تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 696 از 1298 اولاول ... 1965966466866926936946956966976986997007067467961196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

چند روز پیش طرح بهاری با مودم رو برا دوستم خریده بودم امروز رفتم خونش ببینم چطوری هست سرعت دانلود رو دیدم هنگ کردم 1.27 مگ بود!!!!
    من حقیقتا تا حالا همیچن سرعتی رو از نزدیک ندیده بودم بنده خدا خیلی هم چیزی بلد نیست نمیدونست این سرعت یعنی چی و براش یکی دو تا چیزی دانلود کردم خط دانلود رو میدید گفت چقدر زود تموم میشه!!!!
    خلاصه خط هر کدوم از شماها 10 مگ نیست برید پیگیری چون دارن کلاهبرداری میکنن
    توی مودمش رو دیدم ماکس خطش برا دوان و اپ به ترتیب حدود 16 و حدود 2 بود ولی چیزی که براش بسته بودن حدود 12 و حدود 1 خورده ای بود در واقع داونش از 10 مگ هم بیشتر بود سرعت دانلود هم فکر کنم به خاطر سایت بود که بیشتر نمیداد چون با توجه به شناختی که از خط های مخابرات دارم همیشه داون استریم رو پر میکنه دیگه فرصت نشد از دو جا تست بگیریم ببینم چقدر میشه(لینک دانلود تست هم از سافت 98 بود)

راستی این وسط برا من یه سوال هست توی یه منطقه جدید که سیم کشی میکنن برا خط تلفن از فیبر استفاده میکنن یا سیم مسی؟
    اگه از فیبر استفاده میکنن چرا منطقه اینا که تازه ساز هست و تازه برا اون منطقه خط بردن فیبر نوری نبود
    اگه از مسی استفاده میکنن پس چرا طرح گذاشتن اروم اروم همه مناطق رو فیبر کن!!!
    خلاصه ما که سر در نیاودریم چه غلطی میکنن و اینکه چرا ریو فیبر نمیشه بیشتر از 2 مگ دانلود کرد

2. 4 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

درواقع تکنولوژی فیبر جدیدتر هست و خیلی بهتر از مسی میباشد ولی این مخابرات میگه تجهیزات فیبرو نداریم تا سرعت بالا بدیم. خوب یکم از اون پولایی که ازمون میدزدید خرج این دم و دستگاه ها کنید چی میشه اخه......

4. 2 کاربر از mamad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

تکنولوژی فیبرنوری جدید هست هزینه نگهداریش هم بالاست ... اگر جایی قرار باشه خطوط تلفن جدید وصل کنند فیبر نوری استفاده میکنند اما متاسفانه مخابرات تجهیزاتی که برای سرویس دهی به این خطوط استفاده می کنند کاملا چینی هست و انقدر هم گسترده تر نیست که بشود سرویس های با پهنای باند بالا در اختیار کاربران قرار بدهد... بیشتر در این زمینه نداشتن تجهیزات مخابراتی مطرح است

6. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض

نمیدونم چرا سرعت امشب اومده رو 50 ,انگار خودمو چشم زده!!!
    بچه ها سرعت شماها چجوریه؟

وارد پنلمم نمیتونم بشم!!
    Last edited by jyjy; 13-05-2014 at 22:27.

8. این کاربر از jyjy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

میگم این سرویس جدید خود به خود برای اون هایی که طرح قبلی رو داشتن فعال شده یا باید کاری کرد؟
    الان شبانه رایگان راه افتاده؟

و یه سوال که چرا سرعت دانلود من الان هنوز روی 80 ت 100 هستش؟
    توی این مشکلی هست یا از خود مخابراته؟

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام

میگم این سرویس جدید خود به خود برای اون هایی که طرح قبلی رو داشتن فعال شده یا باید کاری کرد؟
    الان شبانه رایگان راه افتاده؟

و یه سوال که چرا سرعت دانلود من الان هنوز روی 80 ت 100 هستش؟
    توی این مشکلی هست یا از خود مخابراته؟
    طرح جدید را باید از طریق وب سایت ثبت نام کنید.
    بله شبانه 99% رایگان شامل طرح بهاره میشود.
    سرعت دانلود شما بر اساس طرح شما انتخاب شده پورت شما هم روی 1 مگ بسته شده و حداقل سرعت دانلود شما با IDM نزدیک به 120 کیلوبایت بر ثانیه میباشد.

11. این کاربر از nini bad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان این صفحه ای که از داخل مودم گزاشتن توی مودم های لینکسیس کجاش هست؟
    میدونم منو مخفی داره و باید به صورت ادرس بار وارد کنی تا نشون بده ولی یه سری از این اطلاعات رو نداره (اون Max Rtae رو اگه اشتباه نکنم نداره)
    میشه راهنمایی بفرمایید؟
    بعد من با دو تا مودم مختلف روی یه خط تست کردم اعداد و ارقام فرق میکنه طبیعی هست؟
    حالا سر صبر یه تست مجدد میگیرم عکس میزارم ببینم نظر دوستان چی هست
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز اینتری و کاشانی .

سلام خسته نباشید .

من یک سوال دارم . شما که رفتی خونه دوستت این طرح رو تست کردی ترافیک اضافه رو چک نکردی ببینی چند هست توی این طرح ؟ لطفا بهمون بگو این رو

یک سوال دیگه . یه جا خوندم شما اگه کسی این مودم های مخابرات رو بگیره میخری ازش . آخرش چند بر میداری ؟ من نوش آباد هستم میخام این طرح رو بردارم و بعدش مودم رو بفروشم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان عزیز یک سوال دیگه . مدل مودمی که آشنای اول میده هم هواوی هست یا مثل قبل تی پی لینک میده . الآن سه تا طرح داریم . دو تاش مال مخابرات اصفهان هست که میگید مودم هواوی میده . یکی دیگه هم مثل گذشته طرح اشنای اول هست که مودمش تی پی لینک بود . من اگه طرح جدید اشنای اول رو ثبت نام کنم مودم تی پی لینک میگیرم ؟ دوست عزیز اینتری کاشانی لطفا شما مخصوصا به این سوال جواب بدید . شما که دوباره رفتید طرحتون رو یکساله تمدید کردید ایا طبق تعرفه های جدید یک گیگ بیشتر حجم میگیرید ؟ ایا باز هم مودم رایگان خواهید گرفت ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    اون مورد ترافیک رو دقیق یادم نیست ولی فکر کنم اون روزی که خرید زدم رفتم تو پنلش 8 گیگ رو توی دائمی نوشته و 12 گیگ رو توی اعتباری (الان دیگه پسورد پنل رو ندارم چک کنم)
    مودم رو برا خودم نمیخوام شما قیمت بدید اونی که میخواد بهش بگم اگه قبول کرد ازت بر میدارم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •