا الان خسته میشد از اینهمه تبلیغ کردن.اصلاً شما خود اینترنت
بیشتر از 4 ساله روی چند تا از خط هام سرویس صبا نت دارم با تمام فراز نشیب هاشون هم کنار اومدم ولی این بار دیگه تغیرات ناگهانیشون زیاد بود مثل کم شدن سرعت یکی شدن اکانت ها تغییرات ساعت ها کم شدن حجم و قطعی ها و مکلات و اختلال سیستم و.. حداقل این همه تغییر بد را در طول چند ماه پیاده میکرند نه در عرض یک شب
کاش کسی که تصمیم میگیره هر چند و قت یکبار تغییراتی بده به به شعور کاربرانی که چند ساله باهاشونن توجه کنه
بره منم صفحه speed test و باز نمیکنه سرعتم 3 کیلوبایته![]()
عکسه خودته تو پروفایلت ؟ معلومه روانی شدم جیگر
خب پس معلوم میشه که سرعت روزانه تو مراکز مختلف با هم فرق دارن حالا به دلیل شلوغی مرکز یا نمایندگی یا ...
ولی واسه شبانه عجیبه که از هرکسی میپرسم میگه داغون شده غیر از این رفیقمون emolovely![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)