چند روز پیش طرح بهاری با مودم رو برا دوستم خریده بودم امروز رفتم خونش ببینم چطوری هست سرعت دانلود رو دیدم هنگ کردم 1.27 مگ بود!!!!
من حقیقتا تا حالا همیچن سرعتی رو از نزدیک ندیده بودم بنده خدا خیلی هم چیزی بلد نیست نمیدونست این سرعت یعنی چی و براش یکی دو تا چیزی دانلود کردم خط دانلود رو میدید گفت چقدر زود تموم میشه!!!!
خلاصه خط هر کدوم از شماها 10 مگ نیست برید پیگیری چون دارن کلاهبرداری میکنن
توی مودمش رو دیدم ماکس خطش برا دوان و اپ به ترتیب حدود 16 و حدود 2 بود ولی چیزی که براش بسته بودن حدود 12 و حدود 1 خورده ای بود در واقع داونش از 10 مگ هم بیشتر بود سرعت دانلود هم فکر کنم به خاطر سایت بود که بیشتر نمیداد چون با توجه به شناختی که از خط های مخابرات دارم همیشه داون استریم رو پر میکنه دیگه فرصت نشد از دو جا تست بگیریم ببینم چقدر میشه(لینک دانلود تست هم از سافت 98 بود)
راستی این وسط برا من یه سوال هست توی یه منطقه جدید که سیم کشی میکنن برا خط تلفن از فیبر استفاده میکنن یا سیم مسی؟
اگه از فیبر استفاده میکنن چرا منطقه اینا که تازه ساز هست و تازه برا اون منطقه خط بردن فیبر نوری نبود
اگه از مسی استفاده میکنن پس چرا طرح گذاشتن اروم اروم همه مناطق رو فیبر کن!!!
خلاصه ما که سر در نیاودریم چه غلطی میکنن و اینکه چرا ریو فیبر نمیشه بیشتر از 2 مگ دانلود کرد