ببین دوست خوبم من وقتی می خواستم بگیرم دادم بابام یه سربرگ از شرکتشون اورد خودش هم نوشت طرف هم که اومد بگیره اشکالی نگرفت
ببین دوست خوبم من وقتی می خواستم بگیرم دادم بابام یه سربرگ از شرکتشون اورد خودش هم نوشت طرف هم که اومد بگیره اشکالی نگرفت
1-سربرگ بله ولی شماره مهم نیست
2-دستی هم میتونه نوشته شده باشه
3-مهم نیست که کی نامه رو امضا میکنه مهم اینه که توی نامه اون شخصی که اینترنت به نامش هست معرفی شده باشه
زیاد به نامه گیر نمیدن.منم اول مونده بودم نامه از کجا گیر بیارم تا اینکه از یکی که مغازه داشت یک نامه برام درست کرد و مهرشو زد زیر نامه بالاش هم نوشت شرکت فلان.حتی توش سرعت هم قید نکرده بود و فقط نوشته بود این شخص نیاز به اینترنت پرسرعت داره
سرويس 1 مگ، مشهد، ساعت حول و حوش 9:15 شب 16 اسفند
سرور تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه سراغ سرورهاي خارجي نرفتم كه بيشتر از اين جوش نيارم
آخه اين چه وضعشه؟!!! شورشو درآوردن ديگه
سلام
من امروز صبح نامه رو فکس کردم . کی جوابش میاد ؟؟؟
همه چیز رو کامل نوشتم .
اسم صاحاب وایمکس
کد ملی
شناسه وایمکس
سرعت 512 نامحدود
دلیل : برای پژوهش و تحقیقات (خالی بندی)
دوباره پینگ سر به فلک داره میکشه دیگه دارم خسته میشم اگه هر بار که اینطوری میشه اعصاب ادم خورد بشه دیگه کارم به دیوونه خونه میکشه
شیراز امروز 4 بار به مدت 15 دقیقه انتن داشتم کسی دیگه این مشکل رو داشته؟![]()
امروز 17 اسفند مشهد سرعت 1 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي من از ديشب داغون شده. چند تا فايل پي دي اف ميخواستم دانلود كنم بيچاره شدم. براي بقيه هم همين طوره؟ كسي زنگ نزده پشتيباني ببينه چرا اين طوري شده؟
ببین من 3 روزه از این مشکلات زیاد دارم. زنگ هم که میزنی پشتیبانی میگن ما مشکلی نداریم کامپیوترت چک کن. همینه دیگه کاریش هم نمیشه کرد.
من تهرانم... تقریباً روزی 8 تا 10 ساعت سرعتم نصف میشه
زنگ هم زدم میگن مشکلی نیست.
با عرض سلام ... دیشب رفتم خونه ی دوستم با پهنای باند 256 adsl سرعت دانلودم رو 140 بوووووووووووووووووووووداخه چرااااااااااااااااااااااا اااااا پولمو ریختم تو جوب وایمکس گرفتم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)